Sada je: 01 kol 2026, 01:53.

Generacija 2009. - 8. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2009. - 8. dio

PostPostao/la enabacko » 10 lis 2016, 21:38

Vidim kod vas već krenuli ispiti i diktata, a kod nas još laganini.
Danas im je bio prvi radni dan po punom rasporedu.
Mi smo tek prošli slovo A i I, u matematici su danas radili ravne plohe.
Ja sam bila danas na informacijama, kaže učiteljica da je zadovoljna sa cijelim razredom, za njega kaže da je komunikativan, pažljiv i jako emotivan. Po meni je brzoplet, iako u toj svojoj brzini je i dosta uredan.
Naši u četvrtak idu na bazen na testiranje za plivanje, a kaže moj R. pa ja nemam što ići kad već znam plivati.
Krenuli smo s nekom sportskom školom tako da smo rasprodani sto na sat.
Ovaj vikend se spremamo s prijateljima na vikend u Liku. On jedva čeka vikend iako je naglasio da krećemo nakon što nastava završi.
Latice a di su nam slikice s krštenja?
Ena 31.10.2004.
Roko 20.06.2009.
enabacko
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la latica » 10 lis 2016, 21:44

dakle neve ja ne znam šta bi rekla za tu ženu. svakakve nas je Bog stvorio, zaista svakakve. ali stvarno je to zapravo kompliment za D :luv

ena, ja sam se jučer baš opustila u svemu i nemam nijednu fotku s mobitela, između ostalog jer mi je pun, a i nisam imala džep za stavit ga blizu, pa svi gosti i djeca i sve, nisam stigla slikat, a ove s fotića ću naravno dobit za par mjeseci jer ipak mm nema vremena prebacit fotke i sredit ih :lol baš si razmišljam kako nemam nijednu jedinu fotku od jučer i baš mi krivo :ajme

ja ne kužim kako su takve razlike u pristupu među školama? svi idu po istom programu, a toliko različitim tempom?

danas smo malo vježbali čitanje. muko moja. ali dobro, krenuli smo i s tim pa ćemo dalje vježbat, jednom će mu sjest, šta da radimo.
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Sreca najveca » 11 lis 2016, 14:40

Bok cure, nikako da se javimo, "malo" nam je turbulentno krenula ova školska godina.

Jednom rečenicom, Ivoni je u školi super. Toliko je samostalna, odgovorna i zrela da naprosto uživamo i ona i mi :luv
U četvrtak idem na prve informacije, i to da se (bolje) upoznam s učkom jer sam je vidjela doslovno samo prvi dan i na roditeljskom. Učitelj koji je u boravku nam je već dobro poznat s obzirom da ga je imala P zadnje tri godine. Inače nemamo doticaj s njima jer Ivona i u školu i iz škole ide sama.
Što se tiče gradiva, iz matke su pisali dva testa, prvi je imala 14/14, drugi je bio jučer.
Hrvatski su odradili I, A, O.
Jako voli i glazbeni i likovni, a i informatiku (imaju jedan sat tjedno u sklopu rasporeda).
Bili su na jednodnevnom izletu u Gradu mladih, zatim u kazalištu, a jučer im je gostovala predstava u školskoj dvorani.
U boravku su puno vani s obzirom da imamo ogromno dvorište/igralište, a i stalno nešto pjevuše uz učiteljevu gitaru što nju jako veseli jer je totalno raspjevani tip. Zadaću uvijek riješi u školi.
Hit joj je i školska knjižnica, jako je ponosna svaki put kad ode tamo.

Od dodatnih aktivnosti ima jako puno, ali sve stiže i ništa joj nije teško. Ide na džudo, na njemački i na ritmiku. Uz to još ide i dalje u Suvag kod logopeda. Logistika nam je na vrhunskoj razini :nokti s obzirom da i P ima gro toga.

Seka nam je od ove godine u smjenama pa se privikavamo na takav raspored.
A uz sve to imamo i petog člana obitelji - malu bebu bišona (jučer navršio dva mjeseca - došao k nama sa šest tjedana) - pa smo i tu involvirani :p

Latice, i meni su čudne te razlike u tempu i pristupu, ali u konačnici svi odrade sve što trebaju tako da se ne zamaram.

Ana, baš super za sobu. Onda će dečki biti skupa? J želi sama spavati u sobi?
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la nevenera » 11 lis 2016, 15:08

latica je napisao/la: ja ne kužim kako su takve razlike u pristupu među školama? svi idu po istom programu, a toliko različitim tempom?.

ovisi ti sve to
od učiteljice do programa. neki svaki dan rade pa vježbaju pa rade pa vježbaju. neki rade rade rade pa vježbaju vježbaju vježbaju

evo meni tin iz engleskog "kasni" lekciju iza mene :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 12 lis 2016, 09:31

srećo, totalno te gušt čitati! stvarno imaš divnu djevojčicu i uživaj u njoj!

kod nas danas kiša i hladno, ja sam premorena, mala se cijelu noć budila čim je spustim, baš je neka mazna.

jučer me učiteljica zvala oko podne iz škole da M boli uho i da plače i da bolje da ga pokupimo. i ja odmah nazovem sveki i ona ga pokupi. došao doma, ništa ga ne boli, išao do dr i kaže da nema upale, sve čisto. dobio kapi za nos. stvarno je ok, imali smo goste popodne, divljao i igrao se i eto danas opet u školu. a učiteljica je još oko 19 nazvala da vidi kako je, baš mi je to bilo lijepo od nje, neočekivano, ali lijepo :dada inhaliram ga, možda je neka viroza prikrivena, ali stvarno nema ništa od simptoma, a možda ga i od zuba zaboli jer mu izlaze šestice...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la tanjabb » 12 lis 2016, 11:54

Srećo, da nisi napisala kako su vaši pisali provjeru iz matematike, ne bi imala pojma, da su i naši :lol . Toliko o mom djetetu :lol . Dakle on o svemu šturo, sve je super i ok... a bitnije je tko je napravio kakvu glupost, kako su na školskom igralištu našli pseće govno :ajme i šta je bilo za jesti :lol .

I sad sam se išla registrirati na e-dnevnik da vidim kako je 21.9. pisao jedan test iz mat. (12/12) i 4.10. drugi test (14/14).

Latice, ja možda zbog toga jer već imam iskustvo starije djece, nekako neopterećeno doživljavam ovaj Leonov prvi razred. Zapravo mi je daleko najbitnija stavka da si nađe prijatelje i da shvati obaveze koje nosi škola (zadaća se mora pisati, učiteljica se mora slušati, ujutro se moramo ustati :lol ...).

Doma s njim ne radim ništa. Zadaću napravi u školi. Pitam učiteljicu kad dođem po njega jel sve bilo ok i to je to. Ako negdje bude štekao, već će mi reći. Doma ga onda pustim da se igra. Tek su prvi razred.
On u školi ide na nogomet i badminton, ide na Male Engleze i informatiku (mi smo susjedni razred od Sreće ;) ), van škole ide na džudo. Htio je i na plivanje i na šah i svašta nešto ali sam procijenila da mu je za prvi razred ovo sasvim dovoljno. Mora mu ostati vremena za igru.

Trenutno je sav u pripremama za rođendan. Pozvao je pola razreda u igraonicu (zvanje cijelog razreda reda radi nismo nikada prakticirali, ni u vrtiću, nego da sam izabere koga želi pozvati) na Minecraft rođendan, to će biti u nedjelju. U ponedjeljak će onda u boravku počastiti cijeli razred slatkišima, a povodom rođendana sam pozvala u razred ekipu iz Korak do znanosti koji će s njima napraviti dva fizikalna eksperimenta. Stariji je u trećem razredu pozvao Znanstvene čarolije (kemičari) i klinci su bili oduševljeni. Ovo je primjerenije za 1.razred, nema tekućina ni staklovine :mrgreen .

Bila sam na prvim informacijama: bistar ali zaigran. :liza
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Sreca najveca » 12 lis 2016, 13:05

Latice, da znaš da i uživam u ovoj njezinoj školi samo tako. S prvom sam bila u grču, sve novo, nepoznato, ja kontrol frik, znala sam za svako slovo iz pisanke.
A sad, kako kaže Tanja, totalna suprotnost - sve sam prepustila njoj i što reći - med i mlijeko :srca
Situacija primjera radi: neku večer se spremamo za krevet i ona se sjeti: Joj mama, pa nismo knjige za sutra složili. Ja se ne bi sigurno sjetila :ajme
Svu zadaću uvijek riješi u školi, ostalo joj je dva puta nešto za završit, to je odmah čim je došla doma, ništa je ne moraš pitati i podsjećati.
Nadam se da je M uho bolje, tj. da nije ništa. A za to da je učiteljica zvala van radnog vremena da pita kako je, vau, to još nisam čula, baš lijepo :dada

Tanja, tebe mogu potpisati u mnogo čemu :zivili Mogle bi na neku školsku kavicu ;)
Ti Englezi su samo za vaš razred?
Super za ročkas, mi smo još u smišljanju što i kako. Par ideja imamo, vidjet ćemo.
Ja sam P u prvom razredu dovela u razred na boravak Jozu Bozu. Bilo im je baš fora.
Vi već imate pristup e imeniku? Nama su rekli od drugog polugodišta.
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la tanjabb » 12 lis 2016, 13:15

Ako si dobila onaj papir od Carneta s mailom i lozinkom, onda ga imaš i ti. Mi smo ga dobili ima sigurno več dva tjedna. Ideš na stranicu ocjene.skole.hr, upišeš ovo gore i otvori ti se e-imenik.

Mali Englezi su za sve prve razrede, to vodi Martina.
Onda su još u ponudi Književno podne (vodi jedna učiteljica iz Lukasove generacije), Likovno glazbena maštaonica (to ima naša učiteljica) i Male ruke mogu sve (to ima naša iz boravka). Sve su u isto vrijeme, utorkom od 12.15 - 13h.

Naši su učili slova A,E, I, O, U.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Sreca najveca » 12 lis 2016, 22:21

Ma nismo dobili njihove pristupne podatke. Bas cu sutra pitat ucku.
Kod P vec gledam redovno.

Za ove aktivnosti pojma nemam. Bas moram pitat malu, a mogla bi i ucku. U prijasnjoj generaciji je bilo tako da su klinci mogli ici samo na ono kaj su drzali njihovi ucitelji. Sto mi je bilo totalno bzvz. Nasa je ucka sa curkama plesala ritmiku npr, a decki nisu imali nista.

Kad vasi prvasici idu leci? Ivona bude dosta umorna, zaspe cim legne. Tako da gledamo da je do devet u krevetu.
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la tanjabb » 12 lis 2016, 23:57

Sad mogu ici na koju god od ove 4 aktivnosti. Tako je bilo i kad mi je stariji bio u nizim razredima.
Leon isto zaspi u devet. Ujutro ga budim u 7.30, obucem, popije čašu mlijeka ili kakaa i pravac škola. Ako se uspije ustati ranije onda i podoručkuje, inače to obavi u školi.
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la nevenera » 13 lis 2016, 06:58

Ako ima puno razreda zbog rasporeda svaka drži svoje a drugi ne mogu ići jer npr drži nešto kad imaju nastavu ali se da to dogovoriti da budu sve slobodne jedan dan peti sat pa da djeca mogu gdje žele
Kod moje je likovna i to je to. Na to može ići

Pisali su drugi ispit iz matematike 20/20

Jedino sto mi vježbamo je čitanje. Oko 15 min

Domaći piše sam ali mu ga pregledam
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 13 lis 2016, 14:22

slažem se s vama ina i srećo da je razlika kod prvog djeteta i kasnije. znam kako smo s vrtićem prvi put sve nekako duboko proživljavali, a s drugom nismo ni trepnuli :lol ali i do djeteta je to, valjda sve skupa.

išla sam danas na informacije. kaže da je i dalje malo zaigran, ali manje i da je ona zadovoljna s njime, da se lijepo ponaša, da se ne buni protiv rada i općenito da je sve kako treba.
prirodu je ispit riješio 100%, a vidjela sam i tu matematiku s 88%, mislim malo je to po meni i teško, imali su i negativne bodove?! tipa, zaokruži piramide, ako zaokružiš nešto viška, bod manje :ajme

razmjestila ih je učiteljica nedavno pa sad sjedi s jednom curicom. pitam ga ja jučer kak mu je s njom. kaže on meni: daaaakle kakvo je to šefovanje, gore nego učiteljica!! :hahaha ja pitam kako to misli, kaže on: pa stalno: smiri se, ne lupaj, ne crtaj s ravnalom - reći ću te učiteljici :hahaha ja sam se toliko smijala, nek mu je neka malo sjela za vrat, odmah će bolje pazit na satu ;)

mi vježbamo sad od ovog tjedna to čitanje, isto nekih 15 minuta, ali moramo, teško mu to ide i moramo. isto radi što i neve kaže -slovka umjesto da čita slogove.
ostalo uglavnom u produženom riješi i to je to. s obzirom na sve on je prilično odgovoran, pazi da ne zaboravi neku obavijest prenijet, za zadaću isto vodi brigu, stvari, ma kažem super je. i ono što mi je najbitnije i što sam se nekako najviše bojala - izgleda da se super snašao s ekipom u razredu i u produženom. sad mu počinje i ta sportska škola u produženom pa će mu bit još zanimljivije ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 13 lis 2016, 15:04

latica je napisao/la:imali su i negativne bodove?! tipa, zaokruži piramide, ako zaokružiš nešto viška, bod manje :ajme

molim????
molim????????????????
:nesvist

latica je napisao/la:kaže on meni: daaaakle kakvo je to šefovanje, gore nego učiteljica!!

:hahaha
umireeeeem od smijehaaaaa

tin se danas šišao. šteta popravljena.
uništio je jednu trenerku tek
u mjesec dana
to je dobar prosjek :lol
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 13 lis 2016, 15:22

ma u biti nisam sto posto sigurna jer sam se žurila, a jako je puno ljudi bilo došlo na informacije, ja sam bila prva zbog beba, pa nisam htjela sad duljit. i tako smo mi nešto pričale i ona mi pokaže taj test i ja vidim da nije bilo 33 zadatka nego malo manje, ali par njih je nosilo više bodova, i vidim da piše recimo -2 kod jednog zadatka, a taj nije dobro bio riješio. ali sam se sva smotala jer sam gledala test i nju slušala istovremeno, tek mi je kasnije došlo do glave da su to vjerojatno negativni bodovi. a možda sam ja ipak krivo shvatila. jer piše kraj svakog zadatka recimo 1/1 ili 1/3, a onda negdje i -2, ma ne znam ni sama. uglavnom, on je to po meni lijepo riješio, samo je malo zbunjen oko nekih stvari -recimo zaokruži zakrivljene plohe kod tijela u prvom redu, a drugi red ništa ne zaokruži, no dobro, sve je to kak treba bit.

moj bolje čuva trenirke od kad je u školi - više sjedi za stolom, manje se valja po podu :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Sreca najveca » 13 lis 2016, 22:05

Bas bi me cudilo da su u prvom razredu negativni bodovi. Kod nas jedino izgube bod ako rijecima ne odgovore ako je matematicki zadatak tako postavljen da iziskuje odgovor. I to sad govorim za stariju.

Ukratko, ucitelji su oboje bili na informacijama sto je super jer svatko od njih dozivi dijete u drugom aspektu. Oboje je jako hvale, savjesna, mirna, zainteresirana, dovoljno (a opet ne previse) spremna da sve rijesi kako treba, a da joj nije dosadno, omiljena medju djecom, odlicnaaa grafomotorika (to zahvaljujuci Suvagu), da citiram uciteljicu: takvo si dijete svaki ucitelj zeli i imate zbog cega biti ponosni :luv srce mi ko kuca cijelo popodne :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la latica » 13 lis 2016, 22:11

hej cure, opet ja. napokon sam uspjela koncentrirano sjest za laptop pa pregledavam mail detaljnije. sad mi je već muka od svega pa ću ići u krevet, bolje da nisam ni gledala poštu :lebdi od sastanaka i putovanja koja propuštam, od projekata koji čekaju, do kojekakvih upita na koje nisam odgovorila... bitno da ono što sam napravila i žurila da bude u roku, poslije produže rok za dva tjedna :lol

ali htjela sam reći za te negativne bodove da sam pitala mamu. kaže ona da ako u zadatku ima više toga za napraviti - npr. zaokruži sva takva i takva geometrijska tijela, zadatak nosi recimo 3 boda i dobiješ bodova ovisno koliko si zaokružio - tipa svih pet tijela, samo tri ili samo jedno. a ako si zaokružio viška, dakle i ono što ne treba, onda ti se oduzme bod ili dva, ovisno koliko zezneš, tak da je to neki proračun za taj zadatak, ali da, moguće je da ti se bod oduzme ako si zaokružio krivo, ali u konačnici da je sve zbrljano taj zadatak nosi 0 bodova, ne može sam nosit negativne bodove. eto, mati mila, koja filozofija :lol

bio danas opet kod zubara. ne kužim šta mu ne napravi sve odjednom, sad još jednom mora doći pečatirati šestice, a bio je tamo 10 minuta. moram je nazvat sutra da pitam šta se odugovlači, pitam MM-a zašto opet treba doć i šta je radila, pojma taj nema naravno :lol

jao srećo, pa mala je divna :srca uživaj!!!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Sreca najveca » 13 lis 2016, 22:18

Latice, ne zali za poslom, tvoj trenutni projekt je mala struca i ovih dvoje vecih. Naradit ces je jos :lol

Mi smo danas trebali imat kontrolu gornjih pecata, al smo prebacili na slj cetvrtak, poklopilo se s njemackim pa da ne propusta. Onda cemo vidjeti za donje kad bi radili.
Koliko placate pecat jednog zuba?
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la Ana2010 » 14 lis 2016, 08:47

pozdrav, cure!
drago mi je da ste se malo raspisale :joy! već sam se pogubila :lol.
super za dobar start školskog iskustva :joy! i za dječicu koja su na ponos starcima :luv!
čini mi se da se ja ponašam i osjećam sličnije mamama kojima ovo nije prvo dijete u školi ;).
naši su pisali ispit iz mtm, ali nisu dobili ispravljene ispite, osim ako im je pokazala jedan dan kad je J otišla ranije s nastave. ali ne brinem se ja za nju. najvažnije mi je da se ne srami učiteljica, što je njena boljka - stidljivost. čak je jučer nešto učiteljica krivo rekla, a ona je primijetila i rekla joj da se njoj čini nešto drugo i bila je u pravu. baš sam bila ponosna da je to skužila, a još više što se nije ustručavala to reći.
nisam još išla na informacije...
ovaj tjedan nas je posebno obradovao kardiološki pregled - uzv srca pokazao da više nema atrijalni septalni defekt, tj. više nema rupicu na srcu ni šum :joy!! nije to ni bilo niš opasno (zasad), ali nek je nestalo. od moje kume kći je lani išla na zahvat kojim su zatvorili rupicu jer je bila prilično velika (kroz žilu se uvede neki "čep" na to mjesto). kontrolni pregled za 2 g., valjda za svaki slučaj, nisam ni pitala je li moguće da se to opet pojavi...

latice, a tvoj sinko i njegovi komentari su zakon :hahaha! koje šefovanje ;).

J sjedi s najboljom frendicom iz vrtića. ona ne ide na produženi pa se J jako skompala i s par drugih cura. danas ide na rođ. toj curi s kojom sjedi, a sutra pak jednom dečku... feštat će ženska ovih dana.

srećo, da, ona se raduje što ima svoju sobu. dosad je bila s Davidom. sad su svatko sam, a Davidu će se kasnije useliti Jakov. navečer je obično zajedničko čitanje/pričanje u njenoj sobi (jer ima veliki krevet), a onda svatko na spavanac u svoju sobu.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 15 lis 2016, 10:40

drago mi je zbog rupice koja se zatvorila :joy

jučer popodne sam 5h provela u frizera
mila majko
kao da sam bila kopat
još mi reče frizerka da sam jako mirna i strpljiva
sad imam crni izrast i sivo bijele pramenove od sredine glave
predugo i preskupo je bilo :lebdi
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Sreca najveca » 16 lis 2016, 21:56

Leonu sretan rockas :rodj kako je prosla proslava?
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la gaga0305 » 17 lis 2016, 07:55

super za rupicu :joy :joy
ja se divim zenam koje mogu toliko izdrzati kod frizera, ja se jedva osisam :plavusa
Moj skolarac za vikend imao zadacu, nauciti pjesmicu napamet. Prvu kiticu je naucio na satu, kaze da im je uciteljica par puta procitala, tako da se nismo puno mucili.
Dobio je i ulogu za predstavu nauciti, i to smo morali odmah, iako ima vremena :lol
Zasad mu je samo likovni slaba tocka, on jednostavno ne voli crtanje i bojanje, ali se nadam da ce se i to promijeniti.
Od provjera zasad nisu imali nista, ili mi nije rekao.
Kako su ostali skolarci?
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la latica » 17 lis 2016, 11:05

ana super za rupicu!!!!

Leonu isto čestitamo ročkas :rodj :rodj

neve, svaka čast na strpljenju! ja nikako da se dogovorim za pramenove, a već mi je grozan izrast, ali moram ići s malom, a to mi se tako ne da...

gaga, super za učenje pjesmica!

mi smo za vikend bili kod vrtićke ekipe na rođendanu i bio je taj širi krug koji ne volim jer budu ta dva dječaka s kojima je uvijek problem - M je par puta oplakao, da se oni neće s njim igrat, a poslije sam od drugog dečka čula da su mu rekli da će ga bacit s balkona :ajme neću više ostavljat ih same u sobi ako budu svi skupa, srećom to bude rijetko da i oni budu pozvani.
uglavnom, rekla sam mu da ako nekad bude neki problem, bilo kakav, da mi dođe reći da bi razgovarao na samo i da ću ja riješit seke da mi u miru razgovaramo. i evo u nedjelju navečer njega do mene, da bi razgovarao na samo. ja se lagano smrzla, ajde idemo pričat. mm uzeo cure i mi u sobu na krevet. kaže on meni: mama, isčupao sam si sad jedan zub svojim rukama :hahaha i stvarno dvojka donja koja se već dugo klimala je ispala, a on ju je rukama isčupao, ja sam krepala od smijeha. i uvijek kad mu ispadne zub nitko ne smije znat, mislim nije da se ne vidi, sav je krezub :lol

u srijedu imamo dane kruha pa pečemo praščiće s nutelom. u nedjelju idu u grad u posjet knjižnici. cure iz vrtića ga i dalje zovu na rođendane, u četvrtak ide na tulum :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 17 lis 2016, 17:11

leone :rodj :rodj :rodj :rodj

puknem ja na živce u salonu. ali što ćeš..... :lol

rekla mi djeca u školi da sam sijeda i stara :hahaha

kod nas ni D od dana kruha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 17 lis 2016, 17:52

Kod nas je bio prosli tjedan, ali su samo cetvrti i sesti razredi nosili kruhove. Valjda da nebude previse.
Danas su ih uclanili u gradsku knjiznicu.
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Ana2010 » 18 lis 2016, 14:13

pozdrav!

Leonu želimo sretan rođendan (sa zakašnjenjem) :rodj!
Neve, onda se isplatilo kad si stara i sijeda :lol.
Latice, glavno da njega cure vole ;). ah ta djeca stvarno znaju bit užasna jedni prema drugima :(.

mi ne moramo niš peći za Dane kruha. J je jučer s razredom išla u pekaru vidjeti kako tamo rade, bilo joj je zanimljivo. i dobili su neka peciva :).
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 18 lis 2016, 14:14

organiziram terensku u rijeku
nisam brat bratu 8-9g
zahrđala sam :zub
sve se zakompliciralo
ali za sad se čini da će biti ok
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 20 lis 2016, 14:20

sređen je odlazak u rijeku
vodim učenike
budemo susreli s konzulom
budemo išli na 2 izložbe
budemo mortus :hahaha

cice su mi danas bolje, kupus radi
cicanje je išlo u povijest
totalno mi je sad bed :ajme :zub
ali eto
kraj ere

danas je učiteljica pitala čitanje
reče tin da je dobio +
opet su pisali diktat. 4 rečenice. sve skupa 13 riječi. sve je točno

kako planiram uzet novu as za nikšu uzela sam i tinu uži buster. imamo iza 3 odvojena sjedala ali isto teško namjestit da se može pojas nesmetano zakačit :znoj
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 21 lis 2016, 11:56

neve želim ti dobar provod u Rijeci!
molim te reci mi koji booster ste uzeli. mi smo uzeli neki bezveze i sad je u sredini i funkcionira, napokon možemo svi stat u auto bez da nam treba pola sata da uđemo i isto toliko da izađemo :lol

moj školarac odradio dane kruha, praščići su bili super, kaže jedini su bili punjeni, drugo je sve bilo prazno :lol netko je snimio priredbu u školi i poslao na grupu, netko valjda od osoblja tko zna nekog od roditelja jer je to bilo samo za učenike ;)

ostalo je u školi ok. sad je u listopadu počela ta sportska grupa, za početak igraju rukomet i jako mu se sviđa. meni je super što uz tjelesni sad svaki dan u školi ima neko vježbanje, a to mu baš treba! dobio je još jednu pohvalu iz matematike - vjerovali ili ne - za urednost :lol a je sestvarno malo skockao po tom pitanju!

jučer popodne je bio na rođendanu, došao kući sav lud i još se hvali koliko je popio kole i pojeo slatkiša :ajme a šta da mu radim, barem je uživao :lol

danas idu u knjižnicu gradsku!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 21 lis 2016, 13:45

ja sam bila na informacijama prvi put
kaže učiteljica da može preskočit razred
ako se nisam upišala od smijeha
ono, upišala pošteno
neugodno mi bilo :ajme

buster je bebe nova, neki mway
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 21 lis 2016, 14:36

a zašto si se smijala molim lijepo, pa meni isto on djeluje skroz zrelo i napredno :luv moj sin je mala beba naspram njega :lol

mislim da taj booster i mi imamo. djelujemo mi sićušno i nekak jadno naspram njegovog be safe boostera s naslonom, ali taj nam ne stane između, eno ga stoji i čeka seku da naraste. Tin je višlji, i to znatno, vjerujem da njemu taj super paše ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.