Sada je: 30 kol 2026, 19:01.

Akupunktura

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Akupunktura

PostPostao/la domy » 01 tra 2011, 13:57

Zanimaju me vaša iskustva i preporuke.
Znači htjela bi skinuti kile i čula sam da je akumpuktura dobra za to.
E sad ne znam gdje i tko radi to.
Dakle zanimaju me vaše preporuke, kod koga ste išli koliko ste zadovoljne?
I jel to stvarno djelotvorno kako se priča?
E da i jel se treba držati neke opasno stroge djete da bi to djelovalo?
domy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Akupunktura

PostPostao/la folne » 01 tra 2011, 13:58

Iglice ti mogu samo pomoći da te glad manje muči. Nema mršavljenja s njima bez dijete.
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la domy » 01 tra 2011, 14:00

folne je napisao/la:Iglice ti mogu samo pomoći da te glad manje muči. Nema mršavljenja s njima bez dijete.

Pa iskreno i to i je za početak ok
domy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ivana7997 » 01 tra 2011, 14:04

dijeta je bas drasticna, nekih 500 kalorija dnevno. nisi gladna uopce, sve ide prelako.

no vazno je promijeniti navike, vjezbati itd jer inace zavrsi tretman, prestanes sa dijetom, i malo pomalo eto svih kila nazad
ivana7997
Abundija

PostPostao/la laiknikola » 23 pro 2011, 15:48

Molim vas, nemojte trošiti silne novce i riskirati zdravlje na akupunkturu i alternative...
Zadnja izmjena: dunja; 16 sij 2012, 09:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: nedozvoljeno reklamiranje
laiknikola
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Duga » 04 sij 2012, 09:00

Domi, moje ti iskustvo neće biti baš od neke pomoći, ali...
Prošla sam jedan ciklus tretmana akupunkturom jedne davne davne godinice. Maltene sam pristala biti pokusni kunić rođenoj sestri (ona je ujedno i doc.med.) i sjećam se da sam bez problema skinula nekih 2kg (naprosto ti se umanji osjećaj gladi). Vjerojatno da sam se držala pravilne ishrane i bila discipliniranija, rezultati bi ostali i možda bili i bolji. Napominjem da nisam patila od nekog viška kilograma - naprosto sam mesnatiji tip :lol pa mi je dobro došlo, a kad si u dvadestim godinama onda si puno pi'ajzlastiji po tom pitanju :lol.
U svakom slučaju, ja, nevjerni Toma, vjerujem u akupunkturu kad su iglice u pravim rukama. Uostalom, nemam šta vjerovati ili ne, nije akupunktura od jučer.

Da, u isto vrijeme na tretmane je dolazila i jedna, tada, mlađa gospođa koja je ozbiljno sve shvatila i kod nje su rezultati bili vrlo dobri (i vidljivi).
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la Stellina » 09 sij 2012, 09:25

Ja sam imala jako pozitivno iskustvo sa akopunkturom i definitvnno se vracam iglicama nakon poroda. Uspjesno sam skinula 8 kilograma u 12 tretmana i nakon toga jos jedno 2-3 kad sam regulirala ishranu, odnosno pocela normalno jesti.
Moja dr. koja mi je radila akopunkturu je zaista imala strogi rezim ishrane i po njezinom ja sam samo trebala jesti tikvice i paradajz sto nije dolazilo u obzir jer sam do dan prije jela sve normalno. Na kraju sam se pitala zasto uopce moram hodati na pikanje ako i bez iglica mogu smrsaviti tim rezimom prehrane tako da sam ja ni manje ni vise nego-varala :mrgreen Jela sam i kruh i tjestetninu i slatko i pizzu. Naravno ne u kolicinama ko prije ali tek toliko da osjetim okuse i da se ne dogodi da se jedno jutro probudim i prizderem sve svega zabranjenog. Jednako tako, subotom sam jela sto sam htjela tako da bi mi tijelo dozivjelo sok i troslo jos vise kalorija. Bilo je to zaista jedno pozitivno iskustvo, kilice su se topile a ja bila prezadovljna i uvijek sita.
Naravno, trebas vjerovati u to. Nahvallia sam na sva usta tu akopunkturu pred prijateljicama i poznanicima ali nisu svi uspjeli jer zaista u to trebas vjerovati.
Kilazu sam odrzala i nakon skoro dvije godine, varairam uvijek kilu dvije gore dolje al uvijek sam tu 57-58 za razliku od prijasnjih 70. :yess
Vrijedi definiitvno isporbati. Samo naprijed ;)
slikaslika
Stellina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.