Npr. klamidija se može prenijeti sa onim aparatićem za vosak, ako se ne pazi dovoljno na higijenu. Ili je to samo moja fobija? To doduše nije slućaj samo u trudnoći, al eto.
nevezano za trudnocu, ovo je vrlo sklizak teren.
najopakije bestije sam zaradila od kad sam krenula na brazilsku depilaciju.
naime... posuda u kojoj se grije vosak je zajednicka svim klijenticama, mijenja se samo spatula za nanosenje.
prekasno sam shvatila da sam onaj tren kad je kozmeticarka umocila moju spatulu u posudu s voskom, dobila sve ono sto je ona klijentica prije mene, i ona prije nje, i ona prije nje
imala i sto je s njezine spatule otislo u zajednicku posudu s voskom.tako da... s tim se ne bih vise zezala.
napominjem da sam isla u vrlo fini i otmjeni i uredan salon, ali me vlasnica, kad sam razgovarala s njom na tu temu, uvjeravala da je vosak dovoljno vruc da pobije sve bestije... nije me uvjerila. vosak bi morao vriti ( koliko ja znam ), a bio je uvijek samo mlak kad ga je nanosila.

i sve bude besprijekorno 

pojačano sam osjetljiva na depilaciju, ali što ću - stisnem zube ili ću postat plišana životinjica
Na čupkanje frizurice više ne mogu ni pomislit, odma me zaboli, ruke kako-tako izdržim... noge do koljena nekako, iznad teško... valjda je to normalno premda mi prije trudnoće nije bio nikakav problem... Malo se brinem kako se to radi kad trbuh naraste i kad beba postane osjetljiva na zvukove
Vidim da su u prijašnjim postovima spominjale salone, ali sa svojm dlakama imam strogo privatan odnos i ne pokazujem ih okolo