Sada je: 02 kol 2026, 12:06.

Generacija 2013.- 7. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013.- 7. dio

PostPostao/la latica » 16 ruj 2015, 11:38

L s njim krene raditi sve stvari koje zna da ne smije i samo ga pozovem i pogledam, a on "mama, bit ću dobaj, ne ići kući" :lol
[/quote]
bez da umanjujem tvoje roditeljske vještine, ali ovo je definicija lako odgojivog djeteta :luv
znam jer je i moj prvi bio takav, dok ova mala, kad je pogledam i kažem Ne, gleda me u oči i ide rukom i dira i smije se :ajme i kažem joj da ću je maknut ako bude dirala jer se to ne smije i jer je opasno, i zna da ću je maknut i svejedno će još tri puta probat isto i derat se kad je maknem, ali će u drugoj situaciji opet isto napravit :lebdi to je zapravo razlog zašto jedva čekam da se ova prilagodba stabilizira, jer je upravo u tim stvarim postala jako tvrdoglava, baš me testira, ali dobro, treba joj to očito ...

sunčeko www.iherb.com ;)
evo ja sam si te druge stvari naručila u drugom paketu, sve idu očito iz istog skladišta i opet je shipping 51 kn, dakle ukupno 100, a onako je bio 255 da je išao u istom paketu ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 16 ruj 2015, 12:14

latice svjesna sam ja koliko je L dobrica i lako odgojiv :lol Svemir će mi vratiti sa curkom, već vidim :lol
Hvaaalaa za link!
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Diana001 » 16 ruj 2015, 13:02

latice joj kao da opisuješ Karla, baš je jako tvrdoglav i isto tako će sto puta napraviti ono što nesmije iako zna da nesmije al eto mora. Tješim se da će biti bolje kad se sve stabilizira u vrtiću.
Ja sam isto još naručila neke stvari i nije me skupo došao shipping. Stvarno super cijena.
sunčeko užiiiivaaaaj u Luki, ko zna možda i cura bude takva, a opet možda bude i totalna suprotnost.

Teta nije zvala još, nadam se da će uspiti zaspati danas
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sunceko29 » 16 ruj 2015, 15:31

Diana001 je napisao/la:sunčeko užiiiivaaaaj u Luki, ko zna možda i cura bude takva, a opet možda bude i totalna suprotnost.

haha, budemo vidjeli! Držim fige da je K zaspao danas u vrtiću!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 16 ruj 2015, 15:35

Jednog dana muž i žena odlučili da nikome ne otvaraju vrata.
Ujutro ih je probudilo zvono na vratima.
Pogledali su kroz špijunku - roditelji muža.
- Nećemo otvarati vrata - dogovore se oni.
Roditelji su otišli.
Poslije nekog vremena opet zazvonilo zvono na vratima.
Pogledaju oni - roditelji žene.
Dogovore se oni da opet ne otvaraju vrata, ali se žena rasplakala.
Mužu je bilo žao i oni ipak otvore vrata....
Vrijeme je prolazilo...
Imali su četiri sina i potom su dobili peto dijete - djevojčicu.
Suprug je napravio veliku proslavu za rođenje svoje princeze.
Prijatelji su ga pitali:
- "Zašto se toliko veseliš ? Nisi se toliko veselio kada si dobio sinove."
On se nasmijao i odgovorio:
" Rođena je ONA koja će mi uvijek otvoriti vrata..."
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 16 ruj 2015, 15:40

aaaaaawwwww :luv :luv :srca :srca :srca :srca :srca :srca :srca
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Diana001 » 16 ruj 2015, 22:26

tinice baš lipo :luv :luv :luv

Spavao je :joy :joy :joy
Kaže teta da ga je malo češkala i zaspao je, malo se bunio da hoće svoju mamu al brzo se smirio. Popodne smo se izigrali na igralištu, pa je vozio biciklu po ulici, baš je uživao.
A ja sam baš umorna danas i idem na spavanje. Laku noć :kiss

A di nam je mamamana nestala? Otkad je otišla na godišnji nije se javljala... :dunno
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la biljkas » 16 ruj 2015, 22:56

Latice moja Ana isto tako,baš isprobava granice dokud može ići bez posljedica. Jutros u šetnji vidi ona klince iz vrtića na igralištu i kaže da se hoće s djecom igrati i pitam tete jel može i one je puste b unutra a ona ne zna s kim bi se prije igrala,trči okolo, pjeva,pleše. Kasnije mi kaže Mama hoćem i ja ići u vitic. Baš mi je bilo žao dok je morala otići jer joj fali dječje društvo a jedina curica s kojom se družila sad je u vrtiću. A muž bi htio da uopće ne ide već da ih obodvoje od sljedeće jeseni dadilja čuva tih par sati dok ja radim. Nemam pojma što ćemo i kako a i čujem da ta privikavanja znaju biti baš grozna. Evo od te prijateljice mala plače,ne jede i povraća i svaki dan je ranije mora n pokupiti iz vrtića. Sve se bojim kak bi to bilo s obzirom na to da smo ana i ja same bar 90 % vremena
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Diana001 » 17 ruj 2015, 08:24

biljkas gle, za nju bi bilo dobro da je u vrtiću, druženje je to, igra s vršnjacima i nauče se ponašati i igrati drugačije nego je to s nama. Po meni vrtić ima i prednosti i mane, vi sad morate to odvagnuti.
A što se tiče privikavanja svi oni uglavnom otplaču svoje al to nije ništa tako strašno, ok ima iznimki al i to sve brzo prođe. I Karlo je samnom bio stalno, ja i on, mm puno radi pa koliko mu je teško ujutro kad ga ostavim on vrtić voli jer mu je tamo zabavno, tamo je društvo i ekipa. Milsim da to njiima puno znači.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 17 ruj 2015, 09:53

evo kod nas danas prvi dan bez suza :joy :joy
stavila je rajf s nekim rozim cvijećem u kosu, kič totalni, ne znam ni od koga je to dobila, još obukla bracinu majicu što j enaslijedila, onako polo majicu bijelu,a li joj je knap i malo kratka, ona kratka kosa čupava, izgleda ko neki mali dečkić s rajfom s rozim ružama u na glavi, preeeesmiješna je :hahaha ali su je jutro svi toliko iskomplimentirali da je sretna otišla unutra i zaboravila plakat :lol

biljkas, kad god roditelji imaju mogućnost drugog izbora, puno je teže odlučit se za vrtić :hug ali vrtić je dobar za djecu, ja se ne slažem s onim pričama da je to guranje u konformizam di djeca pate jer se moraju naviknut da ih drugi maltretiraju, pa se moraju naučit izborit za sebe, pate jer su ostavljeni od roditelja i sl. Tamo i puno toga nauče. recimo moja M pere ruke jučer i treba ih obrisat, kaže: prvo vodu zatvori da se ne troši :lol to smo i mi doma govorili, ali nije imalo efekta, ali sad kad je to u vrtiću čula, doma prenosi puno lakše! i puno takvih fora vrtićkih lijepih prenese kući, to je isto pokazatelj da tamo i uči i da joj je lijepo. jer da joj nije lijepo ne bi to doma ponovno pokušala radit. kad dobije jelo kaže: hvala Nera (to je domaćica koja poslužuje klopu u vrtiću pa nas doma tako zeza) i tako, ne mogu se sad sjetit, ali hrpu vrtićkih fora ima, a tek 3 tjedna ide. ili kaže: tko se prvi naspava, dobije bombon :lol
mislim, njima bi najidealnije bio da su u vrtiću sa svima i da je njihova mama isto tu, ali eto, ne može se sve :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 17 ruj 2015, 10:05

Latice točno u sridu :kiss
Ja sam jučer bila na roditeljskom sastanku i konačno upoznala njenu novu tetu koja se zamislite sjetila Frana kad je bila prije 8 godina u vrtiću na praksi :lol
Zašto to dijete nigdje ne može biti samozatajno :ajme
Od drugog tjedna krećemo sa mentalnim treninzima i ta pomoć psihologa mi je neprocjenjiva :klanja :klanja :klanja
Ančica je i dalje savršeno dijete...opet ponavljam nestvarno... :luv
Sa njom apsolutno nema nikakvih problema. Jedino što mi uopće ne priča...ja kad vidim kak vaši pričaju ne mogu sebi doći. A tek kad vidim njezinu generaciju u parku pa to su već sve prave rečenice.
Jučer jedino po prvi put kad sam se vratila sa zumbe skužila je da treba ići u krpe i otvori mi vrata i veli mi "Mama necem pavati"...ja pitam Frana jel ju sredio, okupao, nahranio on duhom na tekmi i veli da je sve napravio kak smo se dogovorili i ja joj kažem idem spavati a ona meni "Mama pava" ja opet ne mogu moram ići pod tuš, oprati kosu i ona sama ulazi u kinderbet i veli "Open dor pliz" i to me tako raspekmezilo i ostavila sam joj otvorena vrata od sobe makar je to prvi put u životu da je imala otvorena vrata kod spavanja
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 17 ruj 2015, 10:18

diana suuuper za spavanje!!! :joy :joy
latice braaavo na neplakanje!!! :joy :joy
Ja sam ful za vrtić i mislim da ima više prednosti nego nedostataka pogotovo kada su ovako veći i krenu se socijalizirati. Iskreno jedino mi je žao kada netko nema nikakvu drugu soluciju nego dati dijete od godinu dana u jaslice jer mislim da su stvarno tada premali. No ovo kasnije big, big yes! Mi smo odlučili L dati obavezno iduće godine, tada će odmah ići u vrtićku grupu i to on i njegov bratić će krenuti skupa ;) ... moj L je stvarno jako društven i mislim da će baš voliti vrtić! Već sada kada šeće kraj vrtića i vidi djecu vani kaže "ići ću i ja u vtić i igjati se" :)
L je prehlađen, nosić mu curi i nadam se da će stati samo na tome. Jučer mu krenuo curiti vodeno, danas je već konkretnije. Čak i uspije sam ispuhati nešto u maramicu plus izvlačimo na usisivač. Noćas je baš nemirno spavao :(
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Diana001 » 17 ruj 2015, 13:58

latice bravo za M i neplakanje, ni K jutros nije plakao, ponio je plišanog Elma sa sobom da će spavati s njim, on ga zove Ejo :lol i ušao odmah bez mene, da on njemu ide pokazati klizu (imaju u sobi tobogan od spuzve) i vidim ga ja penje se i priča mu nešto i ja se okrenula i otišla.
tinice ma ona kad propriča to će biti kao da je netko upalio i neće stajati ;)
Evo taman mi teta poslala poruku da je zaspao tek prije 5 min i da ne žurim po njega.
A ja cijelo jutro po gradu bila, maloprije došla doma, tako je pakleno vruće, ko usred ljeta, sad sam se zatvorila i upalila klimu da dođem sebi malo.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sunceko29 » 17 ruj 2015, 14:50

diana vjerujem da ti je laknulo kako je počeo spavati u vrtiću i ostajati bez suza ;) I u Zagrebu je pakleno vruće. Ja na poslu u klimi...
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la biljkas » 17 ruj 2015, 15:05

Tipkala sam i tipkala i sve obrisala slučajno. Da podivljas. Ugl i ja sam za vrtić i nadam se da ćemo se uspjeti dog i da će iduće jeseni krenuti. Danas u parku vrticanci a ona se zatrci k njima i voće To djeca Anina! U zadnje vrijeme je počela s tim To Anino,to moje. Sve je 1njeno i ništa neće dijeliti pa moramo na tome poraditi. Priča ko velika svladala je sve zamjenice,prepričava što joj se dogodilo,postavlja pitanja,izražava osjećaje. Jutros grli bracu i kaže Vidi mama Ana voli batu. I zadnjih dana ima foru Kaj je mama? Ili Kaj je to sad bilo? I to izgovara takvim čudnim naglaskom da je to presmiješno. A omiljena igračka autići. Valjda bi ih cijeli dan vozila da nema crtića. Dosta tipkanja jedno se budi a drugo pokakano... ughhhh
biljkas
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 18 ruj 2015, 10:30

puse prehlađenima, da brzo prođe!
diana, super za spavanje, nadam se da će i danas ponovit!

ja danas planiram poslije posla nešto ulovit u hodu za pojest za klince i idemo na bazene, toliko je vruće da to nije normalno! pa idemo malo nosove pročistit klorom :lol

moja cura jutros gleda u ruksak, kontrola prije polaska: jesi mi stavila robu za presvuć ako se upiškim? jesi mi stavila čokoladu? - danas je slatki dan ;) jesi mi stavila ovcicu? o svemu ona vodi brigu, mala moja vila :le

sinoć smo bili na rođendanu od 6 do 8, došli smo doma u 8.30 jer se nisu klinci dali doma. seka i ja smo bile u igraonici s onim autićima i pozdarijama, vozile su se ona i jedna frendica i tak, malo smo šetale po dućanima, nije mi dugo ni trajalo tih dva sata. nije smjela u rođendaonicu jer je mala, a ja nisam htjela ići s njima, dosta samja po tim rođendanima sjedila ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Teona » 18 ruj 2015, 10:38

Jutros kada sam ga vodila u vrtic vani smo sreli njegovu curu ;) koja je to ljubav i veselje kada se vide. Oni vicu, grle se, ljube. Ona svako jutro pita gdje je, a i on ju stalno spominje. Imamo i sliku od prosle godine kako su spavali drzeci se za ruke ;)
Navikao se opet na tetu cuvalicu, ona ga jucer popodne cuvala buduci sam ja imala neki sastanak u organizaciji gdje sam aktivna i on je s njom super. Kada je samnom zna zezati i to jako.
Sve vise brblja i pocinje koristiti rijeci iz oba jezika za isti predmet. Bas je smijesan kako se presalta kada je samnom.
Teona
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Tinica » 19 ruj 2015, 10:45

Da vas pitam šta vi planirate klincima oblačiti ispod majčica sad kad zahladi?
Naime ja imam preko 50 bodića sa dugim i kratkim rukavima ali sad ni sama nisam pametna dal njih to stišče dolje preko gaćica kad nema pelenu ili da ipak kupim normalne potkošulje?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 19 ruj 2015, 11:42

mi nemamo bodije od proljeća, uvijek ima potkošuljicu kad je svježije, pa kak da si ona otkopča bodi i zakopča kad ide piškit, a ona ide sama?

mi smo jučer popodne bili na bazenima, toliko su se iskupali i iskakali ko da vodu nikad nisu vidjeli :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 19 ruj 2015, 15:37

Ja cu pavlu kupiti potkosulje.
Nema smisla da se on i tete muce sa bodijima ako je vec naucio na wc
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Diana001 » 19 ruj 2015, 22:58

Mi isto imamo potkošulje, kao što latica kaže kako bi on to sam otkopčao. Nekad ide sam na wc, a nekad ga mi vodimo al bodiji su mi ono dok su s pelenom.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la cici » 20 ruj 2015, 16:08

Samo da vam :mah

Tinice mi isto nosimo potkošuljice. On sam ide na wc ,pa bi mu bilo nezgodno otkopčati.

latica je napisao/la:mi smo jučer popodne bili na bazenima, toliko su se iskupali i iskakali ko da vodu nikad nisu vidjeli

Super. Neka uzivaju samo. Ja sa svojima nisam još bila na bazenima. Cijelo ljeto smo se nekako "šlepali" sa bazenom u dvorištu.... :mrgreen
I super za neplakanje u vrtiću. I kod L je treći tjedan bio prijeloman . A za tantrume ću te samo :hug i reći da suosjećam s tobom. Kao da si mog D opisala od riječi do riječi :ajme

Diana super za spavanje u vrtiću. nadam se da će se tako i nastaviti :luv

Sunčeko
kako si?

Pčelice da li polako spremaš stvarčice za bebicu? Što kažu L i P? da li su uzbuđeni?

Moj D ima 2 nove riječi koje je pokupio od mm-a neki dan,a to su "budava" i "kReten" (s naglaskom na R) :ajme
Naime neki dan smo išli do grada autom i ispred nas izleti lik i oduzme nam prednost,za malo sudar i kaže mm: "A koji kreten!!!Ma što mašeš budalo jedna!!!"(+još xy psovki naravno) :oops: I naravno da je D to pokupio i koliko god mu objašnjavamo da to nije u redu i da to nije lijepo govoriti,ne vrijedi... on i dalje : "Mama vidi kretena!!!Maki se budavo!!".....I kad se igra sa autićima: "Eto ti na kretenu"!!! Ne znam kako bih ga odučila od toga :dunno

Ah da, i L ima dečka. Prošli tjedan kaže ona meni:" Joj mama,dobro da me Mihael pitao da mi bude dečko,već sam se zabrinula da nikad neću dečka naći" :lol dakle,a tek joj je 5 god!!! I ona se brine da nikad dečka neće naći!!! Što će bit kad uđe u pubertet!!! Naježila sam :mrgreen
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 21 ruj 2015, 10:00

cici ništa još ne spremam.
nisam ni svjesna da ću roditi. čekam da se riješim obaveza na poslu i da krenemo sa uređenjem stana (sobe prebacujemo, mi u manju + beba, a djeca u veću).
tada ću si valjda iz podruma donjeti stvari i posložiti ih i pregledati, oprati što treba i tako.
djecu ćemo otfurati u zg mojima.

potpuno sam nespremna zbog obaveza drugih. moram se dovesti u red.

djeca su vesela, ljube trbuh. Lidia je jutros pitala kad će se beba roditi i tako... :luv :luv

no jako sam kratka sa živcima. pucam od umora i hormona na stvari na koje inače ne puknem tako lako. užas
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la latica » 21 ruj 2015, 10:15

pčelice, treba ti odmora. hoće klinci k tvojima kad rodiš ili prije toga?

mi smo jučer opet bili na bazenima, a popodne u gostima. zaspali smo svi troje na mom krevetu ko prebijeni navečer. ja nisam ni zube oprala jer sam se mislila dići i malo spremit, ali kad sam s njima legla - zamrla sam, doslovno :ajme mm je opet na putu. a sutra i ja idem u zg na sastanak, baka će ih morat probudit i odvest u vrtić i popodne pričuvat dok ja ne dođem, e da mi je i to vidjet :mrgreen

cici, uvijek zapamte točno ono štone treba :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 21 ruj 2015, 10:25

mi smo za vikend bili doma, L pokupio neku virozu. Šmrcao i kašljucao prošli tjedan, sa čtevrtka na petak imao malenu temperaturu, ujutro bio ok, ja taman otišla na posao i imala neku edukaciju kojoj sam se baš veselila kada me panično nazvala svekrva da ima temperaturu 38,6 da joj neće popiti ni sirup ni da joj stavi sirup nego se plače da hoće svoju mamu. Izjurila, trčala na taxi i došla doma. Uglavnom mazili smo se puno, igrali, fino kuhali cijeli vikend, noći sam dežurala i skidala temperaturu koja je hb nestala u nedjelju. Još kašljuca i curi mu konkretno iz nosa no ok je... danas otišla na posao i jedva mu čekam doći doma...
pcelice :hug puno mislim na tebe i nadam se da ćeš uskoro prestati raditi i pronaći vremena za sve što ti je još u zraku....i da, probaj angažirati nekoga da ti pomogne da napokon malo odmoriš... :kiss
latice uf, opet si sama s klincima... :hug no vidim da ti to super hendlaš no isto tako kada tm dođe doma, uvaljaj mu tu i tamo klince i odi na koktel s curama i nazdravi sebi :kiss
cici ja ludim na mm kada je prost pred L. Rekla sam mu da ću mu glavu otkinuti ako počne prostačiti. No opet s druge strane ne mrem ga držati pod zatvorenim zvonom, prije ili kasnije će pobrati ili u vrtiću ili od nekoga sa strane. Hvala ti na pitanju, ok sam, danas točno polovica trudnoće :joy , ova mi stvarno leti prebrzo!
Jel se meni čini ili su svi bez pelena osim nas???? :shock
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 21 ruj 2015, 10:33

sunči, nek je prošla temperatura, očito je neka virozica, brzo će on bit ko novi :hug

vidim da sam ja zaboravila napsiat da sam u petak išla na kratanje :joy
poslije bazena, sam ih vodila u Meck kako seka kaže, pojeli happy meal i doma ravno u krevet :liza i onda ova mala beštija ko da je nanjušila da ja nekud idem, nije mogla zaspat do neko doma. ja dođem u sobu da je pokrijem, a ona u mraku gleda i smije mi se :ajme ali onda sam otišla kad su zaspali.

jako je sad od kad je krenula u vrtić postala opet vezana za mene, još kako je mm često na putu, sve je mama mama mama. kad on dođe, sve super,ali čim je uhvati nervoza: mama mama mama. sve moram ja - primaknut stolicu stolu, obrisat guzu, obuć majicu, dodat nešto, ne da tati ni da primirše :lebdi

a jučer u gostima, sve dečki i ona jedina cura i daleko najmlađa. i igraju se ninja kornjača, s nekim plastičnim mačevima, e cure moje, kako ih je mala namlatila, to je bilo za nepovjerovat :ajme :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 21 ruj 2015, 11:05

Sunčeko ma sad će se on odmah rekuperati kad je ovako lijepo vrijeme :luv
Bolje da mi niste rekli za te potkošulje sad sam se bacila opet u trošak :lol
A sve mi bilo žao tih bodića, tako su lijepi pa sam ih čak mislila staviti onak da ih ne zakopčam dolje ali onda će joj se opet vaditi pa sam joj nakupovala potkošuljice.
Dobila je i još nove čizmice onak do koljena za zimu onako više šminkerske za koncerte i kazališta :luv sa krznom iznutra tople za manje od 80,00 kuna.
Curke u Solidumu je MASS dučan otvorio outlet i zbilja ima super stvari po smiješnim cijenama.
Uzela sam joj i ove 25 broj http://www.ciciban.info/hr/obuca/obuca/over-751138 za 60,00 kuna :lol
Danas idem sa mužićem u Komediju na mjuzikl Mamma Mia pa je Fran Babysiter :lol a sutra oni dva idu na Spektakluk pa ja čuvam malu vješticu :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 21 ruj 2015, 11:13

latica je napisao/la:sve je mama mama mama. kad on dođe, sve super,ali čim je uhvati nervoza: mama mama mama. sve moram ja - primaknut stolicu stolu, obrisat guzu, obuć majicu, dodat nešto, ne da tati ni da primirše :lebdi

a jučer u gostima, sve dečki i ona jedina cura i daleko najmlađa. i igraju se ninja kornjača, s nekim plastičnim mačevima, e cure moje, kako ih je mala namlatila, to je bilo za nepovjerovat :ajme :lol

kod nas je mama standardno i uvijek :ajme Mm je na momente fakat tužan jer ga otkanta u roku keks...
Baš me nasmijala tvoja mala ninja kornjača :hahaha
tinice ja svog muža nikada ne bi mogla nagovoriti na Mammu Miu :lol , takve stvari idem gledati s curkama. Zato sve u Kerempuhu gledam s njim i još nekoliko parova s kojima uvijek idemo u kazalište. Sada stvarno dugo nismo bili, baš bi mogli ;)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 21 ruj 2015, 11:28

Ja sam Mamma miu već jednom gledala u Zagrebu sa mojim babama :luv a jednom smo vec gledali i u Londonu :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 21 ruj 2015, 12:31

Tinice di je Solidum?
Kaj u Massu imaju i ciciban?
Meni za Li trebaju cipelice br 26 za jesen ali i zimu

neki prijedlog?
Latice nisam uspjela uloviti sniženja u b orovu?
ima još di?

da ,trebam odmor i uzet ću ženu da mi očisti.
djeca idu prije poroda da sredimo zidove i sobe. i podrum
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.