Sada je: 06 kol 2026, 10:23.

za one na Bnetu (kako nas muzu)

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

za one na Bnetu (kako nas muzu)

PostPostao/la grozni » 13 kol 2013, 11:02

Za one koji imaju u najmu bežični router...

Nakon određenog vremena (2 ili 3 godine korištenja usluge) korisnik ima pravo na umanjenje cijene najma bežičnog routera. Dakle, nakon proteka određenog vremena najam bežičnog routera (cca 24 kn +pdv ako se na varam) trebao bi iznositi 12,30 kn + pdv (kao i za žični router).

Prije koji mjesec razmišljao sam o nekim kombinacijama, vrtio papire i otkrio da je od potpisivanja mog ugovora prošlo više od 2 ili 3 godine, a da mi još uvijek obračunavaju punu cijenu najma bežičnog routera. Nazvao sam, rekli su da će provjeriti. Nakon nekog vremena dobio sam ćitabu u kojoj piše da je moja reklamacija opravdana i umanjili su mi sljedeći račun za preplaćeni iznos.

OK, mislim si ja, događa se...

I na tom bi ostalo da mi podstanari kad su izašli iz stana nisu zaboravili odjaviti Bnet (njihov, na njihovo ime). Kako su mi ostavili hrpu plaćenih računa i kojekakve papirologije, našao sam i taj njihov ugovor. I ista priča. Ni njima nisu umanjili nakanadu za najam bežičnog routera. I sad si mislim - koliko ima takvih ? Kao da je pravilo da muzu dok mogu...

Pa ako imate Bnet i bežični router u najmu neko dulje vrijeme, pogledajte si to... :dada
grozni
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: za one na Bnetu (kako nas muzu)

PostPostao/la Masha » 13 kol 2013, 12:20

di si našao to za umanjenje cijene? evo ja tražim i ne mogu naći :dunno ajde javi pliz, da im mogu poslati mail/pritužbu na što da se pozovem.
mi smo u najmu već 2,5 god. pa me baš zanima.

uskoro planiramo i za doma uzeti samo internet i onda ćemo kupiti taj router.
Masha
dzkić više tekućine

PostPostao/la grozni » 13 kol 2013, 12:47

evo, 36 mjeseci je u igri :

"napomene
U cijenu korištenja usluge interneta nije uračunat najam modema koji se naplaćuje
prema Cjeniku.
Svi korisnici koji neprekidno koriste usluge interneta (samostalno ili u paketu s drugim
uslugama) više od 36 mjeseci oslobađaju se plaćanja troška najma osnovne vrste modema.
Obaveza plaćanja razlike u cijeni od osnovnog modema do bilo koje druge vrste modema u
ponudi B.neta i dalje vrijedi."

tu je cjenik (a u njemu sve piše):
http://www.bnet.hr/internet/superbrzi_1d#?of=tab1&p1=bh-item-4
grozni
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 21 kol 2013, 23:18

Hvala ti :kiss
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la grozni » 27 kol 2013, 23:04

I tebe su pomuzli?
Onda ovo moje pisanje ipak nije bilo uzalud. :joy
grozni
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Mame (i tate!) u akciji