Ja sam na supradynu svake godine od studenog do kasnog proljeca.
Uzimam onaj u tabletama s Q10-om.
Na pocetku, kad su mi to savjetovali, bila sam skepticna, ali meni do doista doista pomaze

.
Puno se manje umaram i bolje se osjecam. Preko ljeta obicno napunim baterije, pa onda radim pauzu od npr. lipnja - studenog.
S tim da sam prvo morala popiti skoro cijelu jednu bocicu da bih uocila poboljsanje (dakle, ne odustati i biti redovit). sve ostalo sam probala prije toga, od voca, manje UH, vise kretanja .... ali cinjenica je da mi nesto fali u organizmu, plus sto stvarno imam puno obaveza i jednostavno premalo energije za sve
Kad je Radman nedavno predstavljao svoj lijek za dugovjecnost

, bilo je prikazano kako ga je usporedjivao sa Supradynom, sto ce reci da je potonji ipak trenutno najefikasniji (osim Radmanovog, naravno

ali o njemu ne mogu nista reci jer ga nisam probala).
I na kraju, sjecam se kad je Nivea pocela reklamirati Q10 dugo vremena sam mislila da je to samo jedna od izmisljotina farmaceutske industrije da privuce lakovjerne kupce. Medjutim, nakon par godina isprobavanja kojecega, ustanovila sam da mi preparati za kozu (ne nuzno Niveini) koji sadrze Q10 najbolje odgovaraju

Tako da sam sad postala veliki pobornik tog koenzima, ili bih mogla zakljuciti da je bas to ono sto meni nedostaje.
I na kraju, stalni umor moze biti i jedan od simptoma depresije (ako uz to postoje jos neki od simptoma, nikad se ne pojavljuje samo jedan izolirani simptom), ali iskreno se nadam da to kod tebe nije slucaj.