Postao/la Zwerka » 11 lis 2011, 09:46
Ma ne znam uopce tko im je dao licencu za rad ili sta vec.vec vise od godinu dana malac ima izbocinu bas kraj pupka.prvo kad smo isli pedici,ismijala nas je da vidimo svasta.Drugi put se nisam dala otjerati i vidjela je i ona,al da je to misicna masa. Napravili smo uzv i sve je bilo uredno. Medjutim,htjela sam cuti jos jedno misljenje jer mi nikako nije sjelo da neprirodna izbocina bude pod normalno. I jucer smo isli na uzv u drugi grad.Dr mu je samo palpirala i zakljucila da je to bruh i da moramo kirurgu.uzv-om uopce nije obuhvacala tu izbocinu,nego srce,mokracni mjehur i okretala ga na bokove.pitala me dal netko u obitelji ima kakve deformacije i rekla sta je malome.nije se uopce potrudila objasniti,nego se pokupila prije nego sam ju sto stigla pitati. Isla sam odma pedici i nikako joj nije jasna ta dijagnoza kod potpuno zdravog djeteta koji nema apsolutno nikakvih smetnji. Mm je otisao s njim danas kirurgu,popodne nosim nalaz od pedice i rekla je da cemo se dogovoriti dalje za trece misljenje za te pijelone..
Stariji brat - 14.12.2008
Mali covjek - 16.03.2013
...nećete znati sinovi moji koliko vas volim
tako dugo dok i sami ne postanete roditelji...