otprilike dva tjedna mi treba da drugi stupanj vratim u prvi ili na dijelovima skroz nestane i traje taman koliko i ljeto traje
a onda sljedeće ljeto opet nanovo
Sada je: 28 kol 2026, 01:17.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Situacija je ovakva: je, ima cura s dobrim tijelima, ali ima i onih drugih tako da se nisam do kraja ukomirala. Više sam se ukomirala dan prije puta na more kada sam išla CCO kupiti badić. E, to je bilo tako grozno iskustvo da sam se nasred centra rasplakala. 

mika je napisao/la:ocemo pola pola? ja tebi pol celulita, a ti meni pol strija

)Trini je napisao/la:Ja sam ponovila na vec nekoliko topica, ponavljam i sad - drasticno, kazem DRASTICNo mi se smanjio celulit i cijele noge dobile puno bolju formu kad sam nakon jedne epizode zaglavljivanja u liftu SVAKI dan CIJELE godine isla pjesice na 7. kat, ujutro, pri dolasku na posao.
Cak i je MM primijetio da su mi noge ... hm ... nekak drukcije![]()
Moram napomenuti da inace nemam problema s kilazom, pijem dosta vode, ne mackam se nicim protitiv celulita ... samo se penjem, i sluzim drugima kao primjer fit zene (a nitko ne zna da se penjem jer me strah lifta)

) ako vam se da potegnut do Varaždina.
rusulica je napisao/la:valjda je to do organizma. ja se penjem cijeli život na 5 kat pa ništa, kile mi se lijepe ko od šale. celulit mi se isto pojačao još ove godine. jedino što od skala imam su mišići na nogama
, a mišići na nogama su mi od višegodišnjeg plesanja i tako malo jači
u stvari mislim da je stvar u promijeni rutine jer meni je recimo bicikl činio čuda kad sam se redovito vozila, i pilates i teretana kad sam redovito išla ...mislim da je stvar u promijeni rutine

)

eli je napisao/la:ili još efikasije - promijeniti svoj pogled na to što znači imati ili nemati celulita.
(uvjeriti se da ga nemaš najjeftinije je rješenje)

ali ljeti
)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.