[/quote]
bez da umanjujem tvoje roditeljske vještine, ali ovo je definicija lako odgojivog djeteta
znam jer je i moj prvi bio takav, dok ova mala, kad je pogledam i kažem Ne, gleda me u oči i ide rukom i dira i smije se
i kažem joj da ću je maknut ako bude dirala jer se to ne smije i jer je opasno, i zna da ću je maknut i svejedno će još tri puta probat isto i derat se kad je maknem, ali će u drugoj situaciji opet isto napravit
to je zapravo razlog zašto jedva čekam da se ova prilagodba stabilizira, jer je upravo u tim stvarim postala jako tvrdoglava, baš me testira, ali dobro, treba joj to očito ...sunčeko www.iherb.com
evo ja sam si te druge stvari naručila u drugom paketu, sve idu očito iz istog skladišta i opet je shipping 51 kn, dakle ukupno 100, a onako je bio 255 da je išao u istom paketu

ali su je jutro svi toliko iskomplimentirali da je sretna otišla unutra i zaboravila plakat
ali vrtić je dobar za djecu, ja se ne slažem s onim pričama da je to guranje u konformizam di djeca pate jer se moraju naviknut da ih drugi maltretiraju, pa se moraju naučit izborit za sebe, pate jer su ostavljeni od roditelja i sl. Tamo i puno toga nauče. recimo moja M pere ruke jučer i treba ih obrisat, kaže: prvo vodu zatvori da se ne troši

i onda ova mala beštija ko da je nanjušila da ja nekud idem, nije mogla zaspat do neko doma. ja dođem u sobu da je pokrijem, a ona u mraku gleda i smije mi se