Sada je: 27 srp 2026, 15:47.

Depilacija u trudnoći? dajte koji savjet :)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Depilacija u trudnoći? dajte koji savjet :)

PostPostao/la JiA » 12 vel 2012, 22:18

Npr. klamidija se može prenijeti sa onim aparatićem za vosak, ako se ne pazi dovoljno na higijenu. Ili je to samo moja fobija? To doduše nije slućaj samo u trudnoći, al eto.

nevezano za trudnocu, ovo je vrlo sklizak teren.
najopakije bestije sam zaradila od kad sam krenula na brazilsku depilaciju.
naime... posuda u kojoj se grije vosak je zajednicka svim klijenticama, mijenja se samo spatula za nanosenje.
prekasno sam shvatila da sam onaj tren kad je kozmeticarka umocila moju spatulu u posudu s voskom, dobila sve ono sto je ona klijentica prije mene, i ona prije nje, i ona prije nje :ajme imala i sto je s njezine spatule otislo u zajednicku posudu s voskom.
tako da... s tim se ne bih vise zezala.

napominjem da sam isla u vrlo fini i otmjeni i uredan salon, ali me vlasnica, kad sam razgovarala s njom na tu temu, uvjeravala da je vosak dovoljno vruc da pobije sve bestije... nije me uvjerila. vosak bi morao vriti ( koliko ja znam ), a bio je uvijek samo mlak kad ga je nanosila.
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la ivana7997 » 12 vel 2012, 23:05

ja idem na brazilsku secernom pastom. koja je samo moja. nista ne razmjenujem :mrgreen
ivana7997
Abundija

PostPostao/la Trabakulica » 12 vel 2012, 23:52

Nikad nisam bila u nekom salonu da mi netko sređuje gđicu, a nakon ovog posta sta je napisala JiA ni neću! :ajme odvratno, fuj...
sve doma sređujem sama :nokti i sve bude besprijekorno :mrgreen tako da nema potribe za tim salonima :cool
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la JiA » 13 vel 2012, 09:07

ivana7997 je napisao/la:ja idem na brazilsku secernom pastom. koja je samo moja. nista ne razmjenujem :mrgreen

gdje?
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la petunia » 13 vel 2012, 09:16

JiA je napisao/la: posuda u kojoj se grije vosak je zajednicka svim klijenticama

Brrr, još gore nego aparatić sa patronom, njega se barem može dosta dobro dezinficrati...
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Maja. » 02 lis 2013, 19:23

BUMP na ovu temu :nokti valjda nisam jedina s problemom depiliranja i puno dlaka :nesvist pojačano sam osjetljiva na depilaciju, ali što ću - stisnem zube ili ću postat plišana životinjica :krava Na čupkanje frizurice više ne mogu ni pomislit, odma me zaboli, ruke kako-tako izdržim... noge do koljena nekako, iznad teško... valjda je to normalno premda mi prije trudnoće nije bio nikakav problem... Malo se brinem kako se to radi kad trbuh naraste i kad beba postane osjetljiva na zvukove :oops: pa ne mogu joj zujat epilatorom dok ona nana :nesvist vosak mi je malo teže izvediv jer sam visoka pa mi triba više kvadratnih metara trakica :lol Vidim da su u prijašnjim postovima spominjale salone, ali sa svojm dlakama imam strogo privatan odnos i ne pokazujem ih okolo :srca
slika
Maja.
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.