Sada je: 17 kol 2026, 18:40.
Moderator/ica: nadicab

koji su za sazrijevanje pluća).

!

mmk je napisao/la:Moja Klara je rođena prije 11 mjeseci u rijeci,1390 grama,31 tj.U listopadu su nas kontaktirali iz kbc-a i pitali da li se želimo cjepiti,naravno da smo pristali i prošli mjesec smo primili zadnju šestu dozu.Ipak uz to cjepivo oboljela je od opstruktivnog bronhitisa i 3 puta bila u bolnici.ne znam što bi bilo da nismo primali cjepivo!

juhu-juhu je napisao/la:Mi smo rođeni u 28 tjednu 1160 pa nam nitko u riječkom rodilištu to cjepivo nije preporučio a i pitanje je da li su tada za to znali, točnije prije 4 godine..Naručeni smo na Srebrenjak pa ćemo vidjet mene je strah da nepređe u bronhitis ili astmu ako netko ima to dajte pomozite s savjetima

MaMi je napisao/la:Pročitala sam nedavno članak o povezanosti niske porođajne težine i povišenog krvnog tlaka.
Preporuka je da se svakom djetetu s niskom porođajnom težinom koje je starije od 3 godine pri svakom dolasku u pedijatrijsku ambulantu izmjeri krvni tlak, a ako je dijete boravilo po porođaju u jedinici intezivne njege (a tko na ovom pdf nije) da se krvni tlak mjeri i u mlađoj dobi pri svakom posjetu pedijatru.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.