Sada je: 17 kol 2026, 16:41.
Moderator/ica: Hajdi

nevenera je napisao/la:j
nisam za korištenje tek tako, tj za dijete bez indikacija nekih. mislim, tko hoće, nek izvoli ali da apneja nije bilo ne bih to kupovala.

nevenera je napisao/la:računam dojeno dijete, noću ću ga dizati i gledati bezbroj puta, ne pušimo ni mm ni ja, soba je prozračena, ne pretopljavamo sobu, dijete spava na boku/leđima...
u sobi imam, tako da ću uzet ipak Babysense.

nevenera je napisao/la:ja sam u uputama shvatila da se monitor ne koristi nakon godine dana

Lorena82 je napisao/la:hvala neveneranevenera je napisao/la:j
nisam za korištenje tek tako, tj za dijete bez indikacija nekih. mislim, tko hoće, nek izvoli ali da apneja nije bilo ne bih to kupovala.
zašto nisi za korištenje za dijete bez indikacije?
meni mali nema indikaciju, ali imam ja
pa sam stalno provjeravala jel diše. Hajdi je napisao/la:Sigurno spavanje može se osigurati poduzimanjem slijedećih koraka:
- spavanje na boku ili leđima tako da nogice dodiruju dno krevetića
- izbjegavanje posteljine u koju bi se dijete moglo upetljati ili pokriti preko glave, jastuka, plišanih igračaka
- spavanje u istoj sobi s roditeljima bar prvih šest mjeseci
- izbjegavati pregrijavanje ili pothlađivanje, temperatura sobe u kojoj se spava mora biti od 16 do 20 stupnjeva
- izbjegavanje pušenja u blizini bebe (u stanu, kući, u kafiću) i odjeće u kojoj se pušilo
- ako sumnjate da s djetetom nešto nije u redu ODMAH pozovite hitnu ili liječnika

to je bitno 
sretna22 je napisao/la:Lorena82 je shvatila sto je trebalato je bitno

Garancija na proizvod je punu godinu dana koliko se monitor i koristi.
nevenera je napisao/la:pogledala sam na stranici babysenseGarancija na proizvod je punu godinu dana koliko se monitor i koristi.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.