Danas smo bili u savetovalistu na godisnju kontrolu i psihofizicki je on super (mozda mu fali pola kile, ali on je u godinu dana izrastao 9,5cm), ali kad je pogledala grlo zena se zaprepastila! I rekla je da sedim i da vidim! I ja sam se sokirala, bogami... Ono, kao bele tackice na oba krajnika, i tacno sam se setila slike kad sam ja sebi kao klinka u ogledalu to gledala...
Dala mi uput za bris i gljivice, odradili to...ali me je prvo pitala dali on ima temperature...a nema je, bio je pre desetak petnaest dana nesto prehladjen i imao malu temperaturu, ali to je bilo jedan dan.
Bris ce nam biti gotov za dva dana, a do tada nastavljam sa bljuvotinama za imunitet, koje ocigledno..ne menjaju nesto posebno
Ja sam pitala dali je bolje da vadimo krajnike, on hrce nocu, spava sa otvorenim ustima i svako jutro nos je pun.Sve to isto kao ja, samo su moju mamu ubedili da cuvamo krajnike kakve takve, da su oni filter i zastita, a ja non stop bila bolesna
...pa sam odrasla na penicilinima svaki mesec do svoje 18 godine, uz put oslabili zglobovi, lomila ruke i noge nebrojeno puta, i sve zbog losih i obolelih krajnika.Rekla mi je da nakon rezultata cemo svakako ici kod ORL da on da svoje misljenje, pa cemo onda dalje sve to.
Uglavnom, zanimaju me iskustva sa ovim gnojnim cepovima, jesu li oni neki znak da su nam krajnici sjebani i da ce to biti tako dok se ne izvade ili s vremena na vreme opalimo ATB?

u nekoj dobi se to sve skupa smirilo no i dan danas znam imati upalu grla ponekad. 

k'o da sam vraga vidjela jer se mala ni na šta nije žalila. Otrčala doktorici koja me pitala zašto sam djetetu virkala u grlo ako se baš ni na šta ne žali (a to su moje male opsesije
, onda sam otrčala svojoj sisterici koja je rekla da u praksi nikad nije susrela gnojnu, a da ne boli, nema temp. da nema baš ništa osim čepova (k'o ono, ja fit, a bolestan 

). znači baš ogromno. to su oni bijeli, što užasno smrde. jedva sam ih vidjela jer su bili sa strane u obrazu, skroz daleko prema krajnicima. i ja uzela štapić i istiskivala, istiskivala. umalo nisam pala u nesvijest kad sam vidjela šta je izašlo
inače redovno imam ove čepove. jedne izvadim, drugi se naprave. skoro stalno tokokm godine. brisevi ništa ne pokazuju.
(mada ih je i pedijatrica nazvala gnojnim čepićima