Naš dosadašnji rezime:
- žitarice usvaja sve odreda, one su joj najomiljenije, definitivno... i to mi je drago jer su nutritivno vrijedne, zasitne i zdrave
- na drugom mjestu, ili uz bok žitaricama je povrće... katkad malo frkne nosićem pri prvoj žličici, no uglavnom ga jede svo... što mi je još draže, jer sam sumnjala iskreno da djeci povrće može biti fino...
- treće je meso... ne znam u stvari kamo bih ga svrstala jer to još i nisu preznatne količine da bih mogla reći da baš meso voli... ali pojede kašicu s mesom bez problema...
- voće je uvjerljivo na zadnjem mjestu... iako ga već oko mjesec dana ipak jede, uglavnom pomiješano s bananom... favorit među voćem je dinja
Činila mi se spremna za treći obrok, a i vrijeme je za uvođenje glutena, pa smo jučer s tim i započeli. Međutim, problem je bio odlučiti se za doručak ili večeru. Prevagnula je večera, jer već poslovično poznata ova moja loša spavačica budi se jako često i sisa noću i do 8-9 puta
Znala sam se pitati sisa li ona baš mlijeko ili onak, na prazno, ali kad je par puta onak svojski podrignula nakon što sam ju uzela u ruke, znala sam da ona cijelu noć žderucka poštenski. 
Tako da mi je doručak uz ovoliko puno sisanja preko noći nekako suvišan. Ona uopće ne pokazuje želju za jelom ujutro, a i kako bi kad je sisala netom prije ustajanja, najčešće oko 7 h.
Tako da sisa uglavnom 3 puta dnevno + ti ultra česti podoji preko noći. Što jest dovoljno mlijeka, jel tako?
Jučer sam joj dalazobene pahuljice prelivene vrućom vodom i izmiksane. Ma, samo je zijevala na još, u slast slasni pojela cijelu porcijicu. Tako i večeras.
Bliži se povratak na posao i u stvari imam samo jedan problemčić - a to je da joj sada voćni obrok dajem oko 10, pa dojenje oko podneva i ručak oko 15-16 h. Voljela bih to zamijeniti, odn. da ručak ide odmah nakon voća, oko 13 h, tako da nam samo ostaje jedan podoj - jutarnji - dok se ne vratim s posla. A trenutno mi se čini da joj je malo previše dva kruta obroka jedan za drugim, ili?
Ne znam nis ama više šta je bio point mog posta
- a valjda to da nam dohrana u stvari ide odlično, sve bolje i bolje, uz ovih par boldanih nedoumica.
Eh da, i još da kažemo kako uglavnom sve kuhamo, no neki dan sam joj dala gotovu kašicu, mislm Hippovu -brokula i puretina, samo sam dodala malo kuhane riže. Zašto? Zato što na tržnici jako jako rijetko viđam brokulu, a koliko se sjećam nisam ju ni u čijem vrtu nikada ni vidjela. Hoću reći, onda sam sigurnija u ovu iz staklenke nego onu iz bille il koje druge veletrgovine. Cura ju je pojela u slast.

pred spavanje opet ima cicu i naravno cicucka cijelu noc----