Sada je: 28 srp 2026, 10:04.
Moderator/ica: Diami

Sinoc umjesto vecere stukla 2 kg, naravno da mi je kasnije bilo muka, no ne znam stati. Rekla sam muzu da ubuduce kupuje manje
Covjek kad cuje njenu pricu, pomisli da ide u hotel sa 5 zvjezdica,a samo kad se prisjetim stanja od prije sest godina dodje mi da placem, tada nisu imali ni posteljinu za promjeniti, a nisu dali da ponesemo svoje. Nadam se da je sad bar malo bolje. Moja dr radi tu, pa sam mislila da je pitam da dodje kad se budem poradjala, cisto mislim da bi mi bilo mnogo lakse da je tu neko ko mi prati trudnocu od pocetka, zna sve o D.i njenim dijagnozama, i zna koliko me strah kako ce sve to skupa proci i hoce li sve biti kako treba. No, ona je od prije par dana postala nacelnica klinike, i bojim se da ce biti frka i za obicni pregled da je uhvatim, a o porodu da ne pricam

ta razina stresa dok se drugi dan navečer nisam preko Pariza vratila doma, e to me kad samkasnije vrtila film zapravo zabrinulo. ali eto, tek sam kasnije saznala da sam trudna i taj rani dio je valjda prošao ok, tak da, neće mi onda ni čaša radlera sad naštetit

i kod nas kiša ovo vrijeme me nervira kao da će zima a ne ljeto, jedva čekam da zasja sunce i tako ostane. Ja evo uspijela sama otkinuti nokte na nogama, uz malo akrobacija ali uspijela sam

iako sinoć me leđa bolila nikako se namjestiti u krevetu, ali kad sam se smjestila do 6 se nisam budila, onda u wc i do 8 i po

ne znači da kasnije neće imat oš djece i da nema "starijih" roditelja
a i danas je peeetak, odmah mi je bolje. vani je sunčano, samo da tako i ostane jer popodne idemo na mali izlet i fiš u Baranju 

neznam zasto, kaze da je doslo do greske.

Kao plast sijena sam
Ne planiram nista vise za sebe kupovati,sad ce bebac,a te stvari svakako.necu nositi.kad ne budem trudna...
Nadam se da ce vam biti lijepo druziti se sa nama 

nikako se namjestiti, budila se non stop jedva dočekala jutro.

sad uhvatila čistiti sve generalno, mene je zaposlila da ležim a ona riba wc domestosom, lijepo je imati seku

trbuh mi je ogroman, a mala i dalje udara samo tako. u subotu me dok sam hodala tako odvalila da sam se sagnula prema naprijed od bola, ko kad te netko šakom zvekne u trbuh (barem pretpostavljam da je tako nekako) 
Trenutno korisnika/ca: / i 54 gostiju.