Sada je: 25 kol 2026, 16:25.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

U to doba jedino je bazen na raspolaganju.

taj je prilično bitan. 
mislim bitno je da bude što više, ako je nisko, nema efekta. jedna noga gore i polako povlačiš gore tijelo i drugu nogu (bez odbijanja od poda). i onda radiš 10 puta na jednu 10 na drugu nogu pa tako po pet puta. tu koljeno ne trpi ništa, a vježba savršena za noge i guzicu.

, nasloni ga uz zid, staneš na njega punim stopalom i polako se dižeš.

osobno, najbolje rezultate sam imala kad sam trenirala 4-5 puta tjedno od 8-10 navečer. i bila mlada

i šta znači preagresivno? kako ti zamišljaš trening u teretani?

budući da ljudi spavaju u različito doba, jedu u različito doba, ne može se svesti na zajednički nazivnik.

skorpionka je napisao/la:budući da ljudi spavaju u različito doba, jedu u različito doba, ne može se svesti na zajednički nazivnik.
sve to stoji, al je sve to naše nametnuto zadiranje u dnevni ritam, pa je isto tako poznato da ćeš dugotrajnim mijenjanjem dana za noć povećati si šanse za određene bolestiKad bi tijelo trebalo smanjiti razinu kortizola i stresnih hormonami ih umjetno dižemo.
ko što znaš recimo meni ritam spavanja određuje kćer
i nakon dva do tri sata spavanja po noći da mi neko kaže u 7 ujutro: Trči, bit ćeš zdrava, oma bi mu pucala u glavu i sama ošla u remetinec. da se naspavam 

melita, to je super plan vježbanja za zdravlje i bolji izgled, naravno. ali krenuli smo s pretpostavkom vretenastih mišića to se radi u teretani, definitivno. sve joga, pilates, humba zumba, aerobic voditeljice provode, uz svoje satove, 3-5 sati tjedno u teretani. vjeruj

Planiram ići 2 x tjedno na trening (1h) i još 1-2x u teretanu (teretana mi je super preko vikenda) po 1h s tim da bar 20 min idem na traku za trčanje ili spravu za rolanje, orbitrek mi je prenaporan zasad. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.