Sada je: 01 kol 2026, 23:21.
Moderator/ica: Diami

kašljem luđački i svaki put kad se zakašljem malo mokraće mi ode 

Cili dan sam provela šetajući i sad mi nožni prsti ko čevapi izgledaju!
)

mene već par dana boli glava i to jako čudno da sam se već zabrinula, baš me probada kao da me netko pika sa iglom i to traje par sekundi i prestane i tako svako malo i to samo na jednoj strani glave i iznad obrva, samo se nadam da nije nešto strašno jer sam već pomislila da odem na hitnu

Nana30 je napisao/la:mene već par dana boli glava i to jako čudno da sam se već zabrinula, baš me probada kao da me netko pika sa iglom i to traje par sekundi i prestane i tako svako malo i to samo na jednoj strani glave i iznad obrva, samo se nadam da nije nešto strašno jer sam već pomislila da odem na hitnu

i dok se nije sama pomjerila suti i trpi
i evo prekjucer se dama udostojila maknuti i sad mi se navalila na mjehur
al ok je, u srijedu su je i mjerili, dakle 22tt ona 488grama, napredna fala Bogu, radili smo i sve krvne pretrage i ove jucerasnje sve ok samo mi zeljezo malo snizeno, i citam vas i skontam i ja pijem prenatal od NW i od prije par dana i Mg.
mislim da tu barem kilu doprinosi zatvor stolice, danas sam kupila portalak sirup pa ćemo vidit dali će djelovat. Dali ga pije koja od vas?

da nam što prije ozdraviš (mrva cimeta + žlica meda svako jutro čuda čini)
da se šta prije vratiš guštat u ovon finom suncu na moru a kad mene beba počne jače mlatit ja ti malo s njon porazgovaram
i dođemo do kompromisa - možda i tebi upali
Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. 

, i mene danas zigalo nesto desno gornji dio trbuha

MamaMu je napisao/la:[b]suncice[b] normalna si ti![]()
ja u prvoj trudnoci sam isto tek nakon 20 sedmice pocela dobivati kg,a nisam povracala,niti se ustezala od hrane,vec naprotiv jela koliko sam mogla...trudnocu zavrsila sa 12kg vise...
sad vec sam dobila 2kg,al kaze dr da je to normalno jer su blizanci...cu da budem kao bundeva

DesertRose je napisao/la:Curke, koliko ste vi kilograma dobile??
ja sam dobila 8 do sadamislim da tu barem kilu doprinosi zatvor stolice, danas sam kupila portalak sirup pa ćemo vidit dali će djelovat. Dali ga pije koja od vas?
Baj d vej, moj doktor opće prakse je rekao da je u trudnoći sasvim dovoljno dobiti 6-7 kg.![]()
![]()
ha ha, vidila bi ja njega..
, od toga 2 u mjesec dana na bolnickoj hrani, al radijus kretanja mi je cca 200m dnevno
DesertRose je napisao/la:Baj d vej, moj doktor opće prakse je rekao da je u trudnoći sasvim dovoljno dobiti 6-7 kg.![]()
![]()
ha ha, vidila bi ja njega..
Idealan dobitak na tjelesnoj težini tijekom trudnoće podrazumijeva dobitak između 11 - 15 kg, pri čemu je veća vjerojatnoća da će trudnice sitnije konstitucije dobiti manju, a trudnice krupnije konstitucije veću težinu od navedenih vrijednosti. Ukupni dobitak na težini omogućuje razvitak bebe težine između 3 i 4 kg, te 9 - 11 kg za razvitak posteljice, plodne vode, maternice, majčinih grudi, te povećanja volumena majčine krvi i tkivnih tekućina. Ovaj dobitak na težini osigurava majci najbrži povratak na njenu težinu prije trudnoće.
jedem normalno samo sam uvela doručak e sada u pon.idem na uzv i dr. će prigovarati zbog kila a niti jednom me nije izvagao, a moja vaga malo šteka 5 puta pokaže različitu težinu,tako da ćeme sigurno slati na ogtt mada mi je šećer nizak tj. na granici ali možda bolje da idem to obaviti 

suncica77 je napisao/la:zasto se cudite zbog mojih kg, zar je to toliko lose ?

zadnjih par godina samo rastem i rastem tako da sam već kad sam ostala trudna imala viška kila. Stimulacija mi je napuhnula trbuh pa više nisam mogla zakopčat svoje rifle i kad sam saznala pozitivan rezultat odmah si kupila trudničke da ne patim tako da sam od prvog dana u njima
Tek sada mi je trbuh na izgled onako lijepi, zaobljeni, trudnički, a kila imam +9
Mislim da ne jedem ništa ekstra, ali se niti ne krećem, ali ne zamaram se sa kilama jer znam da sam im sklona, a bit će vremena poslje za skidanje. Najviše me ubijaju u pojam (.)(.) enormno su narasle i baš mi smetaju 

silki je napisao/la:jedna samo od starih kuka ovdje i moram vam reći da smo nažalost imale loših iskustava na trudnoći s photobucketom.
imali smo trola koji je mažnjavao trudničke fotke i fotke djece. zapravo trudnica koja je otvorila account na photobucketu bila je trol. u jednom trenutku, kad je otkrivena, promijenila je pass i nitko od cura nije mogao do svojih fotki. eto, od tada sam jako oprezna po tom pitanju i red je da i vas upozorim.

rajvos je napisao/la:DesertRose mi smo isto trudne, ja racunam jos cca 100 dana do poroda
Jel itko ista napravio po pitanju photobucketa?
Ja isto nosim curicu, kao i ti(ako se ne varam). Jedva čekam da je upoznam,iako me malo strah poroda.. Jesi ti još u bolnici?
šteta.Iva15 je napisao/la:
Ja odredila jedan dan u mjesecu za slikanje trbuha...stavim uvijek istu kanotjeru i gaće pa me MM uslika, pa si vrtim to filmić, gledam kako raste trbuh. Mislim da tek sad dolazi ono pravo

Vk1986 je napisao/la:boook svima....![]()

DesertRose je napisao/la:Silki.. Ma imaš pravo, to je sve normalno i mislim da je jaaako malo žena koje dobiju 6 kila.. Samo nek nam se bebice lijepo razvijaju, a kile će otić polako nakon poroda.

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.