preventivno sam krenula piti duphaston (prepisao dr) već s 4tt a kad sam prokrvarila prije 2 tjedna doza se s 3x1 povećana na 3x2. tako pijem i sada.
s tinom sam krvarila, od crvenog do smeđeg dobra 2 mj. s damjanom je ležanja bilo manje, mjesec
sad evo 2 tjedna. krv je ujutro bila crvena, baš tzv svježa krv. pa nakon toga smeđe. količina je kao sukrvica. bilo je dana da bude cijeli dan, pa par dnaa ništa, pa opet.
jednostavno nema što nego mirovati. što je najteže jer stalno misliš i važeš
nema dizanja osim za na wc. ležati, nikako sjediti. i čekati. nema druge
ja bih povećala duphaston na 3x2, zašto ne.
što se pregleda tiče, s damjanom i tinom sam bila na tonu uzv i pregleda unutar prva 3 mj. i vidim da koristi od toga nije bilo. pregled neće pomoći, jer terapiju imaš. ne mogu ti dati niti napraviti ništa.
meni su samo rekli da se obavezno javim ako vidim da je količina krvi/sukrvica veća nego je bila.

ali još uvijek ne kuca srce, nema embrionalnog odjeka....
Kaže on da mu ne izgleda na dobro, ali da još pričekam.... Ja si nekako mislim da ne bi rasla da nije dobro, možda mi je zaista ovulacija bila skroz na kraju ciklusa ( jer na početku ciklusa sam koristila te trakice za ovulaciju i stalno su bile negativne.. ). To je vjerojatno lovljenje za slamku, ali drugo mi ne preostaje....