Sada je: 30 tra 2026, 11:20.

koliko plaćate frizerske usluge?

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

koliko plaćate frizerske usluge?

PostPostao/la frrr » 09 stu 2009, 11:47

pitam čisto iz znatiželje :kima

ja sam prije par godina prvi put otišla u jedan od tzv. skupih salona i , iako sam ih mijenjala u međuvremenu, navukla sam se i jako sam zadovoljna razinom usluge koju tamo dobivam. istina, za previše para, svaki put me srce zaboli kad moram tamo ostaviti cca 500 kuna za šišanje i farbanje (cca 250 je jedno i drugo, cijene variraju od salona do salona, al sve je to tu negdje).

probala sam ić u jeftin(iji) salon i bila sam užasno nezadovoljna, i frizurom i bojom. i nije samo do frizure - baš mi je kosa bila loše ošišana, premalo stanjena, rezana u neskladu s njezinim prirodnim padom. tamo je šišanje trajalo pol sata, a u ovim skupim salonima me uvijek šišaju duplo dulje. boja mi se ispirala i to se ružno ispirala. na kraju sam odlazak u jeftini salon obio o glavu jer sam mjesec dana poslije išla na popravak u skupi.

a opet, ti skupi saloni su stvarno bezobrazno skupi. možda postoji i neki jeftiniji salon koji je dobar, al ja nemam jednostavno ni vremena ni živaca tražit ga metodom pokušaja i pogrešaka.
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

Re: koliko plaćate frizerske usluge?

PostPostao/la medo14 » 09 stu 2009, 11:51

Šišanje 250 kn, obavi to u 10 minuta ali meni je stvarno dobar, ne moram mu ništa objašnjavati pa ga pregrmim. Šišanje i pramenovi (i to pramenovi na foru da samo utrlja kremu u pričeka 10 min) zajedno 500 kn. E to mi je baš puno.
Nisam imala živaca i volje tražiti jeftinijeg a dobrog frizera. Kod svih jeftinijih frizera nisam se dobro provela.
medo14
kraljica tablica

PostPostao/la Zira » 09 stu 2009, 11:52

ajme što je meni to puno novaca, mislim na 500,00 kn za frizera - jer - ja se ne farbam, šišam se max jednom mjesečno i to platim 80,00kn + tringlt.
frizerski salon se nalazi na totalnoj periferiji zagreba i šiše me ista frizerka već min. 8 godina.
Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli...
H.Dž.
Zira
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mamin slatkiš » 09 stu 2009, 11:55

ja takoder ne izadem iz frizerskog a da ne ostavim minimalno 400-500kn isto sam bila i u jeftinijih frizera ali na kraju vidim da sam jedino u ovoga zadovoljna...koliko para toliko i muzike tako je bar u mene..pozz :mah
slika
mamin slatkiš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lastavica » 09 stu 2009, 11:56

ja sam trenutno u jeftinom salonu, no otišla mi frizerka i sad sam bila u istom salonu kod druge, no nisam tako zadovoljna kao s ovom koja je otišla.
par godina sam plaćala ove skupe cifre u jednom drugom salonu, dobro prije dvije godine se to kretalo oko 450 kn, no frizerka otišla, pa sam isprobavala dok nisam bila zadovoljna s novom. Ispalo je da je jako jeftina no sad sam izgleda opet na početku :roll:
lastavica
Lastatrans

PostPostao/la JiA » 09 stu 2009, 11:57

pranje, peglanje: 50 kn
pranje, sisanje, peglanje: 90 kn
pramenovi/farbanje, pranje, sisanje, peglanje: 160 kn

cura mi je prije dolazila doma, a sada je otvorila svoj salon. cijene su tu negdje, kao i kad mi je dolazila doma.
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la Krumpirić » 09 stu 2009, 11:57

500kn, astimiša :shock: :shock:
Zadnja izmjena: Krumpirić; 07 srp 2010, 17:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la Bubidea » 09 stu 2009, 11:58

farbam se sama
sisanje u kucnoj radinosti, tj. frizerka mi dodje doma - 50 kn
i to samo 2x godisnje
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la Kris2 » 09 stu 2009, 11:58

Ja se već godinama šišam u skupim, ali ne prečesto - isto je šišanje s obradom :) cca 250 kn (bilo barem). U zadnjih pola godine nikamo ne stignem, pa sam otišla u salon par metara od moje zgrade, cure šišaju ok, s tim da im baš nije sve onako zbigecano, uredno, glavni su im biznis pramenovi - vidim a ih svi nose i nisu loši, ali ja ih na sebi nikako ne volim. Dakle šišanje je tamo s frizurom bilo ispod 200 kn (nisam sad sigurna koliko)
Bojam se sama jer jednostavno ne stignem (par sati svaka 3-4 tjedna) da ne spominjem cijenu toga :shock:.
Kris2
Danadadila

PostPostao/la Krumpirić » 09 stu 2009, 11:59

eh, da, kad nemam pramenove, i ja se bojam sama, kad nemam "repove" nego ravnu kosu, šiša me mm :mrgreen:
ja sam jeftina za održavanje :lol
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la mirbi » 09 stu 2009, 12:02

Pituravanje 140 kn, sa šišanjem, pranjem 200. Za mene previše, pa uglavnom odem samo na pituravanje, jer ja sama sijede ne mogu pokrit. Puštam kosu da raste dok je pristojno za gledat. :mrgreen:

Manću ne ostavljam.
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.'
-----------------------------
S 2000 / R 2005
Moj dućan
mirbi
volim dinarski look s mozgom

PostPostao/la elizabeta » 09 stu 2009, 12:04

Meni je čista glupost davat nerealno velike novce za frizera.
To što je neko skup nije nikakva garancija da je bolji od jeftinog.

Ima odličnih talentiranih mladih djevojaka koje izvrsno rade za male novce u relativno jeftinim salonima.
Jednu takvu sam otkrila u Simpleu u Kauflandu. Sve će napravit što zamisliš.
I rado joj dam 20 kuna bakšiša.

"... upoznah i zlo i gore, prijetile mi noćne more, ali gle, na svoj usud hud - ja nasadih konjski ud" (spomen na Vesnu Parun)
elizabeta
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la frrr » 09 stu 2009, 12:05

Krumpirić je napisao/la:Talenat je talenat, može se sakrit u bilo koji kvartovski frizeraj, smao ga treba naći.

nije da branim skupe salone, i mene srce boli kad ostavim tamo novce, ali bez obzira na talenat, frizeri u ovim prosječnim salonima uglavnom ne idu baš prečesto po usavršavanjima i uglavnom ne znaju novije tehnike šišanja i uglavnom šišaju po 5-10 godina iste frizure
doduše, ja imam stvarno zahtjevnu kosu koju treba znat ošišat.

i, naravno da ima dobrih kvartovskih frizeraja. samo - aha, SAMO - ih treba naći. kad platim 500 kuna dobrom dijelom plaćam i vrijeme koje sam uštedila tražeć dobar jeftin salon metodom pokušaja i pogrešaka.
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mamma » 09 stu 2009, 12:05

Sisanje,farbanje, pramenovi i peglanje 240kn.
2000-2002
mamma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la SlucajniGost » 09 stu 2009, 12:05

puno. 250 kuna šišanje. al me ošiša tako da nemam nikakve zamjerke.
za farbanje isto toliko, al to radim jako rijetko u njega, pošto ne volim sjedat milijun godina u frizera.
Jedi mind tricks ;)
SlucajniGost
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mirbi » 09 stu 2009, 12:06

Da nemaš, ne bi. As simple as that.

Ljudi koji jedva spajaju kraj sa krajem sigurno neće ostaviti 500 kn u frizera.
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.'
S 2000 / R 2005
Moj dućan
mirbi
volim dinarski look s mozgom

PostPostao/la olja » 09 stu 2009, 12:06

ccam 80 kn - pranje i sisanje
Idem kod istog frizera vec godinama - nikad mu nista ne govorim, a uvijek ispadne bas kako treba.
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la mamin slatkiš » 09 stu 2009, 12:07

da a ja iman bile pramenove pa na to stavljam preljev tako da nema sanse da to mogu sama napraviti,a i nema u svim frizerskim bas pa tako volila bi i ja da platim manje fala bogu ali kad budem nezadovoljna .... i pituram se svaka 2-3 mj po potrebi to mi je onda sasvim ok :)
slika
mamin slatkiš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Krumpirić » 09 stu 2009, 12:07

imaš i metodu "potraži savjet na forumima na kojima pišeš :mrgreen: " (mislim na preporuke salona :dada )

ja sam jednom išla u loreal (u Radničku iza banke kod Mercatora, tamo je loreal), ko model (presmješno, zvala me kolegica s posla na besplatno šišanje i farbanje, a imam antimodelkosu) i tamo na usavršavanju je bilo cura iz najobičnijih kvartovskih salona (bila i cura koja radi u salonu u nekom od sela u Zagorju), kao i onih iz skupih.
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la JiA » 09 stu 2009, 12:09

mogu potvrditi da ne idu samo cure iz razvikanih salona po edukacijama :)

nikad mu nista ne govorim, a uvijek ispadne bas kako treba

e ovo mi je super. ja samo sjednem i kazem: radi sta hoces!
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la frrr » 09 stu 2009, 12:13

Krumpirić je napisao/la:imaš i metodu "potraži savjet na forumima na kojima pišeš :mrgreen: " (mislim na preporuke salona :dada )

to sa salonima po preporukama nekog kog ne znam mi nikad nije funkcioniralo. al, kažem, ja imam mega zajebanu kosu.

i, naravno, da nemam ne bih davala. al često bih dala za nešto drugo. uhvatim se kak se premišljam za neku knjigu ili majicu jer košta, štajaznam, 200 il 300 kuna i to mi zvuči puno, a 500 kuna u frizeraju iskreširat mi se podrazumijeva :roll:
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mama141705 » 09 stu 2009, 12:13

jedna dobra kava i trac partija i ja sam i osisana i ispeglana i ofarbana.naime moja best prija je frizerka pa me ona svako malo skracuje jer moje siske trebaju redovito odrzavanje a duzinu kose imam ovisno o godisnjem dobu.ako je zima imam duzu a ako je ljeto skoro pa kratku neki klasicni bob ili slicno ali zato placam nokte 200 kn. svaki mjesec koji su grozni ako nemam gel na njima pa mi je to neka kompenzacija.
mama141705
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Anamija » 09 stu 2009, 12:14

Uh, koje cijene :shock:
Ja imam svoju frizerku u kvartu i prezadovoljna sam njom. Slucajno sam na preporuku poznanice otisla k njoj. Kako sam godinama nosila kratku kratku kosu, šišala me za 50-60 kuna, sada kada mi je malo duza kosa, odem jednom u 2 mjeseca k njoj da mi poravna i izreze vrhove- dakle pranje, šišanje i feniranje- 80 kuna (I to mi opere kosu prije i poslije šišanja)
Ne farbam se doduse, tako da tu nemam troskova.
Elizabeta- za tu u Kauflandu sam i ja cula ali nisam jos bila kod njih.
Maratonka 2003
Jesenkica 2007
Anamija
oprezno optimistična

PostPostao/la sandram » 09 stu 2009, 12:14

ccam 80 kn - pranje i sisanje
Idem kod istog frizera vec godinama - nikad mu nista ne govorim, a uvijek ispadne bas kako treba

x
Djeca nisu bojanke. Ne mozemo ih ispunjavati svojim omiljenim bojama.
sandram
pahuljica

PostPostao/la VIPmama » 09 stu 2009, 12:16

šišanje 40 kn
pramenovi 130 kn
Vrag nosi Pradu
VIPmama
mirisni cvjetić, jutarnja rosa

PostPostao/la Barbi » 09 stu 2009, 12:16

Ja sam promijenila hrpetinu frizera u Zagrebu u zadnjih desetak godina, i skupih i jeftinih, i po preporuci i na blef, i u centru i na periferiji i dugo nisam mogla naći frizera/ frizerku koji/a bi me UZASTOPCE par puta dobro ošišali. I onda sam našla konačno i vjerna sam joj od tada. Cijena je pristojna, mislim da šišanje i farbanje plaćam oko 280 kn, samo šišanje ispod 200, rijetko idem pa ni ne pamtim točno.
Frizerka mi je bila na dva porodiljna u zadnjih par godina i bila sam prisiljena jedno vrijeme opet šarati..... jedva sam dočekala da se vrati.:)
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la eli » 09 stu 2009, 12:17

pranje i šišanje 180kn + 20kn onako.
eli
Sveta krava

PostPostao/la lilly » 09 stu 2009, 12:19

Hm, ja sam radila i u skupom i u jeftinom frizeraju. Razlika je u tome sto sam u skupom imala vremena maksimalno se posvetit se musteriji ..to je ovo frr kaj pricas, da te u skupljem sisa duplo dulje...
lilly
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la eli » 09 stu 2009, 12:22

ja mislim da je stvar ponude i potražnje. neki su toliko zauzeti da si mogu dozvoliti dizanje cijena i tako si "stvoriti" taman posla za 7-8 sati kvalitetnog rada. a traženi su jer su razvikani, što većinom znači dobri, ali nije garancija.
eli
Sveta krava

PostPostao/la frrr » 09 stu 2009, 12:25

dobar frizer često je i stvar sreće. ja sam u jednom skupom salonu išla kod cure koja mi je uvijek sve SAVRŠENo napravila, ni a ni be joj nikad nisam trebala reć, samo bih sjela i dala joj slobodne ruke. onda je ona otišla pa me njezina kolegica dva puta zaredom koma ošišala i napravila mi neke koma pramenove k tome (a dala sam joj dvije šanse).

i, ne znam zašto, al nekako ne volim salone koji su frizeraj-solarij-nokti-masaža-sto u jednom.
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

Sljedeća

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.