Jutros sam ispuhala čak i neki gnojni komad
pa sam, po prvi puta, odlučila otići doktoru.Osim što ispuhujem i ispuhujem, a često i uzaludno jer je tu želatinoznu masu često nemoguće ispuhati (žuto-zelenu), glavobolja me ubija, ne smijem glavu nagnuti prema naprijed. Noćas sam imala i neku tresavicu, ali bez temperature .
Iskreno se nadam da će mi propisati neke kapi i da tako lokalno djelujem jer ću od ovih oralnih antibiotika pokupiti još sto čuda u vidu gljivica i bit će mi još gore. A kažu da zbog slabe prokrvljenosti ni to nije od neke koristi.
Naravno i ovoj upali je prethodila obična kijavica
Ima netko sa sličnim mukama i kako preduhitriti da ne prijeđe u bakterijsku upalu sinusa sa svakom pišljivom virozom koja me zakači.
hvala

) ne smije propisati jer nije ginekolog pa sam i to kupila. Rekao da mu se javim ako i dalje bude gnojni sekret i nakon sedam dana antibiotika

, a čim napravim grešku i malo sagnem glavu bude ludilo
- ima li to smisla (za ubuduće pitam)?!

svasta sam i ja probala, npr. iscijedila cesnjak i usmrkala
eee, nakon toga lupas glavom o zid...
ali, ni to mi nije pomoglo, na kraju uvijek zavrsim na atb. vec sam i bila kod orl i oni bi mene kao i kimu na op., ali ne dolazi u obzir. kod mene nisu gornji sinusi, vec ovi na licu (maksilarni) tako da mi kapa ne igra neku ulogu (iako ju uredno nosim).
dapače, bolujem od upale sinusa

dok ne dođem do Operila i Garasone kapi. Mislim da ću ubuduće pokušati s Operilom preduhitriti komplikaciju da viroza ne ode na sinuse, ionako je to sve već kronično