Sada je: 25 kol 2026, 15:56.

Simptomi
Simptomi bolesti su gotovo isti kao kod sezonske gripe. Gripa je bolest dišnih putova i simptomi su posljedica upale sluznice od nosa do bronha: kihanje, curenje ili začepljenje nosa s otežanim disanjem, bol u grlu, podražajni kašalj, bolovi u mišićima, povišena temperatura, zimica, gubitak apetita, opći osjećaj bolesti. Svi su simptomi nalik onima kod sezonske gripe.

pustite ih nek se pobroje.

Ali po meni je glupo prozivati one kojima je doktorica rekla da imaju sg i reći im da dižu paniku

, da sam bar ja takva kulerica.

roka470 je napisao/la:Franika, baš super da si otvorila topic. ja sam razmišljala da napravim isto , s istom namjerom kao i ti.
Moja sestra, 30 god, već je 7 dana bolesna, prva 2 dana tem 38 st( nas dvije ne reagiramo visokom temp), do danas od 37-37.7. Jak kašalj, malaksalost, bolovi u mišićima, bol u prsima. Tek se danas osjeća malo bolje.

ako su leukociti poviseni i crp znaci se radi o virusu

Mirci je napisao/la:ne znam kako je kod vas, ali u Hr se taj virus moze dokazati samo iz briseva, a ne i krvi.

IINA je napisao/la:Leukociti mirni ili niski, CRP povišen ili jako visok.
To je slika gripe. Provjerena info.
Ja prijavljujem sebe sa upitnicima.
Definitivno virusno, srušilo me na sedam dana, ali bez velike temp., samo
katastrofalna malaksalost,glavobolja, upala grla, uha i sinusa, koja nije reagirala na
antibiotsku terapiju i umor, umor, umor,....tome je prethodilo skoro tjedan dana
polubolesti sa nedefiniranom mučninom i osjećajem da ću dobit crijevno nešto, ali nisam.
I danas je deseti dan, još nisam dobro...

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.