Gdje ste vi to da vam je šuma blizu?
Sada je: 01 svi 2026, 11:41.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Mi smo ti iz Zupanje, mali grad na ibali rijeke Save, poznat po Opcoj opasnisti. Evo nas kuci, grmljavinski pljuskovi nas potjerali 
frizer posve zgodno ima salon na katu i nemam pojma dal da teglim kolica il ne.
vrijeme je da se vratim u kolosjek. jer uskoro neću moć kroz vrata proći.
gledao crtiće i nije pratio uopće što radi. ajme kako me to izbaci iz takta
kad sam ih vidjela obućene u nošnje, onako po pravilima - cure da ne komentiram koja je to ljepota, to se na frizure išlo, pletenice, cvijeće u kosi, predivne su bile. ali dečki, bijele štirkane hlače, tj. gače, bijele košulje, trobojnica u struku i crni prsluk sa zlatnim gumbima, eeee suze su mi skoro krenule
malo se nećkao, ali išao je, nije bilo frke. i onda sam ga na na kraju uspjela snimit sa strane di sam bila sa sekom i on kad je pjesma završila hop s pozornice - on više ne bi
ali dobro, srećom pa je to bila predzadnja stvar, tako da je samo jednu recitaciju propustio.
tješim se da će i tome jednom doći kraj. neki dan mi je rekao: mama ja sad ne plaćem, zato da se ti ne ljutiš i da ne nastane svađa 

imam jedan još ljepši i duži s jednom drugom curom, gdje se i okreću i onako plešu zagrljeni na predvnu pjesmu, taj mi je predivan, ali tu mamu ne znam pa nisam htjela stavit snimku djeteta bez da je pitam.
nevenera je napisao/la: dobivaju medalje, reče
seka je naravno zijevala ko som
onda smo malo crtali u čekaoni i čekali još jednog prijatelja, ja sam rekla da bolje da sad malo zine nego da opet moramo doć pa se predomislio. nije dao ništa dirat, ali ajde, sjeo je i pokazao zube. kaže da ima plaka na tim gornjim prednjim zubima - slabije pere uz zubno meso, prenisko ide četkicom i to na dvojci je početak karijesa. ali kaže da je to Ok, da je tek početak i da samo pažljivije peremo zube jer je taj plak još mekan i da ga možemo oprat kroz neko vrijeme i da ništa ne diramo jer će ti zubići razmjerno brzo otići - naravno ako se ne bude to širilo. drugi zubići su OK. ajde, nek smo i to obavili. sad mu ja moram malo te gornje pomoć da opere, eto opet smo došli korak unatrag - da mu ja moram zube prat 
Blago se meni kad on krene u predskolu 
nevenera je napisao/la:jedini razlog zbog kojeg meni tin dobro pere zube jest taj da prije spavanja pere zube. onda to on do u detalja, samo da odgodi čim više odlazak u krevet![]()
no i nama se desio prvi karijes nedavno

svaki dan kda dođemo po njega dobijem barem tri predivna iscrtana crteža puna vozila, vatrogasaca, policije, cisterni, robota, lovaca na meduze i sličnih nježnih objekata 

Sreca najveca je napisao/la:Neve, kakve su frizure?
prave frajerske frizure
hoćemo mi konačno popit tu kavu ove godine, ha?

!
. Ja sam
. 

!
Jučer na rođendanu u prirodi, bila je prljava kao malo prase, morala sam ribat kadu iza njezinog tuširanja

tanjabb je napisao/la:Skuzila sam i da je Leonu jako bitno nakon vrtica prvo doci doma da se malo "odvrti", dam mu voca ili nesto za popit, a on voli sjesti i u miru bez ikakve interakcije pogledati crtic. Nakon 45min mozemo ponovo u akciju.
svekiji tamo žive tako da idemo na gotovo - puna usluga
plan je da cure ostanu do 2.8., a mi ćemo kombinirati. bitno mi je da ih ne moram navažati vamo-tamo. bit će u komadu šest tjedana na moru. sasvim solidno.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.