Sada je: 02 kol 2026, 00:34.

Ljetne mame i bebe (8.dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Ljetne mame i bebe (8.dio)

PostPostao/la ladix » 07 ožu 2012, 09:06

termin mi je 15.8. po zadnjoj menstruaciji

netko je pitao za tečaj za sv. duh. ja sam prije 4 godine bila na onom koji organizira poliklinika vili i bilo je super. potvrdu imam još uvijek pa neću ovaj put ići na nikakav tečaj jer sam čula da vrijedi stara potvrda. ovo ću još provjeriti.

stvari za bebu - sve imamo od prije osim robe. uvijek sam mislila da će drugo dijete imati sve od brata (kolica, krevetić, baby gym, mobile....) pa ću mu onda barem kupiti novu robicu da ima nešto novo i svoje. za ljetne bebe je robica stvarno najmanja stavka, treba im bodića, pokoje hlačice, par majčica i to je to.

e da, netko je spomenuo i da ga je noga ukočila. mene je prije mjesec dana uhvatio išijas i od tad sam na bolovanju jer ako dugo sjedim više se ne mogu dignuti. za išijas pomaže hodanje i ležanje na suprotnom boku, te spavanje s nečim tvrđim između nogu.

htjela sam još komentirati spavanje. mi svi spavamo u istoj sobi, povremeno i u istom krevetu. moj trogodišnjak ima svoj krevet pored našeg, ali zaspe i budi se i našem krevetu, u svom je jedan dio noći. meni je to još uvijek super i ne smeta mi, dapače. beba će imati kinderbet s druge strane našeg kreveta, a hoće li spavati u njemu ćemo vidjeti...vjerojatno hoće dio noći i možda po danu
slika
ladix
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Nana30 » 07 ožu 2012, 09:18

Ladix dobro došla :buket i čestitam na dečkiću :proljece ,trudnice moje baš mi je drago što ste vi i vaše bebice dobro :joy ja opet sutra na uzv i nadam se da ćemo uspjeti vidjeti spol,baš bi voljela znati, mada mi je svejedno, svašta bi kupila bile su akcije u primi ali bojim se da je prerano još za kupnju :dunno
slika
Nana30
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamac2012 » 07 ožu 2012, 09:33

Kako ste postale aktivne online, ne stignem sve ni citati :D
Ladix dobrodosla ti i tvoj bebac :mah
Sto se tice trudnickog tecaja, ja cu onda vjerojatno u travnju...to je taman da bas nije zadnji zadnji cas , a valjda cemo nesto i zapamtiti :mrgreen
Robicu jos nismo nista nabavili...opremu gledamo i posudujemo za sad sto se moze posuditi a ostatak cemo valjda isto krenuti u shoping od travnja !
jedva cekam da pocnem sve prat i slagat u ormaric :le
Jedino me malo muci da li zaista ici na skroz tanku/ ljetnu varijantu oblekice jer sredinom 6 mj nikad se ne zna , moze se dogodit i da bude hladno ....ma zapravo moze se dogodit to i u 7 mj, kakvo je postalo ludo vrijeme :roll
slika
mamac2012
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Iva15 » 07 ožu 2012, 10:10

Rajvos :hug meni je to neki dan palo na pamet, ajme ako mi promijeni mišljenje u curu, a bilo je dosta rano kad je pala prva prognoza, a sad smo se ja i moj sin već sprijateljili :p
P 07/2012 S 05/2015
Iva15
volim biti organizirana

PostPostao/la thinkPINK » 07 ožu 2012, 10:11

ladix, dobro nam došla! čestitke! :buket

nerice, pa niš čudno da si zasuzila. hormoni, očekivanja...

uzivajte ljetnice! :luv
Morska zvjezdica - ljeto-2008.
What you see is what you get...
thinkPINK
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lena35 » 07 ožu 2012, 10:21

Uh, stvarno se nakupilo postova u zadnjih mjesec dana... A vidim da je i dosta dečkića ojačalo listu :)
Što se toga tiče imam osjećaj da je kod prve bebe nekako lakše nego ako već imaš dečka/curku doma. Barem je kod nas tako bilo. Iako mi je trebao dan, dva da se priviknem na ideju da je definitivno curka (ali vjerojatno bi bilo isto i da je bilo obrnuto).
Ja sam sad isto u fazi dilema oko opreme/robice/tečajeva. Kako nam je ovo prva beba, većinu namještaja ipak ćemo morati kupiti, najvjerojatnije u Ikei, samo nikako da se s dragim uspijem organizirati da odemo bar u razgledavanje (ja sam preko kataloga na netu već složila svoj popis, ali ipak je drukčije kad sve te stvari vidiš i uživo). A prošli smo vikend dobili i prve vreće robice od rodbine. Zasad su još uvijek poluotvorene u sobi jer treba nabaviti neke kutije i sve to poslagati nekim redom. Ali sve mi se čini da ću prvih 5,6 mjeseci malo toga trebati :yess
Budući da dragi neće biti na porodu (on samo što se ne onesvijesti kad si poreže prst), ne znam koliko ima poante plaćati tečaj u Petrovoj (mene to privlači najviše zbog toga da malo vidim kako sve to u bolnici izgleda) ili se na ovim tečajevima u DZ može dovoljno toga naučiti? Jel ima netko s friškijim iskustvom iz ZG-a?
Inače, kad čitam koje sve tegobe muče druge, zapravo sam super. Čak sam uspjela pronaći i neki relativno izdržljiv položaj za spavanje pa se sad po noći budim samo 2-3 puta, kile konačno krenule gore (znam da većina ima suprotan problem, ali ni ova druga opcija nije baš ugodna, stalno brineš da li se bebica zbog toga dobro razvija i tek mi na uzv lakne). Najgore što me mučilo bila je mala žgaravica koja me uhvatila tu i tamo na par sati, ali par gutljaja DonataMg odmah je pomoglo (hvala iskusnijima na savjetima :mrgreen ).
Zapravo, najveći mi je šok kako vrijeme leti. Evo, još samo tri mjeseca do termina i lagano me hvata panika.
Pozdrav novima i starima i hrpa dobrih vibracija za preglede :srca
slika
lena35
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la suncica77 » 07 ožu 2012, 10:40

Iva15 je napisao/la:Ma svi mi imamo male želje dečko/cura. Ja i MM od kad pričamo o našem dijetetu (cca 10 godina) pričamo o curi... i naravno da sam bila uvjerena da je cura. I onda dr kaže mislim da je dečko :roll i naravno da smo ostali paf, kako nije cura? :) Uglavnom, sad smo se totalno ufurali u dečka, odabrali ime i sad si mislim ma neće mi valjda sad promijenit mišljenje i reć da je cura :lol

ista stvar i kod nas , ime se vec zna , robica se roza gleda, totalno sam zabrijala da je curica i kad mi netko veli ma musko je bude mi krivo :ajme
sramim se toga
ima da se i ja iznenadim na uzv
mama dva anđela ...slikaslika
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la suncica77 » 07 ožu 2012, 10:48

Nana30 je napisao/la:Ladix dobro došla :buket i čestitam na dečkiću :proljece ,trudnice moje baš mi je drago što ste vi i vaše bebice dobro :joy ja opet sutra na uzv i nadam se da ćemo uspjeti vidjeti spol,baš bi voljela znati, mada mi je svejedno, svašta bi kupila bile su akcije u primi ali bojim se da je prerano još za kupnju :dunno

u primi ? ja vec kupila nisam mogla odolit, onu komodu za presvlacenje i to bijelu
svi mi vele rano je :roll briga me
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la suncica77 » 07 ožu 2012, 10:57

ja sam sad hvala Bogu super
zatvor zeza, pokoji grc u trbuhu i ziganje tu i tamo valjda je to sve normalno :dunno
obozavam kupovat
najradije bi nonstop nesto kupovala, prije sam samo sebi kupovala ....sad kao sam trudna gledam samo stvarcice i robice za bebice :le
srecom nisam u vecem gradu i nemam trgovacke centre jer bi to bilo ajmeee
mi imamo djeciju sobicu , koju treba sredit, obojat , pobacat neke stvari, ali svejedno krevetic ide za pocetak kod nas u spavacu
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Iva15 » 07 ožu 2012, 11:43

Sunči i ja sam naručila jedino tu komodu iz Prime nakon šta si ti stavila link. To je jedino šta mi fali. I meni je bilo malo rano ali stvarno je bila dobra cijena. Krevetić, kolica i još neke stvarčice koje trebaju za početak me čekaju (od sestre) pa sam na miru, jer ovako prikovana za kauč bi si sigurno razbijala glavu kad ću ja sve to nabavit. Još nisam zakoračila ni u jednu baby trgovinu jer sam do sada samo po doktorima šetala, ali nije me ni vuklo. Sada malo čitam šta sve cure nabavljaju i kupuju pa se i ja polako veselim mom prvom shopingu.
P 07/2012 S 05/2015
Iva15
volim biti organizirana

PostPostao/la Nana30 » 07 ožu 2012, 11:50

suncice superr su mi te komodice i ja sam htjela bijelu,a kada svi:rano ti je nemoj još kupovati stigneš bla,bla onda moj muž se dvoumi :gaah ali od 20tt ja odo u shoping baš me briga :le
slika
Nana30
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la StaRR.2606 » 07 ožu 2012, 11:52

Ja se bojim uopće počet sastavljat popis što će nam sve trebat za Pishonju... Istrošili smo se ovaj i prošli mjesec za stan u koji smo uselili, rentamo, a bez namještaja je bio, samo kuhinju je imao i kauč... I još nam gro toga treba... imamo tri čaše, po tri tanjura i po tri žlice i vilice... takve sve "za po doma" stvari nam trebaju..

Ajde, Krevetić je baka piknula.. ali i s tim je bila panika... nije nas ni pitala, nit nas konzultirala, otišla i kupila neki poprilično skup, a ne bi rekla da je neka posebna kvaliteta jer, nema veze... sad imamo što imamo.. Malo me to razljutilo, pa mi je onda bilo krivo jer sam se osjećala nezahvalno, al te bake kad poblesave ne možeš ih zaustavit niti ih urazumit :D "Ne postaje mi kćer majka svaki dan" i to joj je sad glavni argument za sve. Ajde da ona ima love, ali žena je u dugovima.. S jedne strane nam oće uštedit par kuna na ne znam, vrsti riže koju kupujemo, a onda ode i istroši se ko sivonja.

Probat ćemo to laganini i racionalno.. Stariji brat ima troje djece, ali veće, najmlađe mu ima četiri godine, pa nije da imaju stvari .. sve su odavno podijelili... Prijateljice koje su rodile imaju curice... Vidjet ćemo. Ne opterećujem se :D
slika
StaRR.2606
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la suncica77 » 07 ožu 2012, 12:08

ja kako sam god kontala i kontala skontala sam da sigurno necu kasnije naci komodu , koju sam uvijek zeljela, za te novce , pa sam uzela sad, cudom mm se odmah slozio samnom , inace ne voli ni on jos kupovat veli da je rano.....
mati mi se krstila i veli sta ce mi to :roll

ja se bas i ne nadam da cu od nekog nesto dobit robice i opreme , tako da cu vjerojatno kupiti sve od a do ž,
a kao sto netko rece , nemam novaca da sve odjednom uzmem vec bi ja to pomalo....a da ostavljam novce na stranu - hm....izvuku se opet :/

ja muzu velim da odemo malo do nekog veceg trgovackog centra za vikend :lol on se boji da se ne raspistoljim
ma reko necu nista kupovat samo da gledam :lol
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la StaRR.2606 » 07 ožu 2012, 12:13

Mi smo se dogovorili i prenijeli u praksu da mjesečno živimo s plaćom od Dragog, uz malo asketizma, a moju koliko god da je mala stavljamo sa strane baš za stvari za bebu i što bi nam moglo zatrebat.. Mislim da smo do sad uštedili za kolica recimo i komodu... To i je nekako najveće.. A ostalo ćemo u hodu.. Imamo još tri mjeseca..

Ljuti me što trgovci i svi ostali znaju da će roditelji dati SVE za dijete i napuhavaju cijene nenormalno, a u velikom broju slučajeva niska cijena znači manju kvalitetu... no ni veća cijena ju ne garantira.. Plaćaš nečiji dizajn i marketing. :angry
slika
StaRR.2606
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la snowwhite » 07 ožu 2012, 14:08

Nerice :kiss brzo ćeš se naviknuti na još jednog pišulinca i uvidjeti tek koje su prednsoti istog spola. tako ja sebi govorim. kad je za drugog rečeno da je muško lako sam to prihvatila, bilo mi je ok da si budu tako male razlike dva brata a ionako smo planirali u nekoj budućnosti treće dijete. e sad treće dijete nas je nešto ranije iznenadilo i trunoća je bila od starta skroz drugačija ali ja sam imala filing da je opet dečko. i je. i kad gledam klince mislim si da je za dva dečka, treći s još manjom razlikom u godinamasuper a to kaj bi mi princezu ostat će san. žnjarat ću tuđe curke :hahaha
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la Azzul » 07 ožu 2012, 14:30

Stellina ništa od te sobice u lijepoj našoj ali hvala, možda se do Italije zaletin :mrgreen
Ladix dobro nam došla

samo vas čitan kako sve saznajete spol svoje bebe i bockan ovu svoju da mi se ima ukazat lipo sljedeći put, jer i ja samo gledan rozo, cvjetiće i mašnice i to mi je glavni razlog šta još nisan ništa kupila

jel ko možda zna kad je sajam beba? u Splitu je bilo taman 2 tjedna prije nego san znala da će mi trebat al u Zagrebu to bude ja mislin prid lito?
slikaslika Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
We're sharing one eternity, living in two minds, linked by an endless thread impossible to break
Azzul
rozo-ljubičasti po ebay-u

PostPostao/la snowwhite » 07 ožu 2012, 14:41

Azzul je napisao/la:
jel ko možda zna kad je sajam beba? u Splitu je bilo taman 2 tjedna prije nego san znala da će mi trebat al u Zagrebu to bude ja mislin prid lito?

u zagrebu bude u svibnju oni dani beba, mama i trudnica. a ima i neki sajam za bebe, to nisam bila. mislim da bude negdje u jesen
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la ivkicaa » 07 ožu 2012, 15:58

E cure...kakava kolica budete kupile svojim bebicama? Mi danas idemo u razgledavanje (nadam se i kupovinu) pa me zanima....meni su se dopala 2u1 Gracova pa budemo valjda to i kupili. Btw, cijene su više nego kaj sam mislila da budu....
slika
ivkicaa
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la zara-ciara » 07 ožu 2012, 16:14

ej cure........ :mah
Rajvosnažalost :( nisam ti se stigla javit,prvo sam jako rano bila naručena na uvz u 7,30 koji je "barba" Trutin obavio u hipu jer se žurio na sastanak,a onada sam duuuuugo čekala u trudničkoj,tako da sam poslje jurila po dijete u školu.

Pregled sve ok,na uvz curka je teška cc.884g dugačka oko 31cm. čak mi je i tlak bio ok,auvijek mi je po njihovom prenizak. Uloživa za jedan članak što veli za trećerodkinju i stim da nisko nosim sve ok. :luv

Netko je pitao za sajam mama i beba u zg je u svibnju na velesajmu al navodno upitan ove godine pošto oni sve otkazuju,i ima u 9mj dječiji sajam u arena centru.

od nekog sam pročitala da pita za tečajeve u zg u domu zdravlja,ja na to nisam išla već u petrovoj ali išla je moja prijateljica,tečaj im je držala patronažna sestra i neka kao babica,ništa posebni im nije rekla ili nešto šta već nisu znale ili čitale po forumu,nisu išli vidijetr rađaonu ili slično kako je to na tečaju bolnice.

Jeli ima neto iskustva sa kolicima za veliko i malo dijete!!!!! mom je ivanu 1,5 god i nije mi da hoda uz kolica a teško da ću moć dvoja kolica gurat ili nikud neću moć ići sama snjima,pa mi trebaju ili kolica za blizance ili ta za veliko i malo dijete. :|
ANTONIA-Rujan 2004
IVAN-Kolovoz 2010
slika
zara-ciara
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MamaMu » 07 ožu 2012, 16:43

kako to izgleda
i ja osjecam nesto ali ne znam jel to to
uvijek mislim mozda su crijeva

suncice
moguce da je to to...
u prvoj trudnoci je tesko shvatiti kad su bebini pokreti kad crijeva
ja njih osjetim po dnu stomaka kao da se protezu,otprilike tako
There is a voice that doesn't use words. Listen!

Proljetni cvijet 05.05.2009.
Duple ljetne oluje 02.08.2012.
MamaMu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ladix » 07 ožu 2012, 17:55

što se tiče kolica, mi imamo dvoja. velika - muru 3 - i košaru i as i sportski dio, a nakon godine i pol smo koristili mcklaren. meni su oboje kolica super tako da nećemo kupovati nova.
ono što ćemo kupiti je nova as jer smo dosta u autu i to mi je jako važno da bude sigurno.

zara-ciara nisam sigurna da se kod nas prodaju ona kolica za veliko i malo dijete, ako mislimo na ista. veliko dijete naprijed, malo nekako ispod i iza. možda da ipak kupite kolica za blizance ili buggy board na kojem se može i sjediti

je li netko od vas trudnica iz zagreba ide na vježbanje za trudnice? ja bi se negdje upisala, a ne znam gdje.
slika
ladix
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nana44 » 07 ožu 2012, 19:04

Pozdrav svima :mah

Baš ste se danas raspisale, drago mi je da ste sve dobro raspoložene, Snowwhite nadam se da se i ti i klinci oporavljate i da ste već bolje.

Baš sam popodne bila u jednom baby dućanu i toliko toga ima da čovik ne zna šta bi prije kupio, ali kako je moje zlato stidljivo i još mami ne želi otkriti spol morati ću se strpiti do sljedećeg pregleda pa se onda bacam u šoping, bar po koji body benkicu, taman ću tada biti u 6 mj. pa nije rano, do sada su mi svi govorili da je rano za kupovati. :luv
StaRR.2606 mi smo isto tako odlučili bolovanje koje dobivam ostavljati sa strane za bebine stvari, a sreća imam i par prijateljica koje će mi posuditi za prvu ruku neke stvari. Još smo u fazi sređivanja stana tako da je teška recesija kod nas, al nek smo živi i zdravi, to je najvažnije.

Netko je spomenuo kakvu robicu kupiti, meni su rekle prije koje su rodile u 6 i 7 mj. da body u početku svakako mora biti dugih rukava, onaj na vezanje ili drukere jer beba svakako prvih mjesec dana nema temperaturu tijela, a kasnije već može kratkih rukava. Mislim da se čak ti prvi bodyi i ne proizvode kratkih rukava, a za u šetnju se preko toga može obući lagani kombinezon isto dugi.

Kolica ću kupiti najvjerojatnije pegperego 3u1 jer kao što sam i prije spomenila namjeravam ih iskoristit i za drugo dijete kada bude, a pokazala su se dosta kvalitetna.
Zara-ciara moja je prija kupila onaj nastavak za kolica na kojem joj mala stoji ili sjedi kad ne želi hodati, kao skate izgleda.
slika
nana44
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la suncica77 » 07 ožu 2012, 20:51

koliko je beba zasticena u trbuhu od odaraca ?
maloprije mi je macka skocila na trbuh :ajme sad me strah
ja sam gladila trbuh a ona je shvatila to kao igru i hop :shock
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nana44 » 07 ožu 2012, 20:59

Suncice neće ti bebi biti ništa< zaštićena je ona plodnom vodom, posteljicom i tkivom trbuha, ja sam se slučajno nekidan od kvaku udrila i sve je ok, bebač se javlja. Ali nemoj baš puno biti u kontaktu s mačkom, kažu da su trudnicama od svih životinja mačke najopasnije, tako su meni svi hovorili, evo ovde na rodinim stranicama imaš nešto o tome http://www.roda.hr/article/read/trudnoc ... soplazmoza.
Ne kažem da ju moraš izbaciti iz kuće, samo malo pripazi na neke stvari vezane za pijesak od mačke i hranu. :mah
slika
nana44
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la suncica77 » 07 ožu 2012, 21:07

pazim ja to sve , pjesak , pranje ruku non stop
vec sam sve moguce iscitala o toxo i cvrsto se nadam sve ce bit ok , ja imam dvi macke :dunno

znaci od udarca nece bit bebi nista ?
jos kad bi je osjetila bilo bi divno
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ivkicaa » 07 ožu 2012, 21:27

Kupili smo kolica :))))
Nadam se da budu ok...čine se dobra...makar s obzirom da nam je ovo prva beba se baš i ne kužimo u to...

http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dodaci ... 20316.html

Uzeli smo crveno smeđu kombinaciju i baš su totalno slatka :)
slika
ivkicaa
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nana44 » 07 ožu 2012, 21:47

Suncice napij se vode i lezi na leđa ili lijevi bok, opusti se i stavi ruku između pupka i početka stidne kosti,osjetit čes ko plivanje,rad crijeva,to ti se bebica javlja. Pokušaj, mislim da bi mogla sad već to osjetit.
slika
nana44
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la StaRR.2606 » 07 ožu 2012, 22:09

Mi na blef kupili komodu za presvlačenje danas.. u Adaxu. Je malo skuplja, al mi se sviđa jer je jako velika, široka i duboka, a gore ima pomični nastavak koji, kad beba naraste, samo skineš i imaš obični garderobni komad namještaja :D. Najbolji dio je taj da će beba biti prema meni okrenuta, a ne bočno, a s ladicama je i to mi je praktično. Još neku policu samo za iznad, noćnu lampicu i bebin kutak može skoro bit gotof. A onda će trebat i napunit ladice :kima

Pod "na blef" mislim, nismo planirali još kupovat... ali boli me glava od pomisli na hodanja i traženja, uspoređivanja, nikad nisam bila žena od šopingiranja.. bili već u par dućana, osim ove ništa nam se nije sviđalo. One s ugrađenim kadicama me, iskreno, živciraju :D
slika
StaRR.2606
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Stellina » 08 ožu 2012, 09:28

suncica77 je napisao/la:pazim ja to sve , pjesak , pranje ruku non stop
vec sam sve moguce iscitala o toxo i cvrsto se nadam sve ce bit ok , ja imam dvi macke :dunno

znaci od udarca nece bit bebi nista ?
jos kad bi je osjetila bilo bi divno

Draga mislim da se ti malo previs brines oko svoje mace. Meni moja gin cak ni test na toxo nije htjela raditi posto sam vegetarijanka, a ja sam se isto bojala jer imama dvije mace. Kaze da je sasvim nepotrebno jer cu se prije zaraziti sa mesom nego sa macom. Tako da ja test nisam ni radila i za moje mace se nista nije promijenilo od kad sam trudna. Mazimo se i pazimo dalje, perem ruke ko i prije sto mi je opca higijena kad se diraju zivotinje... Nema mi drazeg nego kad mi spavaju na stomaku.
Maca ti nije namjerno skocila na stomak da ti nasteti nego se kao sto kazes zaigrala i zaletila. Bebica je unutra zasticena i nista joj ne moze biti.

Ja sam jucer napravila gir po C&A i H&M i nakupovala bodica i carapica za malog :luv Dragi se krizao kad je dosao kuci. :mrgreen

Danas idemo naruciti ovu sjedalicu/krevetic tako da je imamo dolje u dnevnom kad pajki da ga gore ne moram nositi, a sjedalicu kasnije mogu izvuci van i drzat ga posebno u tome i nositi gore-dolje kad sam sama :)
http://www.bambinogoodies.co.uk/hot-off ... by-stokke/
slikaslika
Stellina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la StaRR.2606 » 08 ožu 2012, 09:46

Znači Stellach ni tebi nisu Toxo radili? ni meni moj Dok nije htio delat... nisam vegetarijanka, al pazimo na pripremu mesa... Ruke perem stalno, imam i onaj dezinfekcijski gel koji sad dost često koristim.. Brigu oko mitzinog pijeska je Dragi preuzeo.. Ni ona ne jede sirovo meso.. U stanu je i ne izlazi van.. Znači nemam brige. :) Nekad mislim da je ljuta na mene jer ju ne mazim kao prije :ajme
slika
StaRR.2606
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.