ja muku mučim sa upalom dojki. Naime moje zlato ima mjesec dana i dobro napredujemo (dobili smo 900g u mjesec dana). Problem je moja desna dojka. U drugom tjednu nakon poroda sam dobila kvrge na desnoj dojci i visoku temperaturu, pa sam se izdajala i problem riješen, iako iz te desne dojke mlijeko nije baš lagano išlo.
Prekjučer je malac bio nervozan i cijeli dan je cickao. Navečer je zaspao i ja ga nisam budila duže vrijeme, pa kad sam se digla, dojke pune, kvrge na desnoj i naravno temperatura. Opet sam malog stavljala često da cicka, te se izdajala, ali na tu desnu dojku izađe ful malo (10-15 ml) iako ja pumpam, pumpam. Danas nema kvrga, ni temperature, dojka je mekana ali malac nije zadovoljan na njoj (mora jače cickati). Vidim da ima mlijeka jer kad probam ručno izdojiti izađu kapi mlijeka (naravno kada se izdajam izdajalicom nakon podoja opet izađe malo...)
U isto vrijeme lijeva mi je dojka puna i malac se spasi kad ga stavim na nju...
Mene je strah da mi mlijeko na desnoj ne nestane (ne znam je li to moguće...), ili da nemam neki strašan zastoj pa da mi se te upale ne nastave... Imate li vi koji savjet što raditi?
Puno hvala i pusa svim bebama...