Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: probadanje u ranoj trudnoći

15 svi 2014, 22:20

ja sam imala hematom sva 3x, evo i sad je bio. samo manji
preventivno sam krenula piti duphaston (prepisao dr) već s 4tt a kad sam prokrvarila prije 2 tjedna doza se s 3x1 povećana na 3x2. tako pijem i sada.
s tinom sam krvarila, od crvenog do smeđeg dobra 2 mj. s damjanom je ležanja bilo manje, mjesec
sad evo 2 tjedna. krv je ujutro bila crvena, baš tzv svježa krv. pa nakon toga smeđe. količina je kao sukrvica. bilo je dana da bude cijeli dan, pa par dnaa ništa, pa opet.

jednostavno nema što nego mirovati. što je najteže jer stalno misliš i važeš :hug nema dizanja osim za na wc. ležati, nikako sjediti. i čekati. nema druge :hug

ja bih povećala duphaston na 3x2, zašto ne.

što se pregleda tiče, s damjanom i tinom sam bila na tonu uzv i pregleda unutar prva 3 mj. i vidim da koristi od toga nije bilo. pregled neće pomoći, jer terapiju imaš. ne mogu ti dati niti napraviti ništa.
meni su samo rekli da se obavezno javim ako vidim da je količina krvi/sukrvica veća nego je bila.

15 svi 2014, 23:05

Strah me ici toliko po tim pregledima, da to cackanje na pogorsa situaciju....
Imss pravo, pojacat cu duphastone, sad sam opet citala upute i po netu....to ne bi smjelo stetiti....
I cekati ponedjeljak i nadati se da se nece pojacati...

15 svi 2014, 23:12

Ja sam krvarila 2 mjeseca s Leonom. Pila sam Dabroston i uzimala Utrogestan vaginalno 2 puta dnevno.

16 svi 2014, 07:58

Samo strogo lezati. Ne sjediti , ko sto rece neve. Ja bi i apaurin uzela, ja sam i to imala , ne znam zasto nisi dobila. To hematom curi . Drzi se :hug

16 svi 2014, 10:09

Buba, samo sam te dosla :hug

Miruj, to je najbolje sto mozes ovoga trena.

:hug :kiss

17 svi 2014, 08:45

Hvala vam cure na podršci :vi

Ja sam jučer (ipak) bila u bolnici.... išla mi je cijeli dan čista krv i ulovila me navečer panika.... Uglavnom, kaže dr da nema hematoma ( valjda je iscurio), ne znam od čega to krvarenje, on je vidio tamno crveno, s tim da sam tamo na stolici dosta krvarila... ali on kaže da nije spontani u tijeku i da je što se gest. vrećice sve u redu. E sad, bebica je narasla, u utorak kod moje gin je bila 1-2mm, sad je 4,3 mm :luv ali još uvijek ne kuca srce, nema embrionalnog odjeka.... :( Kaže on da mu ne izgleda na dobro, ali da još pričekam.... Ja si nekako mislim da ne bi rasla da nije dobro, možda mi je zaista ovulacija bila skroz na kraju ciklusa ( jer na početku ciklusa sam koristila te trakice za ovulaciju i stalno su bile negativne.. ). To je vjerojatno lovljenje za slamku, ali drugo mi ne preostaje.... :znoj

Nije me zadržao u bolnici jer kaže da nema nikakvih naznaka spontanog, da se ponašam prema uputama moje gin. Onda mi je objasnio kako izgleda spontani, pa da ako krene da dođem odmah.....

I neću više ništa tražiti po netu, malo sam guglala i izludila se... :shock u pon ionako idem na red. pregled kod moje gin. i do tad neću ništa tražiti dalje....

Vibrajte mi da bude sve u redu.... :kiss

17 svi 2014, 12:55

Super da je bebica narasla! Sad još malo strpljenja do redovnog pregleda! :hug
Samo miruj koliko god možeš, ništa drugo sad ne možeš napraviti nego strpljivo čekati.... i mi s tobom... nisi sama! :luv

17 svi 2014, 13:30

Buba, grlim i vibram da bebica naraste :hug

17 svi 2014, 22:22

Buba :hug grlim i ja.

20 svi 2014, 07:54

Evo me samo kratko, bila sam kod svoje gin., hematom se prosirio te gura plod van. Jos nema srcane akcije, te gin kaze da je po njoj ovo spontani u tijeku., pogotovo obzirom na krvarenje. Dala mi he uputnicu za bolnicu, ako krene, ili da dodjem do nje za tjedan dana... Daje jos i neku malu sansu da ce nesto od svega i biti, ali vrlo minimalnu.....

Valjda nije bilo sudjeno ovaj put....:(

20 svi 2014, 08:54

Buba :hug
Nekako se jos uvijek nadam... Dokle god je i minimalna sansa...
Drzi se...

20 svi 2014, 09:09

i ja se još nadam
drži se, Buba :hug

20 svi 2014, 10:14

:hug drži se!

20 svi 2014, 14:48

Buba drzi se :hug ja sam imala hematom sad u ovoj trudnoci, pocela sam krvariti krajem 11 tjedna i sve do 17 tjedna, tek u 16 tjednu pocela sam piti mg, samo sam strogo mirovala. to me je izludivalo ali na kraju se "preko noci" povukao.

20 svi 2014, 19:53

:hug

27 svi 2014, 09:03

Ima li novosti?
Svaki dan provjeravam? :(

27 svi 2014, 12:16

Nisam imala snage pisati prije....
Upravo lezim u bolnici nakon obavljene kiretaze.:(
JUtros na pregledu kod moje gin nije bilo bebice.. To su mi potvrdili i u bolnici..... tkivo se apsorbiralo i nije bilo vise smisla cekati :(

27 svi 2014, 12:22

:hug :hug

27 svi 2014, 12:24

jako mi je žao :hug

27 svi 2014, 12:29

Buba, jako mi je žao

27 svi 2014, 12:50

Žao mi je, Buba :hug :hug

27 svi 2014, 12:58

Jako mi je zao, Buba. :hug

27 svi 2014, 13:36

:( bolje da nisam ni pitala....... znam osjećaj...... drži se......

27 svi 2014, 13:48

:hug drzi se draga!!!! :hug

jako jako mi je zao :(

27 svi 2014, 14:00

jako mi je zao :hug :hug

27 svi 2014, 14:43

Drži se, jako mi je žao!

27 svi 2014, 19:49

:place :place :hug

28 svi 2014, 09:07

Buba žao mi je, drži se :(

Malo utjehe od mene...isti scenarij imamo, treća trudnoća kiret. a vidi me sad.

29 svi 2014, 15:31

Hvala cure :kiss

Sonja, nadam se da ću i ja tvojim stopama :luv

29 svi 2014, 16:09

Buba :kiss
Odgovori