Sada je: 01 kol 2026, 21:46.
Moderator/ica: Diami

i čestitam na dečkiću
,trudnice moje baš mi je drago što ste vi i vaše bebice dobro
ja opet sutra na uzv i nadam se da ćemo uspjeti vidjeti spol,baš bi voljela znati, mada mi je svejedno, svašta bi kupila bile su akcije u primi ali bojim se da je prerano još za kupnju 

meni je to neki dan palo na pamet, ajme ako mi promijeni mišljenje u curu, a bilo je dosta rano kad je pala prva prognoza, a sad smo se ja i moj sin već sprijateljili 

Iva15 je napisao/la:Ma svi mi imamo male želje dečko/cura. Ja i MM od kad pričamo o našem dijetetu (cca 10 godina) pričamo o curi... i naravno da sam bila uvjerena da je cura. I onda dr kaže mislim da je dečkoi naravno da smo ostali paf, kako nije cura?
Uglavnom, sad smo se totalno ufurali u dečka, odabrali ime i sad si mislim ma neće mi valjda sad promijenit mišljenje i reć da je cura

Nana30 je napisao/la:Ladix dobro došlai čestitam na dečkiću
,trudnice moje baš mi je drago što ste vi i vaše bebice dobro
ja opet sutra na uzv i nadam se da ćemo uspjeti vidjeti spol,baš bi voljela znati, mada mi je svejedno, svašta bi kupila bile su akcije u primi ali bojim se da je prerano još za kupnju

ali od 20tt ja odo u shoping baš me briga 

"Ne postaje mi kćer majka svaki dan" i to joj je sad glavni argument za sve. Ajde da ona ima love, ali žena je u dugovima.. S jedne strane nam oće uštedit par kuna na ne znam, vrsti riže koju kupujemo, a onda ode i istroši se ko sivonja. 

on se boji da se ne raspistoljim 

brzo ćeš se naviknuti na još jednog pišulinca i uvidjeti tek koje su prednsoti istog spola. tako ja sebi govorim. kad je za drugog rečeno da je muško lako sam to prihvatila, bilo mi je ok da si budu tako male razlike dva brata a ionako smo planirali u nekoj budućnosti treće dijete. e sad treće dijete nas je nešto ranije iznenadilo i trunoća je bila od starta skroz drugačija ali ja sam imala filing da je opet dečko. i je. i kad gledam klince mislim si da je za dva dečka, treći s još manjom razlikom u godinamasuper a to kaj bi mi princezu ostat će san. žnjarat ću tuđe curke 

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Azzul je napisao/la:
jel ko možda zna kad je sajam beba? u Splitu je bilo taman 2 tjedna prije nego san znala da će mi trebat al u Zagrebu to bude ja mislin prid lito?

nisam ti se stigla javit,prvo sam jako rano bila naručena na uvz u 7,30 koji je "barba" Trutin obavio u hipu jer se žurio na sastanak,a onada sam duuuuugo čekala u trudničkoj,tako da sam poslje jurila po dijete u školu.

kako to izgleda
i ja osjecam nesto ali ne znam jel to to
uvijek mislim mozda su crijeva

sad me strah 

)))

. Najbolji dio je taj da će beba biti prema meni okrenuta, a ne bočno, a s ladicama je i to mi je praktično. Još neku policu samo za iznad, noćnu lampicu i bebin kutak može skoro bit gotof. A onda će trebat i napunit ladice

suncica77 je napisao/la:pazim ja to sve , pjesak , pranje ruku non stop
vec sam sve moguce iscitala o toxo i cvrsto se nadam sve ce bit ok , ja imam dvi macke![]()
znaci od udarca nece bit bebi nista ?
jos kad bi je osjetila bilo bi divno
Dragi se krizao kad je dosao kuci.

Nekad mislim da je ljuta na mene jer ju ne mazim kao prije 

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.