Sada je: 25 kol 2026, 16:09.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Vi?

ancica je napisao/la:Nitko više ne skida kile, kilice?
Ja sam na -11 kg od početka "dijete" i prezadovoljna sam. Još malo pa ću na vagi vidjeti i sedmicuVi?

Mene ništa ne može pomest u ovo doba godine. 

)

imam tu naviku da uvijek skoknem na vagu svako jutro i iskreno ti mogu reci da me bas i ne dira vise sto vaga pokazuje, vise je koristim kao podsjetnik i alarm, kuzis? Da ne bi skrenula s puta..a za sve ostalo, tu je metar, odjeca, ogledalo i stare slike 

cure se odlicne, motivacija je uvijek u zraku, uvijek na zidu pisemo sto smo svaki dan odradile makar bila mala obicna setnjica..neke mame zu zapocele s nama iz nula, a sada pisu svaki dan koliko toga su odradile i kako napreduje i skidaju kile polako ali sigurno, bez ikakvih rigoroznih mjera. Isto su s nama i profesionalne mame koje se vec bave sportom duze vrijeme i daju odlicne linkove za vjezbe i savjete..Imate na albume svakakve ciljane vjezbe za svaki dio tijela te recepte sa nutritivnim informacijama (fini recepti, mrsavljenje ne treba biti bljak:D)
ancica je napisao/la:Nitko više ne skida kile, kilice?
Ja sam na -11 kg od početka "dijete" i prezadovoljna sam. Još malo pa ću na vagi vidjeti i sedmicuVi?
to je sve što mogu reći... i da ljubomorna sam
rusulica je napisao/la:Prekjučer sam opalila takav brzohodajući maraton po Marjanu uzbrdo i nizbrdo sa mm da mi se cijelio tijelo treslo al baš super osjećaj. Planiram bar triput tjedno na brzo hodanje. Planiram
mislim da su mi rekli da je moja prica u novom broju casopisa mame i bebe 

rusulica je napisao/la:Ma nije meni teško ići u šetnju, ja bih uvijek negdje zurljala da se mene pita samo je teško uskladiti to s obvezama. Npr ako idem na dugu šetnju ili brzo hodanje ne mogu voditi malu sa sobom jer će se premoriti (pa ću je morati nositi) a mm obično ili ide sa mnom ili je umoran pa kući zaspe tako da L ne mogu ostaviti njemu. Nekad bih je mogla uvaliti svekrvi ili mami jer su mi blizu ali vole i one šetnje a obje su zaposlene pa ne mogu čuvati l baš prečesto. Kako vi to riješavate, kako nađete vremena za sebe.
vazno je i da ti malo vremena provodis sama da se posvetis sebi...Ja sam sad nedavno pocela ici 2 puta tjedno u teretanu 2 sata, muz ostane s malim ili doma ili se setaju vani. Zapravo me i on nagovorio na to
a šta ću kad se baš umori na poslu. osim toga meni je najdraže u "šetnju" s njim jer motiviramo jedno drugo
:
rusulica je napisao/la:Hvala ti za linkove, nisam ni znala da ima takvih videa na netu. Odlično je, pokrenut ću se obećavam (sama sebi i vama, kad kažem naglas onda nema nazad).
Tebi inače svaka čast ne samo na tome što si uspjala na sebi, što pišeš blog i druge tekstove i prikupljaš toliko mnogo informacija nego uza sve to nastojiš svim silama motivirati nas ostale. Imaš odličnu energiju, hvala ti na svemu

mogla bi rado biti trenerica, najradje bi vodila sad grupu ljudi u nekom parkicu i mucila ih
))
uzivanje i sport!
Šteta samo što ćemo tu ići samo vikendom.rusulica je napisao/la:Sandi u zadnje vrijeme se samo ja i ti prijavljujemo ovdje u klub žderonja. Valjda su sve ove druge dostigle zavidnu liniju kad se ne javljaju![]()
Samo prijavljujem da sam se jučer popodne izmorila, oznojila i izludirala do mile volje. Ja i mm smo igrali badmiton (i super mi ide, čak sam bolja od njega al ne bi to priznaoooo) oboje smo natjecateljskog duha pa nam je baš zabavno a usput vježbamo. Jedva čekam da dovršimo kuću na selu pa sredimo vrt. Imati ćemo stolni tenis (kojeg bih mogla igrati satima), mrežu za badmiton i odbojku, 200 m dalje je duga makadam šetnica uz rijeku pa ćemo nabaviti bicikle i tu se vozati šetati igrati; malo dalje je i planina gdje ćemo ići u duge šetnje... To će biti pravi mali sportski centarŠteta samo što ćemo tu ići samo vikendom.

ancica je napisao/la:rusulica - ja sam bila na toj dijeti (i baš sam sad ponovo). Izgubila sam u prvi put u 3 tjedna 5 kg.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.