Sada je: 30 tra 2026, 01:01.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

ivanaibruno je napisao/la:isuse, smrzla sam se. grozno to zvuči:

curke, jeste se udebljale nakon sto ste pocele s terapijom?

skorpionka je napisao/la:curke, jeste se udebljale nakon sto ste pocele s terapijom?
liječenje hipotireoze vodi gubitku tezine a ne dobivanju. Odnosno, neces nist izgubiti lijecenjem ukoliko nisi dobio kile zbog usporenog metabolizma uslijed hipotireoze. Ono što se meni dogodi jest da tocno znam stanje TSH po medjustanicnoj vodi u vidu celulita. Ako je TSH dobar sve se isprazni

skorpionka je napisao/la:Ja imam obiteljsku anamnezu pozitivnu, teta mi ima Gravesa.
, uvijek se znojim, tresem, imam ludu probavu,mršavim, dr me poslala na UZV jer je, kad je vidla povećanu štitnjaču, mislila da su to aktivni čvorovi, il kakoveć 
Stefanova_mama je napisao/la:Po najnovijem su optuzili upotrebu teflonskog posudja, a odavno vec pominju zivu iz plombi kao moguceg krivca za toliki broj bolesti stitnjace ili ranije jednostavno nisu znali toliko o zlezdama sa unutrasnjim lucenjem.
IvanaCH to je visoko, budi oprezna.

uz tu terapiju?

: ozbiljno pitam- jednom dvaput godišnje popijem malo, moram znati smijem li ili ne. iskreno, bilo me sram doktoricu pitat, a spremem se konačno na jednu svadbu.
malo si u soku ali ne brini,kao sto je netko rekao bolje da si na vrijeme otkrila nego da si se mucila godinama i nikak skuzit kaj je
,zasad veli moja dokica da je to sve ok ali ja se pitam do kada,ima neko iskustva sa cistama?

Pa mi je jesensko ispadanje kose polako se produljilo tako da mi je kosa u kontinuitwetu otpadala preko 6 mjeseci. I to me nije brinulo dok nisam imala dva rana spontana zaredom. Oni su bili razlog za analizu hormona i veliko iznenadjenje za mene.
Najbolje ga je uzeti ujutro natašte i to je dobro pola sata barem, a neki kazu cak i sat, odgoditi jelo i piče zbog bolje apsorpcije. Meni je ovo najveci problem u cijeloj priči jer čim otovrim oči ja bi jela, doručak mi je glavni obrok a sad moram gledati na sat do doručka. Inače, sve ostalo živis kao i do sada. Nema nikavih drugih ograničenja.

prekjučer u 5 popodne sam bila "OK", a u 5 i 15 ispadne da imam takvu bolest/poremećaj koji ću imati cijeli život

nače, simptomi su "usporenost"-usporena probava, depresija, zaboravljivost, debljanje, skupljanje celulita, zimogroznost, ciklusi koji zezaju,..kao da je čitav organizam usporio...; onda mi se usuljalo skracenje luteinske faze ciklusa ali to sam pripisivala godinama Pa mi je jesensko ispadanje kose polako se produljilo tako da mi je kosa u kontinuitetu otpadala preko 6 mjesec
ali ih uopće nisam povezala i nije mi palo na pamet to pričati doktoru, samo sam mu spomenula umor i lošu probavu, napravila sam krvnu sliku i dobila željezo za anemiju i dalje nisam išla. 
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.