Sada je: 25 kol 2026, 18:12.

Klub žderonja-part 22.

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Klub žderonja-part 22.

PostPostao/la Rimaithor » 13 tra 2010, 22:58

Nastavite :mah
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

Re: Klub žderonja-part 22.

PostPostao/la sandibel123 » 14 tra 2010, 16:15

Mogu ja zapoceti? Danas sam vam napisala jedan post koji nadam se da ce vam biti od nekakve koristi! e jos da najavim danasnje vjezbe 20min kardio, plus poslje podne jos dodatne aktivnosti!
evo vam link:
http://sandy-headquarters.blogspot.com/ ... obrok.html
Kako vama ide? pozz :cool
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la sandibel123 » 19 tra 2010, 10:27

Pa cure di smo? Nema nikoga smrc smrc :(
Evo meni je prosao sedmi tjedan i bilo je vaganje. sva vasa potpora je dobrodosla ;)
http://sandy-headquarters.blogspot.com/ :kima
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ancica » 30 tra 2010, 08:51

Nitko više ne skida kile, kilice?

Ja sam na -11 kg od početka "dijete" i prezadovoljna sam. Još malo pa ću na vagi vidjeti i sedmicu :) Vi?
Gospode, pomozi mi da budem takav čovjek za kakvog me drži moj pas - J. Wisniewski

:lebdi
ancica
Čudo od žene

PostPostao/la Tonka.M » 30 tra 2010, 09:20

teška tema... prije 2 mjeseca bila sam na 10
i onda sam upala u neko čudno psihičko stanje i natukla 3-3,5 kg natrag
sad sam opet na pravom putu, nakupovali "zdravih" namirnica, odlučili ne kupovat više nikakve slatkiše + vježbanje

a u frižideru mi se upravo cijedi jogurt za tvoj "libanonski sir" sandibel ;)

nikak inače da malo bolje proučim tvoj blog, mislim da ću se za vikend primiti čitanja i kupljenja recepata (i na coolinarici te špijam :mrgreen )
MOŽEŠ TI TO!

* Noa - mali anđeo - 19.10.2011.
Tonka.M
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la sj » 30 tra 2010, 09:39

ancica je napisao/la:Nitko više ne skida kile, kilice?

Ja sam na -11 kg od početka "dijete" i prezadovoljna sam. Još malo pa ću na vagi vidjeti i sedmicu :) Vi?

:shock :shock :shock

B R A V O!

Ja sam nigdje :ne
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la mirbi » 30 tra 2010, 11:28

Ja sam sama sebi baš super. :lol Mene ništa ne može pomest u ovo doba godine. :bis
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.'
-----------------------------
S 2000 / R 2005
-----------------------------
Moj dućan
mirbi
volim dinarski look s mozgom

PostPostao/la sandibel123 » 30 tra 2010, 14:51

Evo da najavim i ja svoje rezultate ovdje, vidim da ste aktivirale ;-)
prosla 10 dana sam se opet vratila na 70kg, ali sam zato skinula -3.5cm sa struka, -4cm sa bokova, -2cm sa prsa jer sam pocela raditi sa utezima i misici rastu :D
Ipak vaga nije tocan pokazatelj!!!
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tonka.M » 30 tra 2010, 20:26

svakako su bitniji centimetri (a ja se ne bi trenutno bunila ni na tvoju kilažu :lol )
Čestitam :zivili
MOŽEŠ TI TO!

* Noa - mali anđeo - 19.10.2011.
Tonka.M
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la sandibel123 » 30 tra 2010, 21:41

hvala Tonka..znas kako smo mi zene uvijek opsjednute vagom :/ imam tu naviku da uvijek skoknem na vagu svako jutro i iskreno ti mogu reci da me bas i ne dira vise sto vaga pokazuje, vise je koristim kao podsjetnik i alarm, kuzis? Da ne bi skrenula s puta..a za sve ostalo, tu je metar, odjeca, ogledalo i stare slike :proljece
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la sandibel123 » 30 tra 2010, 21:45

Postavit cu i ovdje jos link za grupu na FB tko se zeli pridruziti slobodno neka upadne :D cure se odlicne, motivacija je uvijek u zraku, uvijek na zidu pisemo sto smo svaki dan odradile makar bila mala obicna setnjica..neke mame zu zapocele s nama iz nula, a sada pisu svaki dan koliko toga su odradile i kako napreduje i skidaju kile polako ali sigurno, bez ikakvih rigoroznih mjera. Isto su s nama i profesionalne mame koje se vec bave sportom duze vrijeme i daju odlicne linkove za vjezbe i savjete..Imate na albume svakakve ciljane vjezbe za svaki dio tijela te recepte sa nutritivnim informacijama (fini recepti, mrsavljenje ne treba biti bljak:D)
Eto, pridruzite nam se!!!
http://www.facebook.com/#!/pages/Alger/ ... 776?ref=ts
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 30 tra 2010, 22:08

ancica je napisao/la:Nitko više ne skida kile, kilice?

:klanja :klanja :klanja to je sve što mogu reći... i da ljubomorna sam
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la mamaodlare » 03 svi 2010, 10:56

cure, čestitam svima koje ste dobile bitku sa kilogramima, moja sestra je smršavila 24 kilograma za 6 mjeseci i to prije 6 mjeseci i bez problema održava kilažu a sve je postigla "najjednostavnijom" metodom : manje papice a više kretanja i to je stvarno jedino učinkovito, sigurno je dugo čekati kad se skida 3-4kg mjesečno, ali to onda barem i traje
mamaodlare
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la rusulica » 03 svi 2010, 11:04

Prekjučer sam opalila takav brzohodajući maraton po Marjanu uzbrdo i nizbrdo sa mm da mi se cijelio tijelo treslo al baš super osjećaj. Planiram bar triput tjedno na brzo hodanje. Planiram :mrgreen
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la sandibel123 » 03 svi 2010, 11:35

rusulica je napisao/la:Prekjučer sam opalila takav brzohodajući maraton po Marjanu uzbrdo i nizbrdo sa mm da mi se cijelio tijelo treslo al baš super osjećaj. Planiram bar triput tjedno na brzo hodanje. Planiram :mrgreen

Pa to je odlican plan!!! Samo reci sebi da ces malo prosetati, onda kad se uhvatis u ritam prosetat ces svaki put dobar komad!! To je dobar pocetak!!!
E da vam i jos nesto javim :) mislim da su mi rekli da je moja prica u novom broju casopisa mame i bebe :mrgreen neka tema za mrsavljenja, nisam ni vidila :lol
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 03 svi 2010, 11:45

Ma nije meni teško ići u šetnju, ja bih uvijek negdje zurljala da se mene pita samo je teško uskladiti to s obvezama. Npr ako idem na dugu šetnju ili brzo hodanje ne mogu voditi malu sa sobom jer će se premoriti (pa ću je morati nositi) a mm obično ili ide sa mnom ili je umoran pa kući zaspe tako da L ne mogu ostaviti njemu. Nekad bih je mogla uvaliti svekrvi ili mami jer su mi blizu ali vole i one šetnje a obje su zaposlene pa ne mogu čuvati l baš prečesto. Kako vi to riješavate, kako nađete vremena za sebe.
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la sandibel123 » 03 svi 2010, 16:28

rusulica je napisao/la:Ma nije meni teško ići u šetnju, ja bih uvijek negdje zurljala da se mene pita samo je teško uskladiti to s obvezama. Npr ako idem na dugu šetnju ili brzo hodanje ne mogu voditi malu sa sobom jer će se premoriti (pa ću je morati nositi) a mm obično ili ide sa mnom ili je umoran pa kući zaspe tako da L ne mogu ostaviti njemu. Nekad bih je mogla uvaliti svekrvi ili mami jer su mi blizu ali vole i one šetnje a obje su zaposlene pa ne mogu čuvati l baš prečesto. Kako vi to riješavate, kako nađete vremena za sebe.

onda se dogovori sa muzem da je on cuva dok je doma, mora tu biti neki kompromis :) vazno je i da ti malo vremena provodis sama da se posvetis sebi...Ja sam sad nedavno pocela ici 2 puta tjedno u teretanu 2 sata, muz ostane s malim ili doma ili se setaju vani. Zapravo me i on nagovorio na to
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 03 svi 2010, 18:31

offtopic
ma dogovorimo se mi i onda on slučajno zaspe sjedeći na kauču :D a šta ću kad se baš umori na poslu. osim toga meni je najdraže u "šetnju" s njim jer motiviramo jedno drugo
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la sandibel123 » 04 svi 2010, 11:43

je u pravu si, i meni je lijepo kad setam s muzem :)
Draga, ne znam kako stojis s vjezbanjem doma, ali ja cu ti staviti link za neke odlicne vjezbe koje trose kalorije, ucvrscuju misice, imas od 20min pa sve do 60min, izaberi onu za koju imas vremena:
ovdje imas vjezbe od Jillian Michaels, jedna runda ti je samo 20min a odlicna je:

http://www.tudou.com/playlist/playindex.do?lid=8238685

Ovo su ti program vjezbi p90x koji traje 90dana, uglavnom vjezbas 6 dana u tjednu, svaki dan jedan video, to bi ti preporucila mozda kasnije kad se uhodas u vjezbe:

http://www.tudou.com/programs/view/6uAweCoLpHA/

A ovo su ti HipHop Abs, oglavnom pleses hip hop i ucvrscujes trbusne misice! Nema bolje, zabava i sport :):

http://www.tudou.com/programs/view/25QySixkdG8/

Pogledaj ispod svkog video imas traku na koji su ostali video ;-)
Nadam se da ce ti se svidijeti, mene spase kad ne mogu vani!
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 04 svi 2010, 14:13

Hvala ti za linkove, nisam ni znala da ima takvih videa na netu. Odlično je, pokrenut ću se obećavam (sama sebi i vama, kad kažem naglas onda nema nazad).
Tebi inače svaka čast ne samo na tome što si uspjala na sebi, što pišeš blog i druge tekstove i prikupljaš toliko mnogo informacija nego uza sve to nastojiš svim silama motivirati nas ostale. Imaš odličnu energiju, hvala ti na svemu
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la sandibel123 » 04 svi 2010, 14:20

rusulica je napisao/la:Hvala ti za linkove, nisam ni znala da ima takvih videa na netu. Odlično je, pokrenut ću se obećavam (sama sebi i vama, kad kažem naglas onda nema nazad).
Tebi inače svaka čast ne samo na tome što si uspjala na sebi, što pišeš blog i druge tekstove i prikupljaš toliko mnogo informacija nego uza sve to nastojiš svim silama motivirati nas ostale. Imaš odličnu energiju, hvala ti na svemu

Net je veliko neotkriveno blago, moze stvarno biti jako koristan!!! Vjeruj mi jednom kad se uhodas u vjezbe onda ces imati puuunno energije i ti ;-) sa svih strana ce se izljevati...Samo polako, ja kad sam pocela jedva sam mogla setati pola sata u komadu, ako sam ja mogla (stvarno sam losa u tome) onda sam sigurna da sve vi to mozete!!! :-*
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 04 svi 2010, 14:37

Ja obožavam šetati, oduvijek. U trudnoći sam isto svugdje išla pjehe, znala sam prijeći 10 km sve do 9 mj trudnoće. Znali su me zezati da ja ne da ću lako roditi nego ću roditi negdje putem dok šetam (i da brzo sam rodila, sat nakon što sam zaprimljena u rodilište).

Ja sam inače uvik bila sportski tip i zato se ispod naslaga sala još uvijek naziru mišići. Osobitro na nogama koja mi i nisu debele što mogu zahvaliti 90 stepenica do 5. kata cijeli život pa čak i sad kad sam preselila k mužu opet sam na 5 katu bez lifta.

Ja sam dugo ko cura intezivno treniorala odbojku i obožavam timske natjecateljske sportove. To mi je odlično, a u pukom trčanju ili aerobiku bez natjecateljskog cilja nemam jaku motivaciju. Pogotovo ne volim teretane, imam averziju od njih - jednom probala - nikad više. Međutim, sad kad si mi dala ove linkove za vježbanje u toplini svog stana više nemam izgovora, bacam se na to.

Bilo bi super ovdje na mibu skupiti ekipicu za neki sport pa unajmiti dvoranu. Da bar hoće ove moje splićanke. Mirbi ide na neki sport ali meni termin vikendom nije baš najbolji, rijetko sam tu.
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la sandibel123 » 04 svi 2010, 17:06

i ja bi se rado prikljucila s vama u neki sport, ma da nisam prije igrala bas neke timske sportove, osim prije 2god kad sam maaalo pocela odbojku vjezbati (rekli mi navodno da imam jake ruke i da mogu dobro servirati ;D) , a ja sam ti vise teretanski tip :D mogla bi rado biti trenerica, najradje bi vodila sad grupu ljudi u nekom parkicu i mucila ih ;)))
Evo ja danas odradila 1 dio tog p90x i jos sam malo ucila neke hiphop koreografije ;) uzivanje i sport!
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 10 svi 2010, 09:54

Sandi u zadnje vrijeme se samo ja i ti prijavljujemo ovdje u klub žderonja. Valjda su sve ove druge dostigle zavidnu liniju kad se ne javljaju ;)
Samo prijavljujem da sam se jučer popodne izmorila, oznojila i izludirala do mile volje. Ja i mm smo igrali badmiton (i super mi ide, čak sam bolja od njega al ne bi to priznaoooo) oboje smo natjecateljskog duha pa nam je baš zabavno a usput vježbamo. Jedva čekam da dovršimo kuću na selu pa sredimo vrt. Imati ćemo stolni tenis (kojeg bih mogla igrati satima), mrežu za badmiton i odbojku, 200 m dalje je duga makadam šetnica uz rijeku pa ćemo nabaviti bicikle i tu se vozati šetati igrati; malo dalje je i planina gdje ćemo ići u duge šetnje... To će biti pravi mali sportski centar :) Šteta samo što ćemo tu ići samo vikendom.
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la sandibel123 » 10 svi 2010, 10:17

rusulica je napisao/la:Sandi u zadnje vrijeme se samo ja i ti prijavljujemo ovdje u klub žderonja. Valjda su sve ove druge dostigle zavidnu liniju kad se ne javljaju ;)
Samo prijavljujem da sam se jučer popodne izmorila, oznojila i izludirala do mile volje. Ja i mm smo igrali badmiton (i super mi ide, čak sam bolja od njega al ne bi to priznaoooo) oboje smo natjecateljskog duha pa nam je baš zabavno a usput vježbamo. Jedva čekam da dovršimo kuću na selu pa sredimo vrt. Imati ćemo stolni tenis (kojeg bih mogla igrati satima), mrežu za badmiton i odbojku, 200 m dalje je duga makadam šetnica uz rijeku pa ćemo nabaviti bicikle i tu se vozati šetati igrati; malo dalje je i planina gdje ćemo ići u duge šetnje... To će biti pravi mali sportski centar :) Šteta samo što ćemo tu ići samo vikendom.

Pa e, ne vidim ja bas da se niko javlja ;-) ajde ako je stvar u tome da su postigle zavidnu liniju onda mi je drago! Ako ne, onda sa vas odmah zovem da se pridruzite bez obzira na to da li planirate krenuti ili bilo sto, jer dan koji prodje vise se ne vraca!!! Nije tako Rusulica??

Blago tebi, ja bi se odselila onda tamo, pa to je prava uzivancija draga moja!!! I ja obozavam badminton! Jako mi fale ovako drustveni sportovi! Obavezno kad budem se vratila u hr, organizirat cu da se nademo sve cure koje smo blizu pa da se bavimo sportom i druzimo (bit ce me i u splitu isto :P)

Evo jos da vam dam report, prosli tjedan sam bila pauzirala, nisam se hranila na odredjenom nacinu, vec sam jela svega i svacega, malo vise nego prije, nisam vjezbala (dobila sam) i evo jucer prvi dan natrag u teretanu, i danas ujutro sam iznenadena rezultatima!!! pogledajte sami:
http://sandy-headquarters.blogspot.com/
sandibel123
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la rusulica » 31 svi 2010, 14:02

http://iva007.coolinarika.com/forum/vie ... id=769&p=1

mmm ova mi se dijeta čini ineresantna, ja se opet lijepim na te brzinske. A što ću takva sam, ako ne vidim rezultate - odustajem.
Uglavnom mislim da ću je isprobati. Samo još moram naštimat da mi mesni dani budu kad su obiteljska okupljana jer roštiljadama teško odolijevam :mrgreen
Što mislite bili meso s roštilja puno poremetilo lešo mesni dan. Nekako mislim da nije velika šteta pošto se na roštilju ocijedi masnoća iz mesa pa nije strašno
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la ancica » 01 lip 2010, 16:34

rusulica - ja sam bila na toj dijeti (i baš sam sad ponovo). Izgubila sam u prvi put u 3 tjedna 5 kg. Meni je super jer nisu propisane količine pa ne budem gladna. Roštilj sam jela na dan od pečenog mesa.
Gospode, pomozi mi da budem takav čovjek za kakvog me drži moj pas - J. Wisniewski

ancica
Čudo od žene

PostPostao/la rusulica » 01 lip 2010, 17:03

A jeli ti se ogadila hrana kao što neki kažu da ti se zgadi kad cijeli dan moraš jesti samo meso ili rižu...?
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la rusulica » 01 lip 2010, 17:04

ancica je napisao/la:rusulica - ja sam bila na toj dijeti (i baš sam sad ponovo). Izgubila sam u prvi put u 3 tjedna 5 kg.

Meni bi -5 sjelo - taman ko budali pleska što se kaže :D
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la ancica » 01 lip 2010, 20:35

Jaja su mi bila grozna, a ostalo se može iskombinirati, samo malo mašte. Povrće, voće, jogutri... to ide bez problema. Kad je recimo kuhano meso ja bih napravila juhu od pilećeg filea pa jela samo meso ili tunu u salamuri ili ribu na lešo... nije problem, jedino ta jaja, baš ih nikako ne volim :roll

Edit: 5 ćeš skoro sigurno izgubiti, ako se pridržavaš.

ancica
Čudo od žene

Sljedeća

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.