Dakle, u kolovozu,
odstranjen joj je treći krajnik, a druga dva laserski
smanjena nekih 60% i tako svedena unutar nepčanih lukova (dakle, bili su joj ogromni, ali očito je procjena bila takva da vrijedi ostaviti dio tkiva kako bi ipak imala zaštitu).
Jučer joj je dijagnosticirana streptokokna angina (imala je 24 sata visoku temperaturu, skidala se samo brufenom i brzo vraćala, nos malo curi - prozirno...i to su bili svi simptomi).
Doktorica joj pogledala grlo i vidjela da je streptokokna, dobila Silapen kroz 10 dana. Baš me zbediralo, jer sam, k'o mali Ivica, mislila kako će ju tako ozbiljnije stvari zaobići i da će biti buckasta i šmrkava i vesela, bez temperatura koje me živaca koštaju

...
Što se naših krajnika i operacije tiče - nije počela bolje jesti, a jučer je fasovala streptokoknu, dobra strana je što sad kad zine ima otvor, do operacije su joj, u punom zdravlju, praktički bili pospajani ždrijelni krajnici s resicom čim bi rekla "aaaa"

, i u najmanjoj virozi je strašno hrkala.
Ima li tko iskustava da je operirao krajnike, a život im nije postao savršen po tom pitanju te, ukoliko ima, savjet kako se još boriti protiv streptokoka osim /uz atb?