Kratko je dojena, a sa godinu i nešto sitno smo prešli sa AD na kravlje mlijeko, nije bilo problema do prije cca mjesec-dva!
Kaka svaki drugi ili tek treći dan, i to su muke dok se pokaka, prošli tjedan sam u dvije stolice našla tragove sluzave krvi...užasno se napati dok se pokaka, kakanje joj traje po sat vremena, ako ne i duže, sva se jadna preznoji i unervozi, sad i kad ne mora jako tiskat ona se rasplače od straha da ju ne boli!
Papa sve, od juhica, meseka, krumpira....sve voli i sve joj paše. Voće i voćne jogurtiće papa svakodnevno, nekad joj olakša a nekad baš i ne.
E sad, čitala sam o AD Novalac IT, on je do godine dana, ali ima i Novalac 3, koji je i nakon 12-og mjeseca preporučljiv.
Koliko mi je pametno opet ju vračat na AD, jer mlijeko čisto ne pije, samo kakao popije, i to po pola litre dnevno!?!
Zanimaju me vaša iskustva ako je tko koristio Novalac, gdje ga ima za kupiti i kolika je cijena, jer smo mi bili na Bebimilu i uopće nisam obračala pozornost na ostale AD...hvala

nama je to pomagalo

noć je opet bilo par buđenja i plakanja (kakit će/neće) nedilja popodne opet se pokaki u gaće, doduše malo tvrđe govance, noć opet kakit će/neće....samo napomena u stolici nema krvi....danas smo za nefalit dobili fibru 38,5...trči u ped. ona kaže fibra je od viroze, a za guzu nije sigurna (može bit od mlijeka), moguće i slijepo crijevo. E sad, mene zanima jel netko imao slična iskustva i koliko je moguće da je to slijepo crijevo. Nju ne boli non stop i ne tuži se na drobu nego na guzu...zar slijepo crijevo ne boli konstantno?! 

sutra idemo vadit krv, ne znam jel se može preko krvi otklonit sumnja 
i držite se, držim vam sve fige da se sve sredi!!!