Ponovno dižem ovaj topik jer sam očajna.
U jesen kad je moja cura navršila 7 godina i doslovno protjerana iz pedijatrijske ambulante obijala sam vrata po raznim domovima zdravlja da ju netko primi, ali svagdje su me odbili jer su pretrpani pacijentima. (Kod svoje liječnice opće prakse ju nikako nisam htjela voditi jer tamo nebi ni crnog cigana uputila).
Onda se ukazalo svjetlo na kraju tunela i otvorila se nova ambulanta na Jarunu. Neka nova mlada doktorica, naizgled simpa...ja prebacila svoj,mužev i djetetov karton. Činilo se ok do jučer kad sam doznala da je doktorica otišla na specijalizaciju od 3 godine. Na zamjeni je bila stara i poprilično bolesna dr. Kad sam je pitala da li će ona biti tamo stalno rekla je da ne i da nju taj posao uopće ne interesira
Odmah sam nazvala ravnatelja Domova zdravlja Zagreb Zapad i u bijesu i očaju ispričala cijelu priču. Oni puni razumijevanja nažalost ne mogu pomoći jer su u deficitu sa liječnicima i da ne znaju da li će zamjena biti stalna i tko će biti...
Eto tako riječ po riječ doznala iz treće ruke da je neka dr. Bifflin Bučar u domu zdravlja Rudeš OK i da bi me eventualno primila. Ono što molim je bilo kakava info o toj liječnici. Da li netko zna da li je za preporuku ili ne. (da opet ne selim iz goreg u gore).