Sada je: 31 srp 2026, 16:45.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Nerica je napisao/la:eto danas smo jeli jabukicu. nabavila jabuke. e sad ja sam ju fino izribala onako svježu. dal sam ju ipak terbala skuhati? neki daju kuhanu? nije mu se baš jako dopala. nekako je bolja mrkvica.
prvo mrkvica, sad jabukica, izgleda da imaju i isti ukus jabukica je malo kisekastija...

ja slijedim snow. barbaroza hvala draga. evo danas smo jeli kuhanu jabukicu na pari i fino ju usitnila sa štapnim i pojeo je baš ok. sutra još jabuka. jel griješim što dajem svaku namirnicu 3 dana? kupila sam proso u bio i bio umjesto alnaturin jer mi je bio tad bio bliže. preksutra ću proso. kako se on sprema. onda bi njega 3 dana pa bi kombinirala proso s jabukom il s mrkvom, il jabuku i mrkvu pa onda nešto novo. jel mogu u proso svog mlijeka staviti? bože ja se osjećam ko potpuna tuka koliko davim.

ako se do subote ne popravi idemo dati stolicu na analizu. ova nam je noć bila mirnija. izgleda da si je žemska navukla mlijeka i da smo sad opet mirne glede papanja. ko zna, možda se sad i kakica popravi. počela je i cicati s normalni razmacima sad, nije više prištekana non stop. cice su opet pune 

danas u stolici niti jedna jedina nanančasta flekica pa predpostavljam da ništa nije ni pojeo.
pa si mislim kak je smješna ova silki lijepo dijete pristojno jede, sve fino čisto a onda mi je kod drugog čitanja sinulo...aaaa ona stolica

, moj je izgledao identicno na pocetku dohrane time da je vec prvi dan skuzio kako hermeticki zatvoriti usta.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.