Moja curica je stara 4 i pol mjeseca i od svoje liječnice opće prakse je nakon jake upale grla dobila penicilinski sirup od kojega se nakon tri dana uzimanja tako osula po tijelu ( nadamo se da je od sirupa) da je cijela bila crvena. Hodali smo od jednog do drugog doktora da bi mi svi rekli da sam mlada, uplašena majka koja pretjerano paničari, te nam je naša curica nakon toga što nitko ništa nije poduzeo završila 10 dana u bolnici pod infuzijom.
Zanima me da li mi netko zna objasniti kako se sada ponašati, kada da joj uvedem nešto drugo u prehranu, kako se ponašati kada se ponovno pojavi kojekakva bolestina. Nisam napomenula da ne znaju da li je urtikarija od sirupa ili od hrane ( Hipp s probiotikom) koju jede već 4 mjeseca ( i samo to i jede) ( iako ja sumnjam da se alergija na hranu javila nakon 4 mjeseca).
I da li netko zna da li se može u Mađi nabaviti hrana Aptamil LF i kako to ide.
Unaprijed hvala.

)tako da planiram i s njom tako, al užasno me strah. Ne znam s čime da prvo krenem, koliko da čekam ( mislim znam to sve, al ne znam
). Znam da moram prevladati strah al grozan je osjećaj jer ne znaš da li će ti dijete ponovno završiti u bolnici ako joj daš nešto novo da proba jesti.