ne znam što bi ti rekla, ja sam svoje zdravlje u tom periodu jako zapustila (mene su pucali i strahovi tipa: joj, ne smijem na snijeg i led, što ako slomim ruku
, tko će onda vježbati s Nelom...)zaboravila sam reći : ja sam masu tih svojih strahova i opterećenje oko vježbanja riješila plaćanjem terapeutice (kad sad gledam, ne znam kojom magijom smo izvukli lovu za sve to) koja mi je dolazila kući 2xtjedno od Nelinih 9 mjeseci pa dok nije počela pravilno ustajati - znala bi da su najgore vježbe napravljene, ja sam bila sigurnija da je ono što ja radim dobro i išli smo puno brže naprijed jer nam je stalno korigirala vježbe.
a najnajviše je tu profitirala moja psiha

a MM nikak da odigra prave brojeve
objasnila mi je i da mali smrad koristi izvijanja kad je ljut svjesno (Vjerojatno kako bi mene doveo do ludila
) kad oće nešto postići... Uglavnom sad sam kao mirnija. Imam dijete koje manipulira samnom. Baš mi je lakše 

(joj kak volim ove smajliće)

- on ti napravi kompletni orl pregled kad dođeš na kontrolu sluha: prvo ideš na BERA snimanje, pa eventualno timpanogram i onda s tim nalazom kod dr. Marna koji još pregleda (uz uho) i nos i grlo (pregled traje jako kratko ako je sve OK) - i sve ga možeš pitati (ja sam se par puta osjećala kao da sam na kavici na ćaskanju
- stvarno si čovjek da truda i vremena