Sada je: 28 kol 2026, 00:10.

U 10 dana bez celulita

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: U 10 dana bez celulita

PostPostao/la mamainana » 28 lip 2010, 15:07

celulit rješavam kremicom protiv celulita koja mi prva dođe pod ruke koju 4× tjedno dam da mi se utrljava jedno 20-30 min (prije sam bila pokusni kunić frendicama, a sad kad znaju da ide dolje ja i dalje idem na masažu :mrgreen )
otprilike dva tjedna mi treba da drugi stupanj vratim u prvi ili na dijelovima skroz nestane i traje taman koliko i ljeto traje

a onda sljedeće ljeto opet nanovo
mamainana
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mamaodlare » 02 srp 2010, 11:08

ja sam jedno na tv gledala vlasnicu jednog kozmetičkog salona koja je rekla da se celulit nikada ne može definitivno riješiti setom nekih tretmana, tretmani i kreme koji se koriste sporadično donesu trenutni rezultat koji nije dugog vijeka, jedini pravi način bi bio : piti dovoljno vode, stalno, stalno paziti na prehranu, redovito koristiti kreme, masaže i tako zapravo cijeli život.....s obzirom da to ne radim ne mogu ni reći da li je gospođa u pravu, a u dubini duše znam i vjerujem da jeste :)
mamaodlare
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la melita » 06 srp 2010, 12:56

Evo me, vratila se sa Zrća, živa i zdrava i, čini mi se, još koji gram deblja (na moru volim obilato papati u sitne noćne sate :mrgreen). Uglavnom, nisam se skidala iz jednodjelnog badića (po prvi put u životu) i kad sam pocrnila nisu mi te moje noge više izgledale tako strašno. :lol Situacija je ovakva: je, ima cura s dobrim tijelima, ali ima i onih drugih tako da se nisam do kraja ukomirala. Više sam se ukomirala dan prije puta na more kada sam išla CCO kupiti badić. E, to je bilo tako grozno iskustvo da sam se nasred centra rasplakala. :(

Edit: Zaboravih dodati da sam čvrsto odlučila četrdeseti rođendan proslaviti u bikiniju koji će mi stajati kao saliven. Časna pionirska! :mrgreen
žuti pojas prvi dan :sumo
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mika » 07 srp 2010, 09:35

eh da, da kreme u 10 dana bez celulita djeluju mislim da bismo sve hodale po svijetu bez celulita ;)

do tada, mislim da cu se pridrzavati savjeta od mirbi

i imam pitanje, koja se krema protiv celulita smije koristiti trudnoci?
MEDENJACIC No 1 - 12.01.2006.
MEDENJACIC No 2 - 25.11.2010.
mika
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Rimaithor » 07 srp 2010, 09:47

Radiofrekvencija je u "mom" salonu, sat vremena 300kn redovna cijena (osvrt na 50% popust). Također nema trajne rezultate ako ne vježbaš bar 3x tjedno, promjeniš prehranu itd.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la mika » 07 srp 2010, 09:51

rima jel moze na pm koji je to salon? mislim, znam da sada ne smijem dok sam trudna, ali kasnije?
mika
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mirbi » 07 srp 2010, 09:54

One koje rade u uredu to riješe tijekom godine: bocu vode od dvi litre pokraj sebe i udri. Ja to radim neke 2 godine i, iako dosta sjedim, celulit mi je minimalan. Dakako, utrljavam si svašta.

Gledam na plaži svakakvih čuda ovih dana. Žena koje imaju godina kao i ja, izgledaju super dobro obučene, al kad se skinu, celulit se valja ko da imaju 125 kg. :shock
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.'
-----------------------------
S 2000 / R 2005
Moj dućan
mirbi
volim dinarski look s mozgom

PostPostao/la mamma » 07 srp 2010, 10:23

Ja nemam celulita, ni kad sam u najdebljoj fazi znači nekih 12kg više ali bih drage volje mjenjala strije za celulit, ima li dobrovoljaca :kima
2000-2002
mamma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mika » 07 srp 2010, 10:46

ocemo pola pola? ja tebi pol celulita, a ti meni pol strija :D
mika
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mamma » 07 srp 2010, 11:02

mika je napisao/la:ocemo pola pola? ja tebi pol celulita, a ti meni pol strija :D

Eh kad bi bilo izvedivo ali mogle bi nešto izmislit ;)
2000-2002
mamma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Jewel » 07 srp 2010, 13:32

Ja idem na radiofrekvenciju, odradila 3 tretmana po sat vremena i to po akcijskoj cijeni od 300 kn.
Nakon prvog tretmana sam imala osijećaj da celulita imam još više nego prije,
sve je isplivalo na površinu, pogotovo s unutarnje strane koljena :strah

Nakon drugog tretmana noge i guza su bile čvršće, zateglo mi kožu :cool

Nakon trećeg tretmana imam znatno manje celulita i to više ne okom vidljivo već samo kad stisnem :joy

Odradit ću još 3 tretmana i to će biti to,
a za očuvanje nogu i guze bez celulita koristiti ću GUAM hladno blato (tako mi je preporučila i veli da je to super)
Jewel
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Trini » 12 srp 2010, 10:51

Ja sam ponovila na vec nekoliko topica, ponavljam i sad - drasticno, kazem DRASTICNo mi se smanjio celulit i cijele noge dobile puno bolju formu kad sam nakon jedne epizode zaglavljivanja u liftu SVAKI dan CIJELE godine isla pjesice na 7. kat, ujutro, pri dolasku na posao.

Cak i je MM primijetio da su mi noge ... hm ... nekak drukcije :mrgreen

Moram napomenuti da inace nemam problema s kilazom, pijem dosta vode, ne mackam se nicim protitiv celulita ... samo se penjem, i sluzim drugima kao primjer fit zene (a nitko ne zna da se penjem jer me strah lifta :lol )
Trini
sv. Monika

PostPostao/la rusulica » 12 srp 2010, 12:06

valjda je to do organizma. ja se penjem cijeli život na 5 kat pa ništa, kile mi se lijepe ko od šale. celulit mi se isto pojačao još ove godine. jedino što od skala imam su mišići na nogama
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la Plusic » 12 srp 2010, 12:35

Trini je napisao/la:Ja sam ponovila na vec nekoliko topica, ponavljam i sad - drasticno, kazem DRASTICNo mi se smanjio celulit i cijele noge dobile puno bolju formu kad sam nakon jedne epizode zaglavljivanja u liftu SVAKI dan CIJELE godine isla pjesice na 7. kat, ujutro, pri dolasku na posao.

Cak i je MM primijetio da su mi noge ... hm ... nekak drukcije :mrgreen

Moram napomenuti da inace nemam problema s kilazom, pijem dosta vode, ne mackam se nicim protitiv celulita ... samo se penjem, i sluzim drugima kao primjer fit zene (a nitko ne zna da se penjem jer me strah lifta :lol )

ovo je bila i moja tajna uspjeha prije trudnoce ;)

bio mi je super period kad sam radila u uredu na trecem katu a za svaku stranku koja me trazi, za svaku sitnicu morala trcati u prizemlje.Znala bi i po nekoliko desetaka puta ici gore dolje ;)
i bas prosli tjedan kad sam bila u uredu i pozalila se na kilazu su mi se cure smijale da cu sve to skinuti cim pocmem raditi opet :lol
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la Rimaithor » 12 srp 2010, 17:23

Ovdje je najpovoljnije, plus daruju tretman radiofrekvencije (ona pegla i strije kao nuspojavu :lol ) ako vam se da potegnut do Varaždina.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Potica » 12 srp 2010, 17:30

rusulica je napisao/la:valjda je to do organizma. ja se penjem cijeli život na 5 kat pa ništa, kile mi se lijepe ko od šale. celulit mi se isto pojačao još ove godine. jedino što od skala imam su mišići na nogama

Tako je i meni četvrti kat bez lift :/, a mišići na nogama su mi od višegodišnjeg plesanja i tako malo jači ;) u stvari mislim da je stvar u promijeni rutine jer meni je recimo bicikl činio čuda kad sam se redovito vozila, i pilates i teretana kad sam redovito išla ...
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la Trini » 13 srp 2010, 09:53

mislim da je stvar u promijeni rutine

X

Inace, cure, ja se penjem na SEDMi kat, to je ipak vise od cetvrtog, petog, s tim da se radi o zgradi s vrlo visokim prostorijama, tako da je jedan nas kat u stvari sigurno kat i pol u nekoj stambenoj zgradi :mrgreen
Trini
sv. Monika

PostPostao/la Plusic » 13 srp 2010, 12:21

stvar je i u ritmu/brzini... ja idem sa djecom i dok se mi popnemo/spustimo treba 15 min(za cca 80stepenica)..... i mogu tako ici i 15puta na dan al nista od toga....
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la mamaodlare » 14 srp 2010, 15:48

super mi je ova opcija sa penjanjem po stepenicama, krećem odmah od danas, kad budem išla doma penjem se na 5.kat, lift ću zaobilaziti u širokom luku, na neke jednostavne stvari čovjek pomalo zaboravi :)
mamaodlare
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la any » 15 srp 2010, 21:36

ja koristim trenutno Avonovu (ima za da i za noc) i nevjerojatno ali celulit je puno manje vidljiv....ok vozim bicikl svaki dan, ali prije sam to isto odradjivala pjesacenjem pa ne vjerujem da je od voznje biciklom...iako sam cula da je to super protiv bestije
inace mi je uvijek dobro pomagalo i guam blato s algama i celofan, ali sam prelijena za to
i jos jedan jednostavan i jeftin tip...tusiranje naizmjenicno hladnom i vrucom vodom :dada
slika slika
any
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la eli » 15 srp 2010, 21:51

penjanje po stepenicama kao i bicikliranje pomažu oblikovanju mišića nogu, ali ne skidaju celulit. mogu malo pomoći cirkulaciji što je dobro protiv celulita, ali to su nemjerive sitnice. posebno za nas koje sjedimo.
cijeli život idem pješke doma na četvrti kad, u firmi često na treći, a celulita nemam samo u onim razdobljima kada sam stvarno mršava i još se redovito trackam.

trebalo bi skroz promijeniti životni stil. biti na cjeloživotnoj zdravoj dijeti, ne sjediti uopće, puno piti i mazuckati se.

ili još efikasije - promijeniti svoj pogled na to što znači imati ili nemati celulita.
(uvjeriti se da ga nemaš najjeftinije je rješenje :p )
eli
Sveta krava

PostPostao/la any » 16 srp 2010, 07:18

i ja vec godinama na treci kat pjeske vise put na dan i jos s utezima u vidu vrecica, torbi, djece :mrgreen
ali kad sam u nedjelju vidjela na bazenu kakvih celulita ima.....ma moj je NULA :mrgreen uopce se vise ne bediram :cool
slika slika
any
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plusic » 16 srp 2010, 07:44

eli je napisao/la:ili još efikasije - promijeniti svoj pogled na to što znači imati ili nemati celulita.
(uvjeriti se da ga nemaš najjeftinije je rješenje :p )

meni MM kaze ( a i neki drugi) da se sad bolje osjecam nego kad sam imala 20kg manje pa da im shodno tome tako i izgledam . mozda je ovaj tvoj recept zapravo uspio na meni :mrgreen
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la mirbi » 16 srp 2010, 07:59

Žena je najljepša kad je sama sebi lijepa. Sva je tajna u tome. Samo što mi nikad nismo zadovoljne... ;)
S 2000 / R 2005
Moj dućan
mirbi

PostPostao/la Plusic » 16 srp 2010, 14:06

ja sam zadovoljna :dada
al da mogu bit jos zadovoljnija - mogu :mrgreen
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la Trini » 16 srp 2010, 14:25

I ja sam zadovoljna. Osim kad u svojem lokalnom Lisca ducanu isprobavam kupace. Eh, ta njihova ogledala i osvjetljenje u kabini su koma :mrgreen
Trini
sv. Monika

PostPostao/la mirbi » 16 srp 2010, 14:27

Liscine kabine me rasplaču. Nećemo o tome. :mrgreen
S 2000 / R 2005
Moj dućan
mirbi

PostPostao/la kanak » 22 srp 2010, 08:27

U tim kabinama je rasvjeta ajme majko, svaki put doma dođem sa slikom naborane sebe. Srećom nemam velika ogledala po stanu pa me ta slika prati samo 15-ak dana inače bi se :shock svakodnevno!

Oprostite što ja ovako s neba pa u rebra, ali moram pitati iako mislim da znam odgovor. Dakle, jel ima ikakva kremica, trackalica, mackalica koju može koristiti mama koja doji? Bio, eko, nešto?
Rita, 01.02.2010. Toma, 28.09.2011. Lota 21.06.2014.

Moli i stvaraj...
kanak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Dudley » 22 srp 2010, 09:26

Ja kupila Afroditinu Cekropiju nakon one neke Niveine za celulit.
Naravno da u dućanu nisam pogledal ali sad doma čitam da kakti to namžeš onda staviš nešto još na sebe (neki Afroditin proizvod) i da se intenzivno baviš fizičkom aktivnošću nakon toga.
Yeah right :roll
Jedino što intenzivno nakon toga radim je lijeganje u krevet jer se trackam samo navečer prije spavanja.
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Plusic » 22 srp 2010, 09:57

tu ja imam i mazala je prosle godine a i ove...
buduci ljeti ne mogu navuci nista na sebe, tako nisam ni te hlace (inace to su ti hlace, kao tajice, od ispod cica do gleznjeva, poprilicno uske i stegnute - zimi su super, obuces ih na traper suknju i cizme ili ispod trenirke i ides sa klincima van ;) ali ljeti :ne )
sa tim hlacama oni garantiraju bolje rezultate, mislim cak da se radi i o 2cm kroz mjesec dana :dunno
imas ih za kupiti u DMu, mislim da su oko 100kn.....
Plusic
Sveta krava

PrethodnaSljedeća

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.