Nikada nisam isla na fitnes i uvijek mi je isla na yzivce i pomisao na njega. Zatvoreni prostor, puno zena, ne mogu da pricam... Kakva frustracija

. No, kad cuh da ima zumba u Pg upisah se, I sjajno je. Samo je bezveze sto ne mogu ici tri puta sedmicno jer srijedom uvece pisem. Mada, vrlo cesto ne stignem ponedjeljak ili petak, a desi se i da po cijelu sedmicu ne odem. Meni je jako zabavno. Iako sam smotuljava do bola i osjecam se kad treba raditi te neke zumba pokrete kao da se nesretno i nezgrapno molim nekom indijanskom bizanstvu

. Uvijek stojim iza stuba jer se odatle ne mogu vidjeti u ogledalu. Ako mi se desi da se krajickom oka ugledam-padam u totalnu depresiju

od tog prizora smotane zene. Istina sto kaze JiA. bolje vrckaju i krecu se punije srednjovjecne zene. I kod nas u grupi su uglavnom mrsave dvadesetogodisnjakinje. Sve se guraju da se sto bolje vide u ogledalu. A ja uzivam iza stuba

. Cesto se zamislim pa ponavljam pokret koji su one davno zavrsile i vec treci rade pa me instuktorka budi iz misli

. Ali, dobro. Bice to ok. POstanem i ja jednom zumba girl