Postao/la natasha32 » 05 tra 2005, 21:49
mene su pitali je li hocu ici s bebom na pedijatrijski pregled (ovo sto pita Hajdi) ili mi je zgodnije da dok nju pregledaju ja se otusiram (to je bilo prijepodne, muz je otisao na par sati doma jer smo po noci napustili kucu i ostavili Andreja spavati, pa je muz otisao kuci, odveo Andreja i sebe na pizzu , i onda su obojica dosli u rodiliste - Andr. taj dan nije isao u skolu, tako smo se dogovorili). posto sam ostala sama s H., a trazila sam da je pregledaju izmedju ostalog da bi pedijatar odo
io da mozemo odmah sutra doma, bilo mi je ok da tako napravimo, nju su odnijeli na pregled nakon koga su nam odo
ili izlazak iz rodilista nakon jednog dana , a ja sam se za to vrijeme malo osvjezila. <
>popodne je dosao jos jedan lijecnik da je pogleda, to je obavio na mom krevetu, i potpisao da ujutro mozemo doma. obje smo bile skroz do
o, pa nisam vidjela razloga da 3 dana cucimo u rodilistu, a ovdje se moze ici odmah doma, samo treba ovu proceduru proci, da budu sigurni da smo stvarno ok, a ne da je mama euforicna <
><
>ovo je inace gdje sam rodila, veliko drzavno rodiliste, tako da manji centri imaju i bolje uvjete, no nama tadasnje osiguranje nije moglo nista bolje pokriti (ja sam zivjela tek 2 mjeseca u Irskoj, a mm radio manje od godinu dana, ja nisam uopce radila, a sve to utjece na to koje oblike rodilista mozemo dobiti a da ne placamo previse). da se razumijemo, ja sam i s ovim bila prezadovoljna, nego hocu reci - ako je ovako u drzavnom rodilistu,, koje je naravno i baby friendly i mother friendly, ali ipak drzavno rodiliste, kako je tek u centrima koji se bas 'furaju' na humano-domaci pristup porodu, a osim tih manjih centara, imaju i samostalne babice, koje imaju licencu za porode doma, tako da sam ja imala zapravo 'najformalniji' pristup koji moze biti - nisam poznavala svoju babicu (to bih drugi put promijenila, ne jer je ova bila losa, nego jer nema puno stvari koje bih promijenila, pa da ipak necim budem 'nezadovoljna' ). <
>PROLJECE!!!<i></i>