Moja mama nije normalna; masira me od rodjenja moje kceri (koja ce sutra napuniti sest mjeseci) da majcino mlijeko nije dovoljno za bebu, da je dijete gladno i zedno i da ce umrijeti. Svaki puta kada mala zaplace, cendra, gurne prstice u usta (jer joj nicu zubi) i slicno, ona meni "jesam ti rekla?".
prvo sam pokusala razgovarati s njom pa se svaditi pa vikati, a sad sam oguglala na njene gluposti. toliko me izludila s tom svojom "mantrom" da sam s malom bila na pregledu, osim kod nase preko HZZO-a, kod jos dvije pedijatrice (jedan pregled je ona sama dogovorila) i unatoc tome sto su joj svi rekli da mala super napreduje, ova vesla po svome.
evo sto se danas dogodilo ....
Bila je s nama u setnji i, buduci je mala plakala u autu, izasla je s njom pred zgradom dok sam ja nastavila traziti mjesto na parkiralistu. Dosla sam gore cca 5 minuta nakon njih.
Kad je otisla doma, rekao mi je MM da je uletila u stan ko furija jer da nema vremena jer sam joj za petama, a da mora nahranit dijete koje je gladno. Izvadila je iz svoje torbe STAKLENU HIPPOVU FLASICU I PLASTICNU ZLICICU i brze-bolje ugurala maloj u usta neku vocnu kasicu. Dok sam ja dosla brzo je sve to spremila natrag u torbu, kao nista se nije dogodilo
OK, znam da je dijete dovoljno veliko da je pocnem dohranjivati, ali htjela sam to poceti tek nakon posjete pedijatrici koja je zakazana za iduci ponedjeljak.
Ne mogu opisati koliko me zivcira sto moja mama nije u stanju postivati moje zelje i odluke nego forsira svoje!!!
Ne znam bih li joj trebala otvoreno prigovoriti (sto zelim pa cak i razmisljam da joj uskratim da vidja dijete dok ne skuzi da ne odobravam sto je napravila) jer ne zelim da ispadne da MM cinka.
A muci me i sto, bilo kod nas bilo kod sebe, svaka 2-3 dana cuva malu 3-4 sata dok ja ne obavim sto vec imam za obaviti ili jednostavno odmorim. Naravno da joj donesem izdojeno mlijeko i svaki put ona kaze da je mala bas fino sve popapala. Pa se ja sad pitam koliko me vec dugo laze i kad je tocno ona pocela s dohranom?
Sta da napravim?

.
za stav. Sa takvim stavom sigurna sam da ces se uspjeti osloboditi mame contol-frikuse

...nista toga nije vrijedno