Sada je: 28 kol 2026, 04:58.

Mi imali konvulzije. dva puta. Otada uvijek i jedino ibuprofen za temp.
Stasno je kad dozivis tako nesto a nikada se prije nisi susrela cak ni s pricom o tome
prestrasno iskustvo s prvim djetetom. dan danas mi je muka kad dobije temperaturu, iako je vec ipak nesto veca. no, dok je bila manja, iako smo sve znali, kad bi dobila temperaturu mm i ja smo na smjenu po noci dezurali uz nju i svako toliko mjerili temp. naucila sam ne dozvoliti vise od 38, sta god pisali/rekli/mislili o tome
TmamaKiN2 je napisao/la:Mi imali konvulzije. dva puta. Otada uvijek i jedino ibuprofen za temp.
Stasno je kad dozivis tako nesto a nikada se prije nisi susrela cak ni s pricom o tome
veliki potpis na SVE!prestrasno iskustvo s prvim djetetom. dan danas mi je muka kad dobije temperaturu, iako je vec ipak nesto veca. no, dok je bila manja, iako smo sve znali, kad bi dobila temperaturu mm i ja smo na smjenu po noci dezurali uz nju i svako toliko mjerili temp. naucila sam ne dozvoliti vise od 38, sta god pisali/rekli/mislili o tome
drzi se

uvijek doma imati ibuprofen
(ovo za slucaj da ipak dodje do konvulzija)TmamaKiN2 je napisao/la:uvijek doma imati ibuprofen
xxx mi smo cak imali i diazepam cepice za otpustanje misica u grcu(ovo za slucaj da ipak dodje do konvulzija)
a inace, nakon prve vec smo morali obaviti SVE moguce pretrage, izmedju ostalog EEG

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.