Nova sam na ovom forumu i zanimaju me vaša iskustva s prelaženjem s jednog ad mlijeka na drugo.
Moj sin je sada star 7 tjedana i već pri izlasku iz bolnice savjetovali su nam da ga obavezno dohranjujem, jer je rođen s malom težinom. Tako sam nakon svega 3 tjedna ostala bez mlijeka i nastavili smo samo sa ad-om.
Krenuli smo s Nanom 1, zatim Nan Sensitive i zbog učestalog bljuckanja i konstantno zelene stolice pedijatrica je preporučila da pređemo na Hipp anti reflux.
Nakon samo jedne bočice Hippa dijete je odmah imalo reakcije - bolovi u želučiću, jako plakanje, izvijanje, grčenje i puno bljuckanja (dala sam mu običan Hipp 1 u nadi da će mu i sama promjena s Nana dobro doći). Nakon takve reakcije, više mu se nisam usudila davati Hipp, ostali smo na Nanu i sad pokušavamo s formulom protiv bljuckanja Nan AR. Nema loših reakcija kao na Hipp. Znači li to da mu Hipp ne odgovara ili sam trebala ustrajati i pomalo prijeći na drugu vrstu hrane da bih vidjela kako ju zapravo podnosi?
Zanima me kako su vaša djeca reagirala na promjenu mlijeka.
Ako dijete reagira plakanjem iza obroka, znači li to automatski da mu ta vrsta hrane ne odgovara ili ipak treba nekoliko dana biti na novoj hrani da bi se pokazalo kako ju podnosi?
Unaprijed hvala na pažnji i odgovoru:

. Ali izgleda da se Humana jako kupuje u Hrvatskoj (tako kažu u Mülleru u Zagrebu)...dragi je morao ići u 2 različita Müllera da je kupio 5 kutija
.