Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.
Odgovori

Rascijep pijelona desnog bubrega

11 lis 2011, 09:16

U zasnje vrijeme fakat imam osjecaj da se sva moguca sr***a dogadjaju samo meni..
Malac ima izbocinu kraj pupka za koju su me godinu dana uvjeravali da nije nista,a jucer mi je receno da je to bruh,s tim da malac ima deformirani bubreg,tj rascijep pijelona..
Kako to nitko do sad nije vidio??? Luda sam vise...
Jel zna netko sta o tome??
Pisalo se prije o povecanim pijelonima bubrega,al za sam rascijep ne nalazim nista... Uzas..

Re: Rascijep pijelona desnog bubrega

11 lis 2011, 09:19

zwerka :hug
a šta su doktori rekli?
kako se malac ponaša, ima li kakvih tegoba?

11 lis 2011, 09:23

Samo sam te došla :hug
Nadam se da nije ništa strašno i da ćeš brzo dobiti pouzdane odgovore.

11 lis 2011, 09:36

uf,ne znam ništa o tome

11 lis 2011, 09:46

Ma ne znam uopce tko im je dao licencu za rad ili sta vec.vec vise od godinu dana malac ima izbocinu bas kraj pupka.prvo kad smo isli pedici,ismijala nas je da vidimo svasta.Drugi put se nisam dala otjerati i vidjela je i ona,al da je to misicna masa. Napravili smo uzv i sve je bilo uredno. Medjutim,htjela sam cuti jos jedno misljenje jer mi nikako nije sjelo da neprirodna izbocina bude pod normalno. I jucer smo isli na uzv u drugi grad.Dr mu je samo palpirala i zakljucila da je to bruh i da moramo kirurgu.uzv-om uopce nije obuhvacala tu izbocinu,nego srce,mokracni mjehur i okretala ga na bokove.pitala me dal netko u obitelji ima kakve deformacije i rekla sta je malome.nije se uopce potrudila objasniti,nego se pokupila prije nego sam ju sto stigla pitati. Isla sam odma pedici i nikako joj nije jasna ta dijagnoza kod potpuno zdravog djeteta koji nema apsolutno nikakvih smetnji. Mm je otisao s njim danas kirurgu,popodne nosim nalaz od pedice i rekla je da cemo se dogovoriti dalje za trece misljenje za te pijelone..

11 lis 2011, 09:48

Ajme,Zwer,pa stvarn0 vam se nakačil0 k0ješta...na žal0st,ne znam ništa 0 t0me :hug

13 lis 2011, 12:57

U Virovitici kod kirurga sam dobila 3.misljenje,tako da sam nas narucila u Klaicevu u Zg-u i idemo 25.10. Drste palceve da bude sve ok :/

13 lis 2011, 12:58

:hug

vjerujem da će na kraju biti sve ok, samo što ćeš kilu živaca izgubiti zbog njih :ne

13 lis 2011, 12:59

saljem ti ~~~~~~~~~~~~ da sto prije to sve bude iza vas

13 lis 2011, 13:18

nekako sam ovo previdjela. joj zwerka drži se :hug :kiss
i mišiću malom neka hrabro sve podnese :kiss

14 lis 2011, 18:44

Zwerka otidjite bolje privatno u polikliniku helena, nema strucnijeg mjesta za bubrege od tog .

14 lis 2011, 20:59

Dobri andjeo je napisao/la:Zwerka otidjite bolje privatno u polikliniku helena, nema strucnijeg mjesta za bubrege od tog .

Bila mi je i to opcija,ali pretrage i pregled koji nama treba kostaju 1500 kn. :/
Tako da idemo u Klaicevu,a ako ni tamo nece postaviti dijagnozu, otici cemo u Helenu,iako koliko sam cula,dobri su doktori i u Klaicevoj,a i onako idemo nefrologu.

15 lis 2011, 08:11

pa pretrage sve obavi i dodji s nalazima k njoj ;)

04 pro 2011, 15:49

Nakon posjete Klaićevoj, rečeno nam je da je dijete potpuno zdravo i da smo bezveze dolazili. Naravno da nismo, zbog tog mirno spavamo. :le

05 pro 2011, 12:01

:joy Super, super! Tako mi je drago da nije ništa na kraju! A tek tebi, vjerujem da ti je negdje mt. everest pao sa srca... :jadnimi

05 pro 2011, 12:06

tek sad vidim ovo. HdB da je sve dobro na kraju

06 pro 2011, 19:57

Zwerka draga, baš mi je drago da je sve dobro ispalo, pusa sineku
Odgovori