Sada je: 01 kol 2026, 00:15.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

baš si razmišljam kako nemam nijednu jedinu fotku od jučer i baš mi krivo
s obzirom da i P ima gro toga.

latica je napisao/la: ja ne kužim kako su takve razlike u pristupu među školama? svi idu po istom programu, a toliko različitim tempom?.

inhaliram ga, možda je neka viroza prikrivena, ali stvarno nema ništa od simptoma, a možda ga i od zuba zaboli jer mu izlaze šestice...
. Toliko o mom djetetu
. Dakle on o svemu šturo, sve je super i ok... a bitnije je tko je napravio kakvu glupost, kako su na školskom igralištu našli pseće govno
i šta je bilo za jesti
.
...).
), van škole ide na džudo. Htio je i na plivanje i na šah i svašta nešto ali sam procijenila da mu je za prvi razred ovo sasvim dovoljno. Mora mu ostati vremena za igru. 
Mogle bi na neku školsku kavicu

ali i do djeteta je to, valjda sve skupa.
ja pitam kako to misli, kaže on: pa stalno: smiri se, ne lupaj, ne crtaj s ravnalom - reći ću te učiteljici
ja sam se toliko smijala, nek mu je neka malo sjela za vrat, odmah će bolje pazit na satu

latica je napisao/la:imali su i negativne bodove?! tipa, zaokruži piramide, ako zaokružiš nešto viška, bod manje
latica je napisao/la:kaže on meni: daaaakle kakvo je to šefovanje, gore nego učiteljica!!

srce mi ko kuca cijelo popodne 

od sastanaka i putovanja koja propuštam, od projekata koji čekaju, do kojekakvih upita na koje nisam odgovorila... bitno da ono što sam napravila i žurila da bude u roku, poslije produže rok za dva tjedna

uživaj!!!

! već sam se pogubila
.
! i za dječicu koja su na ponos starcima
!
.
!! nije to ni bilo niš opasno (zasad), ali nek je nestalo. od moje kume kći je lani išla na zahvat kojim su zatvorili rupicu jer je bila prilično velika (kroz žilu se uvede neki "čep" na to mjesto). kontrolni pregled za 2 g., valjda za svaki slučaj, nisam ni pitala je li moguće da se to opet pojavi...
! koje šefovanje
.

kako je prosla proslava?

neću više ostavljat ih same u sobi ako budu svi skupa, srećom to bude rijetko da i oni budu pozvani.
i stvarno dvojka donja koja se već dugo klimala je ispala, a on ju je rukama isčupao, ja sam krepala od smijeha. i uvijek kad mu ispadne zub nitko ne smije znat, mislim nije da se ne vidi, sav je krezub

!
.
. ah ta djeca stvarno znaju bit užasna jedni prema drugima
.
.

netko je snimio priredbu u školi i poslao na grupu, netko valjda od osoblja tko zna nekog od roditelja jer je to bilo samo za učenike 
a je sestvarno malo skockao po tom pitanju!
a šta da mu radim, barem je uživao
moj sin je mala beba naspram njega

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 62 gostiju.