Sada je: 25 kol 2026, 20:31.

liječnik obiteljske medicine-pomoć HITNO!

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

liječnik obiteljske medicine-pomoć HITNO!

PostPostao/la micika » 08 pro 2010, 12:28

Otvorila sam ovaj topik jer podhitno moram promijeniti svog liječnika opće prakse. Za one liječnike obiteljske medicine za koje sam čula da su više - manje OK, oni su pretrpani i ne uzimaju nove pacijente.
Ono što me užasava je činjenica da ću za pola godne morati i svoju Ivanu (koja će navršiti 7 godina) prebaciti od pedijatrice (već me upozorila da vodim računa o tome :conf ). Dakle imam 6 mjeseci vremena da nađem novu liječnicu za sebe i svoje dijete. Inače živimo na zapadnom dijelu grada, pa mi je i to isto jedan parametar koji uzimam u obzir.

Čula sam da je OK doktorica Ruža Frntić koja radi na Vrbanima. Da li je netko možda čuo za nju?

Bila bih vam zahvalna za neku informaciju ili preporuku za nekog liječnika opće/obiteljske medicine.
Zadnja izmjena: micika; 18 stu 2011, 16:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
micika
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: liječnik obiteljske medicine-pomoć u izboru!

PostPostao/la melita » 11 pro 2010, 00:30

Hoćeš kod moje? :mrgreen
žuti pojas prvi dan :sumo
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: liječnik obiteljske medicine-pomoć HITNO!

PostPostao/la micika » 18 stu 2011, 16:10

Ponovno dižem ovaj topik jer sam očajna.
U jesen kad je moja cura navršila 7 godina i doslovno protjerana iz pedijatrijske ambulante obijala sam vrata po raznim domovima zdravlja da ju netko primi, ali svagdje su me odbili jer su pretrpani pacijentima. (Kod svoje liječnice opće prakse ju nikako nisam htjela voditi jer tamo nebi ni crnog cigana uputila).
Onda se ukazalo svjetlo na kraju tunela i otvorila se nova ambulanta na Jarunu. Neka nova mlada doktorica, naizgled simpa...ja prebacila svoj,mužev i djetetov karton. Činilo se ok do jučer kad sam doznala da je doktorica otišla na specijalizaciju od 3 godine. Na zamjeni je bila stara i poprilično bolesna dr. Kad sam je pitala da li će ona biti tamo stalno rekla je da ne i da nju taj posao uopće ne interesira :conf
Odmah sam nazvala ravnatelja Domova zdravlja Zagreb Zapad i u bijesu i očaju ispričala cijelu priču. Oni puni razumijevanja nažalost ne mogu pomoći jer su u deficitu sa liječnicima i da ne znaju da li će zamjena biti stalna i tko će biti... :/

Eto tako riječ po riječ doznala iz treće ruke da je neka dr. Bifflin Bučar u domu zdravlja Rudeš OK i da bi me eventualno primila. Ono što molim je bilo kakava info o toj liječnici. Da li netko zna da li je za preporuku ili ne. (da opet ne selim iz goreg u gore).
micika
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la folne » 18 stu 2011, 16:56

Micika, ako vam Voltino nije daleko preporuka za dr Stojanović Špehar.
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la TmamaKiN2 » 18 stu 2011, 19:20

folne je napisao/la:Micika, ako vam Voltino nije daleko preporuka za dr Stojanović Špehar.

ona je drzala neka predavanja na koja smo isli, cinila se ok. nesto je suradjivala s dr. Jovancevicem :yess
folne-ti si kod nje?
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la folne » 18 stu 2011, 19:38

Svi smo vec 10 godina.
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la TmamaKiN2 » 18 stu 2011, 19:39

:conf svi? i djeca? mislim, ona je fakat ok, ali kaj niste vi bili kod pedijatra?
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la micika » 19 stu 2011, 21:44

Folne, ona prima nove pacijente ?
micika
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Diami » 23 stu 2011, 12:44

Samo da komentiram gore spomenutu dr. Frntić, moji roditelji su kod nje i ja sam bila donedavno. Ovako je ok, iako mi se čini da ima najviše specijalizacija vezano uz starije pacijente (po obješenim diplomama). Doduše nikad me nije slala recimo vadit krv, nego uvijek odmah dala antibiotik, što ja za klince recimo ne bih preporučila. Al ak se ne varam ne prima nove pacijente, bar nije kad sam ja odlazila (selila sam u drugi kvart). I naručuju za sve, moraš reć da si baš u komi da bi ti sestra rekla "a onda dođite pa čekajte" (li se jednostavno pojaviti), a to znači da buš se stvarno načekala onda.

Sad sam u Lučkom, je zapadni dio grada, al vjerujem ipak izvan dometa većini, kod dr. Horvat koja mi se čini ok, a ima i jedna doktorica u drugoj smjeni (ne znam ime, ali nije dr. Šostar nego druga) kod koje sam bila jednom silom prilika u petak popodne s malim jer naš ped nije radio niti zamjenska pedijatrica i činila mi se stvarno ok. Poslušala ga, pogledala grlo, uši, sve mi objasnila (nije dala atb, objasnila u kojem slučaju da odemo na dežurnu pedijatriju po atb), baš mi se činila ok.
Diami
ne stignem sanjati

PostPostao/la nadicab » 23 stu 2011, 12:48

ja sam ti u Centru kod Aide Jelsake - svaka preporuka z anju - minimalno čekanje i mi smo ama baš svi kod nje.
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la micika » 23 stu 2011, 14:19

Tnx na preporukama. Izgleda da ću morati prihvatiti nekog liječnika van zapadnog dijela...
Za ovu Bufflin Bučar nitko nije čuo? Najrađe bi kod nje jer mi je u kvartu.
Ništa...idem ja lijepo u njenu smjenu malo popričati sa pacijentima...šta me košta. Da vidim i kako sestra diše, jer te sestre isto znaju ubit u pojam. :roll
Ako bude negativan dojam javit ću se na neku od vaših preporuka.
micika
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la plavooka12 » 13 pro 2011, 16:28

ja ti mogu preporučiti dr. Filipović u dz Špansko! Ja sam na žalost morala prebaciti karton jer sam odselila u drugi grad pa mi nije više bilo zgodno tamo odlaziti! A da sam ju ikad prežalila, nisam!
plavooka12
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.