nalaze krvi isto još čekamo, od 3 popodne...lagano sam već 
Sada je: 24 lip 2026, 17:15.
nalaze krvi isto još čekamo, od 3 popodne...lagano sam već 

Meni bi sto loših stvari pale na pamet...

...od jučer stalno govori ''kaka, kaka'' a nikak da se pokaka!

nećete vjerovat ali od klistira ni g od govanceta....imala sam psihozu samo takvu, još dok su se doktorice dogovarale kako bi ponovile klistir...premrla sam. Al onda svom srećom, skontaju da neće ići tako već da moraju djelovat odozgora i daju nam gadno parafinsko ulje koje je na kraju balade nakon punih 7 sati zadržavanja izbacilo sve vanka...naravno u gaće, još uvijek je paničan strah od školjke i tute, al zasada mi je samo bitno da je izašlo! Bogu hvala CRP nam je na nuli, i urin nam je čist tako da sam malo mirnija, još čekamo nalaze kakice pa ćemo vidit što dalje. Nju još uvijek boli dok kaki i još uvijek se boji i odbija i kupi guzu....imam osjećaj da se nikad nećemo oporavit od ovoga svega...još moramo svako drugi dan pit parafinsko ulje i svaki dan sirup smokve i šljive i ujutro bio gaia kapi...al to ništa ne pomaže suštini problema-ranicama u guzi od kojih je sve i počelo....Bože pomozi 

Diami je napisao/la:Čekaj, veliš da su je oni isklistirali, a ona se i daljenije pokakala? A miš mali, to mi zvuči jako neugodno, a mogu misliti koliko se brineš...Meni bi sto loših stvari pale na pamet...
Držim fige da nešto saznate danas i da malenoj konačno bude lakše!
A za ove sestre nemam komentara, mislim ok da kod osraslih oko toga ne rade neku spiku, al kod tako malih, oa što je teško pokazati malo suosjećanja i postupati kao čovjek...

Diami je napisao/la:Uf, ajde da ste se barem uspjeli kakice riješiti. Ako se sad od svih ovih dodataka kakica smekša, možda i ranice prođu, pa se i njoj s vremenom smanji strah.
Da li ima ranice baš izvana, da je koža popucala? Ako da, maži bepanthenom da brže zacijeli.
Držim fige da sad krene!

bokić žene... moja ema ima 2 godine. do sad nismo imali nikakvih problema s kakanjem. pije kravlje mlijeko od nekih godinu dana, kraš je do nedavno bio glavni. po noći obavezno isprazni pola litre, a preko dana slično tak nekak, ajmo reć litra dnevno. kraš joj nikad nisam radila presladak, čisto samo da promijeni boju. e sad... prije tjedan dana počela je radit scene. nije bilo problema da bi bila zatvorena po par dana kak sam čitala tu. kaka svaki dan, al bože mi oprosti ubi me s tim kakanjem. ide kakat, sjedne na wc, veli nejde, počne sa scenama, skinem je sa školjke, obučem, ne prođe ni 10 sekundi, ona opet kaka mi se. i tak ja nju stalno diži, spuštaj, skidaj, oblači i nateži se s njom 365 puta kroz sat vremena, dok ju ne stisne kak spada i onda bez problema sjedi i kaka, bez suza, bez plača, drame i scena. kakica nije tvrda, al nije baš ni najnormalnija. dok je znala pit po litru kraša-mlijeka po noći, normalno bi kakala, i kakica je bila baš ono sva mliječna, boje kraša i normalne konzistencije. a sad kad smo smanjili s tim mliječnim-sad problemi. jede sve, nije baš neki ljubitelj voća, al tu i tam pojede koju krišku naranče, mandarine ili komad jabuke, kruške. još imam devet dana do termina i sva sam luda više od njenog kakanja, jedva se krećem, a nju svaki čas stavljaj na wc. probala sam joj ponudit pelenu, al onda je još samo gore jer svaki put moram pelenu skidat jer neće kakat u nju, a tuta također nula bodova. samo školjka dolazi u obzir. nisam primijetila ni da bi guza bila crvena, al kak mogu znat ak ima kakve ranice u guzi? al opet i da su ranice, vjerojatno bi je peckalo dok kaka, a ona kad je stisne kak spada, pokaka se bez ikakvog dramatiziranja, još nadoda da nije gotova, da bude išlo još. sve m i nekak smrdi na neki strah ili šta drugo, nisam više pametna. a opet i ako je strah, kak je došlo do njega, nije bilo nikakvih problema... 

petunia je napisao/la:Ja mu onda za doručak napravim zobnene pahuljice sa suhim šljivama i u 2 dana izregulira kakanje. Zobene pahuljice ionako cesto jedemo al u kombinaciji sa suhim šljivama su zakon za dobru stolicu. A fino....

angie1205 je napisao/la:Cure...jel probala koja dati djetetu parafinsko ulje?
Čitam o tome ali nema baš nešto konkretno...![]()
Gdje ga mogu kupiti i koliko košta?

...nadam se da će tako i ostati!

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.