Sada je: 01 svi 2026, 12:00.

Generacija 2013. - 4. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 4. dio

PostPostao/la sunceko29 » 29 lip 2015, 11:48

mamamana suuper kak se vas dvoje dogovorite :lol I ja obožavam koncerte! Kad sam bila bez podmlatka sam bila spremna potegnuti na drugi kraj Europe zbog koncerata ;) - najbolje uspomene imam s ogromnih koncerata kaj se izlazaka tiče! A naizlazila sam se, uf :hahaha Baš na svadbi u subotu bilo dosta ekipe s kojima sam tulumarila stalno pa smo se prisjećali tog presuper dijela naših života - vikend nam je počinjao u srijedu i bilo nas je posvuda :lol Blaženi fax i život bez brige i pameti! Drago mi je beskrajno što sam do L se ispucala kaj se tiče izlazaka, putovanja s curama i svih čari života bez djeteta. Iako sada ne bi mijenjala život s njim za nizašto na svijetu :luv
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 29 lip 2015, 11:55

latice tako i s mojom... ostatak dana prekrasno dijete, razumno, dogovorimo se sve, igra se, samostalna i vesela..
al eto noci i eto ludila.
ja sam isto prozor zatvarala :ajme
mislila sam si da susjedi sto posto misle 'a-ha! ko fol pristojno dijete u javnosti, a onda ga doma navecer lema iza zatvorenih vrata'.

jadne ti smo mi matere :ajme

idem ju naci, negdje je u vrtu....
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la mamamana » 29 lip 2015, 11:58

Sunceko, baš lijepo rečeno. Koliko god nas naživciraju i izbace iz takta, nebi te naše male anđele i život sa njima mijenjala za ništa na svijetu :luv . Moj hahar je danas ujutro strgao stranicu od krevetića. Dođe MM po njega, a on sav ozbiljan kaže "Znaš, tata, trebaš ovo popraviti. Ali nisam to ja strgao. Možda je bukač došao". :hahaha I nema druge nego šarafinciger u ruke i popravljati...
Sok, znači ima nas više :lol , ma kažem, sretna sam da mi socijalna služba doma nije došla :lebdi
mamamana
Žena FANATIKA Abbe i majka princa Georga

PostPostao/la Mariachi » 29 lip 2015, 15:04

Samo da provirim i čestitam imendan pčelinom Pavlu! :kiss

Mi u speedu! Sutra idemo na razgovor u vrtiću!
:mah
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la Tinica » 29 lip 2015, 17:09

Drage moje evo i mene konačno! Mi smo se vratili iz Istre BEZ PELENA :liza tako da je misija odrađena u potpunosti. Dakle, Ana Marija službeno nema pelenu od ponedjeljka s tim da sam joj noćnu skinula prvog dana i do sada nije bilo niti jedne nezgode. A bome kak je krenulo prvi dan :ajme mislila sam si ajme meni koja sam ja luđakinja od odmora ću si napraviti pakao :bonk jer ona je pišala doslovce bilo kad i bilo gdje. Po cijele dane smo bili na plaži, odnosno na ležaljkama pored bazena koji je udaljen 2 metra od mora tako je po cijele dane bila u kupaćim gaćicama. Naravno da ljudi nisu kužili da piški jer je ionako bila sva mokra ali jesam.
Čim smo stigli u hotel skinula sam je u kupaće i ovu zadnju pelenu koju je imala u auto sjedalici dok smo išli iz Zagreba prema Umagu smo spakirali u pampersovu vrećicu i pozdravili se sa njom i frknuli je u kantu za smeće i rekli papa pelene, Ana je već velika curica i nema pelene samo gaćice.
Odmah sam joj ispod plahte na kinderbet stavila onu podlogu da ne zapiški madrac ako prođe plahtu tijekom noći ali sve je ostalo netaknuto.
I tako prvi dan sam je svakih ali doslovce svakih 10 minuta ispitivala trebaš piškiti, trebaš ići na wc, već sam sama sebi bila dosadna. Super je što su u hotelu imali u wc-ima one papirnate podloške tako da sam je uvijek stavljala na to. Za sobu sam kupila onaj nastavak tako da je uvijek na nečemu sjedila. Naravno da sam se odmah jučer opskrbila sa tim stvarčicama u Mulleru pa mi jedan paket stoji u autu, drugi u torbi, treći u njezinom ruksaku...i da kupila sam one vlažne toaletne maramice i to mi je super. I tako je prošla subota ona niti jednom nije piškila onak kak sam ja očekivala već uvijek po sebi, u gače, ma gdje je stigla. I lijepo mi dvije ženske obavile informativni razgovor i od nedjelje je krenulo na bolje...ali sad me pak nerviralo to što je svakih 5 minuta govorila "kaka ce" i naravno da sam ja na svaki njezin mig odmah skakala i nosila je na wc školjku. I onda mi je prekipilo u ponedjeljak ujutro kad sam je 17 puta tijekom doručka vodila na wc da bi mi rekla "zezam se" i mi dođemo poslije doručka na plažu i taman se namažem fino, ona si izvadi svoju skalameriju iz torbe i sve poslaže oko bazena na jedno 3 metra i dere se mama kaka ce, i ja odmah trčim do wc a i obložim sve po ne znam koji put a ona se smije "Ana zeza mamu" i ja se vračam prema ležaljci vidno bijesna i ona ide pored mene i kaka dok hoda. I ja je zgrabim, odem do wc-a, operem je i opet stavim na wc školjku i ništa i vračamo se prema ležaljci i ona počne piškiti e onda mi je puknuo film, ja je primim i bacim u bazen :lol i onda dopliva do ruba i onak si briše oke i ja joj velim svaki put sad kad ćeš me zezati bacit ću te u bazen a ona meni veli "Dobo mama" i od tog trenutka kao da se u njoj nešto prelomilo dakle sad je već točno tjedan dana niti jedna nezgoda nam se nije desila.
Danas ujutro smo odnijeli cijelu onu pampers jumbo kutiju neraspakiranu sa valjda preko 200 pelena u vrtić. Teta me zvala da je oduševljena kako je ona to prihvatila ali rekla je "Majko, moram vam priznati da uopće nisam sumnjala u vas, naučila sam ja već da kad vi nešto zamislite pretvorite u djelo" :lol Ona je prije 10 godina bila i Franu teta tako da me jako dobro pozna.
Na moru nam je bilo prekokrasno, baš prava uživancija, vrijeme savršeno, Ančica je stalno imala društvo...jest da smo bili jedini Hrvati u hotelu ali to klincima nije nikakva prepreka.
Ajoj bilo je tako smiješnih situacija...primjerice kako moja Ančica pliva ja sam je bez problema ostavljala pored bazena sa igračkama dok su svi roditelji normalno bili pored svoje djece ali kako je Ančica jedina tamo imala igračke svi su se došli igrati kod nje. A klinci svi stariji od nje i naravno da svi gledaju gdje su roditelji od ove male :hahaha a ja lijepo slikam i snimam sve sa ležaljke. Znala sam ja da si sigurno misle "ajme kako je ova majka nemarna da tako bezbrižno ostavlja dijete pored bazena..." a meni je upravo to bio cilj, da ona nauči plivati i da padne u vodu znam da joj se ništa ne bi desilo da bi se primila za rub ili doplivala do kraja bazena... i sad jedan dan kupila ja Ančici kanticu za pijesak sa svim tim grabljicama, lopaticama i inim stvarima i ona se lijepo igra i dođe njoj jedna djevojčica i baci joj kanticu u bazen a moja anči bez frke poleti za kanticom u bazen a tata od ove male obučen skoči za njom u bazen i vadi je van...ja govorim frajeru na njemačkom da je sve u redu da ona zna plivati, a mala njemu "Maki se, maki se" i baci se opet u bazen :hahaha
I sad frajer nešto na njemačkom počne pričati i ja dođem u bazen i otplivam do sredine bazena i pustim je da ona otpliva od kraja bazena i tek tada su svi ustvari vidjeli da je ona plivačica i da joj ne trebaju ni šlaufovi, ni gume, ni rukavice...i sad mi izlazimo iz bazena i dođu meni slovenci pitaju me koliko ima godina, da je to nevjerojatno, da im je to netko pričao da ne bi vjerovali da nisu vidjeli svojim očima...ali u biti kad gledam je zbilja rijetkost jer sva veća djeca imaju te leptiriće a nju nemaš kaj vidjeti a pliva sama :luv i opet se ponavlja ista priča kao i sa Franom a to je da ja pokušavam roditeljima objasniti da ne mogu očekivati od djece da nauče plivati ako godišnje provedu u vodi tjedan ili dva...mislim pa ja skoro dvije godine dva puta tjedno idem s njom na bazen pa proplivala bi i sjekira :hahaha a gdje neće dijete sa kojim se baviš.
I bilo je dosta takvih situacija...a tek borbe oko igračaka...ali nevjerojatno je to...
Pored tog velikog bazena bio je i manji dječji plitki i Ančica je odnijela tamo svoj veliki mlin, kantice i neke čašice i okupila su se dječica i između ostalog dvije slovenke male. I sad se one igraju sa mlinom, a Ana uzme njihovu malu bočicu od Ane i napuni je vodom i ova mala koja ima 5 godine dođe do nje i gurne je na pod...Ančica počne plakati ja dođem tamo i naravno sve vidim i znam što se dešava a njezina sestra meni objašnjava kak je deklica zela neku flašku koja je naša ni njezina...a pazite roditelji leže na ležaljci i ništa ne govore....ja zagrlim Ančicu i kažem joj nek me pričeka da se odmah vračam i dođem do naše ležaljke i uzmem onu najveću torbu od dm-a (znate one koje tvrde plastične tamnoplave koje se dobivaju za bodove) i donesem do malog bazena gdje Anči sjedi na rubu bazena i gleda kak se mala igra sa njezinom kanticom i onak na glas kažem "evo ljubavi moja ti zbilja nemaš potrebe uzimati tuđe igračke pogotovo ne te prljave flaše jer imaš igračaka više nego svi skupa na ovom bazenu i nemoj uzimati nešto od djece koja ti nedaju i koje roditelji nisu lijepo odgojili" :hahaha
MM ustavri ne voli kad takve stvari radim jer mi zna puno puta reći da ja namjerno nešto velim tako da drugoj strani bude neugodno a to sam ovaj put upravo namjerno napravila. Još sam ispod njihove ležaljke uzela jednu lopticu od Minnie koja je isto bila Ančina a oni su je prisvojili...
Svaku večer poslije večere smo išli šetati, pa je poslije bio Mini Disco gdje je Ančica opet pljenila pažnju jer je bila uvjerljivo najmanja ali plesala je za poluditi... joj snimala sam je na kameru i stalno si to puštam kad se želim nasmijati
Fran je pak uživao u Engleskoj, po njega smo išli jučer na aerodrom, nova poznanstva, nova iskustva, ma divnooo...
U Zagrebu je do subote a onda ide na prvenstvo Splita. Kako je njemu rođendan 24.7. a u to vrijeme će opet sa reprezentacijom biti u Nizozemskoj dogovorili smo se da idemo opet svi skupa u Umag 17.07. kad počinje Umaški turnir, dobila sam karte za egzibicijski meć sa Goranom Ivaniševićem, i u nedjelju bi onda otišli na cijeli dan u Istralandiju.
To će mu biti poklon za ročkas.
A jeste vidjeli ovu strahotu u Tunisu. Upravo u tom hotelu smo mi odsjeli 2011. godine. Strašno nešto...prestrašno.
Evo u Zagrebu je savršeno vrijeme...ja sam još u uredu jer me dočekala hrpa mailova...
Sad sam vas sigurno udavila ali nisam dugo pisala pa sam si morala dati malo oduška.
I da uopće ustvari nije puno 50 komada gačica...jer ona čim bi osjetila da je malo mokra odmah bi presvlačila nove... i imala sam 8 kupačih. Već su je tete konobarice u restoranu prozvale malom šminkericom jer je svaki dan bila u novom outfitu.
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 29 lip 2015, 17:09

Drage moje evo i mene konačno! Mi smo se vratili iz Istre BEZ PELENA :liza tako da je misija odrađena u potpunosti. Dakle, Ana Marija službeno nema pelenu od ponedjeljka s tim da sam joj noćnu skinula prvog dana i do sada nije bilo niti jedne nezgode. A bome kak je krenulo prvi dan :ajme mislila sam si ajme meni koja sam ja luđakinja od odmora ću si napraviti pakao :bonk jer ona je pišala doslovce bilo kad i bilo gdje. Po cijele dane smo bili na plaži, odnosno na ležaljkama pored bazena koji je udaljen 2 metra od mora tako je po cijele dane bila u kupaćim gaćicama. Naravno da ljudi nisu kužili da piški jer je ionako bila sva mokra ali jesam.
Čim smo stigli u hotel skinula sam je u kupaće i ovu zadnju pelenu koju je imala u auto sjedalici dok smo išli iz Zagreba prema Umagu smo spakirali u pampersovu vrećicu i pozdravili se sa njom i frknuli je u kantu za smeće i rekli papa pelene, Ana je već velika curica i nema pelene samo gaćice.
Odmah sam joj ispod plahte na kinderbet stavila onu podlogu da ne zapiški madrac ako prođe plahtu tijekom noći ali sve je ostalo netaknuto.
I tako prvi dan sam je svakih ali doslovce svakih 10 minuta ispitivala trebaš piškiti, trebaš ići na wc, već sam sama sebi bila dosadna. Super je što su u hotelu imali u wc-ima one papirnate podloške tako da sam je uvijek stavljala na to. Za sobu sam kupila onaj nastavak tako da je uvijek na nečemu sjedila. Naravno da sam se odmah jučer opskrbila sa tim stvarčicama u Mulleru pa mi jedan paket stoji u autu, drugi u torbi, treći u njezinom ruksaku...i da kupila sam one vlažne toaletne maramice i to mi je super. I tako je prošla subota ona niti jednom nije piškila onak kak sam ja očekivala već uvijek po sebi, u gače, ma gdje je stigla. I lijepo mi dvije ženske obavile informativni razgovor i od nedjelje je krenulo na bolje...ali sad me pak nerviralo to što je svakih 5 minuta govorila "kaka ce" i naravno da sam ja na svaki njezin mig odmah skakala i nosila je na wc školjku. I onda mi je prekipilo u ponedjeljak ujutro kad sam je 17 puta tijekom doručka vodila na wc da bi mi rekla "zezam se" i mi dođemo poslije doručka na plažu i taman se namažem fino, ona si izvadi svoju skalameriju iz torbe i sve poslaže oko bazena na jedno 3 metra i dere se mama kaka ce, i ja odmah trčim do wc a i obložim sve po ne znam koji put a ona se smije "Ana zeza mamu" i ja se vračam prema ležaljci vidno bijesna i ona ide pored mene i kaka dok hoda. I ja je zgrabim, odem do wc-a, operem je i opet stavim na wc školjku i ništa i vračamo se prema ležaljci i ona počne piškiti e onda mi je puknuo film, ja je primim i bacim u bazen :lol i onda dopliva do ruba i onak si briše oke i ja joj velim svaki put sad kad ćeš me zezati bacit ću te u bazen a ona meni veli "Dobo mama" i od tog trenutka kao da se u njoj nešto prelomilo dakle sad je već točno tjedan dana niti jedna nezgoda nam se nije desila.
Danas ujutro smo odnijeli cijelu onu pampers jumbo kutiju neraspakiranu sa valjda preko 200 pelena u vrtić. Teta me zvala da je oduševljena kako je ona to prihvatila ali rekla je "Majko, moram vam priznati da uopće nisam sumnjala u vas, naučila sam ja već da kad vi nešto zamislite pretvorite u djelo" Ona je prije 10 godina bila i Franu teta tako da me jako dobro pozna.
Na moru nam je bilo prekokrasno, baš prava uživancija, vrijeme savršeno, Ančica je stalno imala društvo...jest da smo bili jedini Hrvati u hotelu ali to klincima nije nikakva prepreka.
Ajoj bilo je tako smiješnih situacija...primjerice kako moja Ančica pliva ja sam je bez problema ostavljala pored bazena sa igračkama dok su svi roditelji normalno bili pored svoje djece ali kako je Ančica jedina tamo imala igračke svi su se došli igrati kod nje. A klinci svi stariji od nje i naravno da svi gledaju gdje su roditelji od ove male :hahaha a ja lijepo slikam i snimam sve sa ležaljke. Znala sam ja da si sigurno misle "ajme kako je ova majka nemarna da tako bezbrižno ostavlja dijete pored bazena..." a meni je upravo to bio cilj, da ona nauči plivati i da padne u vodu znam da joj se ništa ne bi desilo da bi se primila za rub ili doplivala do kraja bazena... i sad jedan dan kupila ja Ančici kanticu za pijesak sa svim tim grabljicama, lopaticama i inim stvarima i ona se lijepo igra i dođe njoj jedna djevojčica i baci joj kanticu u bazen a moja anči bez frke poleti za kanticom u bazen a tata od ove male obučen skoči za njom u bazen i vadi je van...ja govorim frajeru na njemačkom da je sve u redu da ona zna plivati, a mala njemu "Maki se, maki se" i baci se opet u bazen :hahaha
I sad frajer nešto na njemačkom počne pričati i ja dođem u bazen i otplivam do sredine bazena i pustim je da ona otpliva od kraja bazena i tek tada su svi ustvari vidjeli da je ona plivačica i da joj ne trebaju ni šlaufovi, ni gume, ni rukavice...i sad mi izlazimo iz bazena i dođu meni slovenci pitaju me koliko ima godina, da je to nevjerojatno, da im je to netko pričao da ne bi vjerovali da nisu vidjeli svojim očima...ali u biti kad gledam je zbilja rijetkost jer sva veća djeca imaju te leptiriće a nju nemaš kaj vidjeti a pliva sama :luv i opet se ponavlja ista priča kao i sa Franom a to je da ja pokušavam roditeljima objasniti da ne mogu očekivati od djece da nauče plivati ako godišnje provedu u vodi tjedan ili dva...mislim pa ja skoro dvije godine dva puta tjedno idem s njom na bazen pa proplivala bi i sjekira :hahaha a gdje neće dijete sa kojim se baviš.
I bilo je dosta takvih situacija...a tek borbe oko igračaka...ali nevjerojatno je to...
Pored tog velikog bazena bio je i manji dječji plitki i Ančica je odnijela tamo svoj veliki mlin, kantice i neke čašice i okupila su se dječica i između ostalog dvije slovenke male. I sad se one igraju sa mlinom, a Ana uzme njihovu malu bočicu od Ane i napuni je vodom i ova mala koja ima 5 godine dođe do nje i gurne je na pod...Ančica počne plakati ja dođem tamo i naravno sve vidim i znam što se dešava a njezina sestra meni objašnjava kak je deklica zela neku flašku koja je naša ni njezina...a pazite roditelji leže na ležaljci i ništa ne govore....ja zagrlim Ančicu i kažem joj nek me pričeka da se odmah vračam i dođem do naše ležaljke i uzmem onu najveću torbu od dm-a (znate one koje tvrde plastične tamnoplave koje se dobivaju za bodove) i donesem do malog bazena gdje Anči sjedi na rubu bazena i gleda kak se mala igra sa njezinom kanticom i onak na glas kažem "evo ljubavi moja ti zbilja nemaš potrebe uzimati tuđe igračke pogotovo ne te prljave flaše jer imaš igračaka više nego svi skupa na ovom bazenu i nemoj uzimati nešto od djece koja ti nedaju i koje roditelji nisu lijepo odgojili" :hahaha
MM ustavri ne voli kad takve stvari radim jer mi zna puno puta reći da ja namjerno nešto velim tako da drugoj strani bude neugodno a to sam ovaj put upravo namjerno napravila. Još sam ispod njihove ležaljke uzela jednu lopticu od Minnie koja je isto bila Ančina a oni su je prisvojili...
Svaku večer poslije večere smo išli šetati, pa je poslije bio Mini Disco gdje je Ančica opet pljenila pažnju jer je bila uvjerljivo najmanja ali plesala je za poluditi... joj snimala sam je na kameru i stalno si to puštam kad se želim nasmijati
Fran je pak uživao u Engleskoj, po njega smo išli jučer na aerodrom, nova poznanstva, nova iskustva, ma divnooo...
U Zagrebu je do subote a onda ide na prvenstvo Splita. Kako je njemu rođendan 24.7. a u to vrijeme će opet sa reprezentacijom biti u Nizozemskoj dogovorili smo se da idemo opet svi skupa u Umag 17.07. kad počinje Umaški turnir, dobila sam karte za egzibicijski meć sa Goranom Ivaniševićem, i u nedjelju bi onda otišli na cijeli dan u Istralandiju.
A jeste vidjeli ovu strahotu u Tunisu. Upravo u tom hotelu smo mi odsjeli 2011. godine. Strašno nešto...prestrašno.
Evo u Zagrebu je savršeno vrijeme...ja sam još u uredu jer me dočekala hrpa mailova...
Sad sam vas sigurno udavila ali nisam dugo pisala pa sam si morala dati malo oduška.
I da uopće ustvari nije puno 50 komada gačica...jer ona čim bi osjetila da je malo mokra odmah bi presvlačila nove... i imala sam 8 kupačih. Već su je tete konobarice u restoranu prozvale malom šminkericom jer je svaki dan bila u novom outfitu.
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 29 lip 2015, 17:10

Danas ujutro smo odnijeli cijelu onu pampers jumbo kutiju neraspakiranu sa valjda preko 200 pelena u vrtić. Teta me zvala da je oduševljena kako je ona to prihvatila ali rekla je "Majko, moram vam priznati da uopće nisam sumnjala u vas, naučila sam ja već da kad vi nešto zamislite pretvorite u djelo" Ona je prije 10 godina bila i Franu teta tako da me jako dobro pozna.
Ajoj bilo je tako smiješnih situacija...primjerice kako moja Ančica pliva ja sam je bez problema ostavljala pored bazena sa igračkama dok su svi roditelji normalno bili pored svoje djece ali kako je Ančica jedina tamo imala igračke svi su se došli igrati kod nje. A klinci svi stariji od nje i naravno da svi gledaju gdje su roditelji od ove male a ja lijepo slikam i snimam sve sa ležaljke. Znala sam ja da si sigurno misle "ajme kako je ova majka nemarna da tako bezbrižno ostavlja dijete pored bazena..." a meni je upravo to bio cilj, da ona nauči plivati i da padne u vodu znam da joj se ništa ne bi desilo da bi se primila za rub ili doplivala do kraja bazena... i sad jedan dan kupila ja Ančici kanticu za pijesak sa svim tim grabljicama, lopaticama i inim stvarima i ona se lijepo igra i dođe njoj jedna djevojčica i baci joj kanticu u bazen a moja anči bez frke poleti za kanticom u bazen a tata od ove male obučen skoči za njom u bazen i vadi je van...ja govorim frajeru na njemačkom da je sve u redu da ona zna plivati, a mala njemu "Maki se, maki se" i baci se opet u bazen :hahaha
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 29 lip 2015, 18:07

:hahaha Jooj, nisam se dugo ovak dobro nasmijala! Ma Ančica je legendica! Ma ja isto sa svima idem "u glavu" kada mi se petljaju oko djece ( ili muža ;) ). Makar se to po meni nikad nebi reklo, djelujem kao umilna djevojčica, ali nek mi neko dirne u moje svetinje bolje da ga nema ;) . Dakle i vi ste bez pelena, ja sam se šokirala kako je moj Ivan to bezbolno riješio, kako je sada u nekoj tvrdoglavoj fazi, već sam stavila živce na "hozintregere", al baš je dobrica :luv . A koliko vidim Ančici nam se i jezičak odvezao, sad će biti "Joj, samo da zašuti više" :lol . Baš mi je drago da ste se lijepo proveli!
mamamana

PostPostao/la Diana001 » 30 lip 2015, 08:11

Ančica je legenda! Nisam ja ni sumnjala Tinice da to neće biti tako kako si ti zamislila. Mogu zamislit čuđenje ljudi okolo kad ona uskoči u bazen :lol a i propričala je malo, a? Nek ste se lijepo zabavile.

Mi kao da smo mjesecima bez pelene, toliko nam dobro ide, stvarno nisam mislila da će biti tako lako i bezbolno. I da kucnem o drvo i tantruma skoro pa nema zadnjih dana, sve je mirniji, odrasliji, sve se možemo dogovoriti. I počela je faza za sve i non stop 'što je ovo?' 'Kako se ovo zove?' Sve ga zanima, sve ispituje, zasad mi je to još slatko :lol

Idemo danas malo do mojih, pišem više večeras ako stignem :kiss
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 30 lip 2015, 08:52

tinice, čestitam na odvikavanju, ali kako si je pobogu mogla bacit u bazen jer se popiškila? :shock

ja mislim da je to predivno što ona pliva, ali zaista je to velikim dijelom tvoja upornost, toliki odlasci na bazen i treninzi, svaka ti čast! mogu si zamislit lika obučenog kak se baca u bazen za djetetom :hahaha
mi ćemo to polako savladavat, kad dođe vrijeme! ja se naših bazena pomalo grozim, radije ih sad vodim na Dravu na kupanje kad je toplo, ali evo nikako da opet ugrije...

mismo jučer bili jako vrijedni, sad kad nemamo popodnevnih aktivnosti odjednom imam dojam da imamo svo vrijeme svijeta i uopće ne znbam šta ćemo više radit. jučer smo sredili dvorište, punu veliku vreću za zeleni otpad smo natrpali granja, trave i sl. čak smo oko kuće, imamo uz dvorište jednu malu ulicu jer smo na uglu i tu nam već trava počela rast uz cestu, to sve počupali, i lopatom postrugali zemlju i pomeli. nas troje, moji vrijedni pomagači su stvarno vrijedni i što je najluđe naprave posla, jako su bili veseli da radimo :lol nevečer su ih svekiji uzeli na sat vremena, ja sam se nakon ne pamtim koliko vremena otuširala bez počasne straže pokraj kade, sve ne mogu sebi doć od šoka :lol

jučer kaže dadilja, ona svako jutro kad se mala probudi ide k njoj i pita je: jesi me se poželila? oćemo se zagrlit? a jučer dođe u sobu, a M kaže: nemoj me ni pitat, pozelila sam te se :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 30 lip 2015, 11:04

Bravo latice za vrijedne pomagace :luv. Bas volim kad imaju zelju pomoci, moji bi stalno nesto pomagali
tinice cestitam na uspjesno sprovedenom planu. Bome je Ancica uzivala na moru

Moj poceo kuziti razliku izmedju malog i velikog :luv Sad ide redom i vazno vice mao kekiko. Ili puo kekiko :luv Ma koliko god da je naporan i vezan za mene toliko uzivam u njemu. Jucer smo opet uspjeli obaviti voznju s kolicima. Isli mojoj mami koja je dalje puno od nas pa mi lakse sa kolicima. Cijelim putem nije usta zatvarao. Svakoj ljepsoj teti je vikao kao (cao) :) i idem babe.
Rucak skoro gotov pa valja u shoping,ostala sam bez kave :ajme To mi se nikad nije desilo
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Tinica » 30 lip 2015, 11:13

Ha ha latice vrlo jednostavno :lol vidjela sam da me testira a i fino se isprala u bazenu :hahaha
Imala sam ti ja takve situacije i sa Franom i sjećam se dobro jedne situacije, imao je negdje isto tako kao i ona i bili smo na jednoj večeri i on pije vodu i ja mu govorim ne igraj se sa čašom prolit ćeš vodu i on gleda u mene i polako proljeva vodu po mojim štiklama a ja uzela čašu i drito njemu u facu da vidiš kak se odmah resetirao :liza
Mislim da su još premali za TIME OUT metodu makar ona se kod Frana pokazala izuzetno efikasna :lebdi
Od danas opet idemo na plivanje cijeli mjesec a onda 1.8. konačno na zasluženi godišnji odmor. Još moram iskoristiti dane od prošle godine, ostalo mi je preko 20 :lol
Latice jučer sam te se opet sjetila kad sam je stavljala spavati :lol ona kad je polegnem u krevetić zaspi za manje od minute i do jutra se ne budi :luv
Ona i dalje ne priča nikakve rečenice, samo ono što čuje po ne znam koji put ponovi ali daleko je to od vaših brbljavaca :luv
Najavili su sad fajn lijepo vrijeme sa visokim temperaturama a ja cijeli dan pod klimom :ajme
Nama su stavili u parkić nove skalamerije tako da je to sad novina pa društvo ima novu zanimaciju. Jučer mi je u parku pojela cijeli kornet od vanilije...ima apetit za pojesti vola a opet tak je žgoljava :lol
E da kak vi sa komarcima? Jel su jako aktivni ove godine?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 30 lip 2015, 11:43

latice imaš najbolje moguće pomagače! :srca
tinice super da ste uživali na moru i bravo za skidanje iz pelena! :joy
Meni je fakat plan sada na moru mu skinuti pelene, a u 9. mjesecu kupiti onaj krevet u obliku autića i preseliti ga u njegovu sobu - to su veći projekti ispred nas :lol
gaga0305 je napisao/la:Svakoj ljepsoj teti je vikao kao (cao) :) i idem babe.

:hahaha super je!
Sutra L ide kod mojih na cjelodnevno druženje. Jučer je moj tata došao do nas - ajme koja sreća, deda ovo, deda ono, nije fermao nikoga od nas nego je deda bio centar svemira :lol
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la mamamana » 30 lip 2015, 12:16

gaga0305 je napisao/la:Svakoj ljepsoj teti je vikao kao (cao) :) i idem babe.

:lol Kaj ti je šarmer, već od malih nogu ;) . Moj kad vidi na stanici neke ženske zavjerenički šapće tati "Vidi, kakve lepe ženske". Maloprije jurca u autiću (onom na akumulator) i krepa mu akumulator naravno, a kaže on meni "Mama, jel imaš ti u dućanu benzina za onaj moj auto? Ne radi više". :lol
Latice, divne pomagače imaš bome :srca , moj isto čim vidi da netko nešto radi krene i on pomagati. Samo se pitam do kad ga bude držalo :lol .
Tinice, blago vam se za parkić i nove zanimacije! Naš je kvart zbilja divan, miran i krasan, ali imamo ta neka dva parkića za djecu, ali tak su jadni i mali da djeca brzo izgube volju za igrom. Istina Bog, jednog od njih su nedugo uredili i ogradili lesicom da djeca ne izjure van, pošto je smješten uz glavnu cestu, ali opet fali sadržaja... A bome mi ih se ne vodi svaki dan u susjedne kvartove na igru...
Sunceko, joj, ta ljubav između djedova i unuka je zbilja neprocjenjiva, ja nikada neću prežaliti što moj sin nije upoznao mog tatu, znam da bi ga obožavao, kao što je ludovao i sa mojim curicama :luv ...
mamamana

PostPostao/la sunceko29 » 30 lip 2015, 12:54

mamamana :hug nemoj biti tužna, čuva njega deda s oblaka :luv :kiss Fakat je pravi mali šarmer, moj brat tak komentira s L redovito ženske, on se samo još smijulji :lol
Imamo i mi samo 2 parka u kvartu - jedan manji i brzo mu dosadi, a do ovog drugog imamo kaj hodati no veći je i ima svašta. Iskreno, meni je kvart nužno zlo u tjednu jer smo u brdima pa nema nikakvih sadržaja osim što imamo dvorište ispred kuće što je super. Vikendima dođemo doma samo jesti (često i to obavimo vani) i spavati. Ja sam oduvijek bila leteća i posvuda - vidim da i L paše moj ludi ritam ;) Znaju moje proljetnice koliko sam bila happy na porodiljnom i stalno u gradu, na Jarunu, Bundeku, Maksimiru, ma nema di nas nije bilo.
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la Tinica » 30 lip 2015, 13:14

Mi smo isto stalno po negdje ali ponekad mi baš paše otići u park jer tamo su sve kvartovska djeca, ekipa sa kojima Ančica ide u vrtić, sa kojima će za par godina sjediti u školskim klupama. Imam par frendica čija starija djeca idu sa Franom u razred a ovi malu su Anino godišnje tak da se opet družimo kao i prije 10 godina.
Makar kad se sjetim koliko sati sam prosjedila na onim klupicama u parku Ana Marija ga zbilja jako malo vidi :lol
Mi imamo do parka možda 2 minute sa kolicima i zbilja nam je blizu a u stvari obožavam ovaj kvart jer ti je sve u blizini. Evo jučer se otvorila prva slastičarnica u kvartu i odmah smo išli na degustaciju. Ima sve od vrtića, škole, pekare, mesnice, marketa, frizera, kozmetičara, apoteke, drogerije, kemijske, ma sve što ti treba a sve je udaljeno par minuta pješice od nas. Da ne govorim koliko mi znači što su teniski tereni toliko blizu da je Franu sa biciklom potrebno možda 3 minute. I škola stranih jezika...a opet sve u zelenilu...u mirnoj ulici smo, skoro da je slijepa... ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 30 lip 2015, 14:01

sunceko29 je napisao/la:mamamana :hug nemoj biti tužna, čuva njega deda s oblaka :luv :kiss

Znam, hvala ti draga :kiss .
I u našem kvartu ima sve "na dohvat ruke", škola, domovi zdravlja, vrtići, pekare, pošta, frizeraj, šogica ima ljekarnu, mi trgovinu :lol , ma nema kaj nema, osim poštenog parka :ajme . Sreća pa mi imamo dva ogromna dvorišta i okućnice u koje smo instalirali sve moguće dječje igrčake i zanimacije, pa nam nikad nije dosadno ;) . Jedino se još dvoumim za onaj trampolin... Kad sam čitala kak Latica opisuje njihovo "iživljavanje" na toj spravi, sve me nekak trta da nebudemo na hitnoj završili :znoj .
Maloprije mi je Ivan bio u dućanu, gleda na stanicu, a ono sve starije žene čekaju autobus, a kaže on meni "Ma, vidi mama, pa od kuda sada tolike babe" :lol Sve ženske su mu pobjegle...
mamamana

PostPostao/la Tinica » 30 lip 2015, 14:07

On je zbilja za krepat od smijeha :hahaha :hahaha a što ti starije curke rade? Čime se zabavljaju pod praznicima? Kad idete na more?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la mamamana » 30 lip 2015, 14:15

Stariju smo upisali na klavir, mlađu na gitaru, u pauzama vrijedno čuvaju mlađeg bracu ;) , obožavaju čitati knjige, u kvartu im živi i druga baka, pa svrate i k njoj. Ako zatopli, aktivirati ćemo opet i bazen. Prošli tjedan su bile u toplicama, imamo stan tamo. Hoteli su rezervirani za sredinu srpnja i kolovoz, nadam se da će i vrijeme poslužiti... Nadam se da ćemo uhvatiti i koji vikend pa otići do moje bake (od tate mame) u Slavoniju... Nema kod nas dosade i praznog prostora, samo se sjetim Mariachi i čišćenja oraha, da vidiš kak si cure nađu zanimaciju :lol
mamamana

PostPostao/la mamamana » 30 lip 2015, 14:16

Btw, Mariachi, kad stigneš, javi kak je prošlo na razgovoru u vrtiću!!! Držim fige!!!
mamamana

PostPostao/la Tinica » 30 lip 2015, 14:22

Ha ha ha da oraha :hahaha :hahaha :hahaha
Očigledno samo nas dvije imamo lufta preko dana :rolf
Ja sam jučer ostala do kasno u uredu jer sam morala hrpu stvari posložiti i dočekala me hrpa mailova zato mi je danas punoo lakše pa imam vremena za "klafranje".
Fran mi se javio sa masaže, nakon treninga ode da mu se malo izmasiraju tetive i patele i otišao je na ručak pa kasnije opet na trening ;)
Super mi je da ne moram razmišljati što će jesti sad kad nema škole jer smo mu otvorili račun pored teniskih terena pa svaki dan tamo fino ruča. Jedini uvjet je d uvijek mora prvo pojesti nešto sa žlicom bilo da se radi o kakvom varivu, čušpajzu ili telećoj juhici.
Jučer ga gledam uvijek je okružen sa samim curama u kvartu, svi dečki su mu otišli na more, sad im je aktualna odbojka na pijesku pa se druže do kasno u noć ;) Samo neka uživa zaslužio je ;) U subotu putuje u Split na prvenstvo Dalmacije tako da ćemo opet Anči i ja solirati :liza
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 30 lip 2015, 14:28

da tolke babe, umirem od smijeha :hahaha

mi još ovaj tjedan soliramo, a onda za vikend dolazi moja mama tjedan dana pa će klinci bit s njom. onda će vjerojatno tjedan dana na selo s mojima, pa onda tjedan dana doma i tjedan dana kod mojih u Zg. i onda napokon dolazi i moj godišnji, tako da se mi kolovoz selimo na more, kakvo god vrijeme bilo, ne zanima me :mrgreen
u subotu slavimo rođendan bracin jer mu je to zadnji tjedan vrtića pa da pozove prijatelje i tak to. tortu od kartona moramo završit pa kupit slatkiše i ostalo je sve po narudžbi, tako da nemamo puno posla. ali seka je već sva u rođendanu i samo pjeva braci: setan jodendan tebi :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 30 lip 2015, 14:55

Ma da ne ispadne da živim bogu iza tregera :hahaha koliko god da su brda živim na super lokaciji što se tiče dućana, vrtića, škole, mesnice, tramvaja, doma zdravlja (sve na 5 minuta hoda) no nema sadržaja za klince previše. Sada smo dobili novi shopping centar pa se priča da će otvoriti za klince neke sportske aktivnosti - živi bili pa vidjeli. Kad smo razmišljali što i kako ćemo logičan izbor je bio da uredimo veliki stan tu gdje jesmo iako ja imam svoj manji stan u centru pa da to bude dugoročna priča kada dobijemo djecu. Često sam ja ljuta što sam otišla iz mog centra no onda se urazumim (ili me netko od meni bliskih ljudi urazumi :lol ) i izvažem da sve ima za i protiv.
i ja umirem od smijeha na babe :hahaha
Mi idemo skoro na more na 2 tjedna, pa ćemo spojiti one dane iza 5.8. plus kaj planiram ako uspijem uzeti tjedan dana u 9. mjesecu kada je meni naljepše na moru...
Btw. žena od mm-ovog bratića (kuća preko puta nas) za nekoliko dana ima termin za drugo dijete pa svi željno iščekujemo curicu :luv Za vikend idemo na ročkas frendici od L - sestra od mojeg kumčeta slavi 2. ročkas pa se veselimo!
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 30 lip 2015, 16:37

ma vidi ih! kaj fali centru? :basnecu

tamo di se mi (uskoro) selimo, skola je u ulici, par vrtica u okolnim ulicama, dom zdravlja, kvatric blizu, posta, ljekarna, ducani, dva-tri igralista, tramvaj pred nosom, nije buka,....
ali znam kaj mislite.. periferija je prekrasna na kraju dugog radnog dana. mir, tisina i nekako se covjek maknuo iz tog sveg smoga i zamora.

mi se dvoumimo oko vrtica :znoj
razmisljamo o opciji da za te novce uzmem dadilju 2x tjedno od 10-14h i da 2xtjrdno dodje baka tj ju mm odfura jedan dan kod bake a jedan dan nam baka dodje.
ostane mi 1dan i taj si organiziram playdate ili nekam odem s njim dvoje.
jos se dvoumim jer nemam ideje di da nadjem dadilju :dunno

super cure za pelene! zavidim!!! mi pauzirali pokusaj do daljnjega. meni je pretesko... cekam opet vrucine i da bude gola na dvoristu
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la mamamana » 30 lip 2015, 22:45

Latice, kaj si sama radila tortu od kartona, il sam ja nekaj krivo pohvatala??
Sunceko, meni je nedavno frendica isto rodila, ajme, kad sam vidjela taj mali smotuljak, rastopila sam se... Onda tek skužiš koliko su naša dječica već "velika" i kako to vrijeme zbilja proleti...
Šok, nije niti dadilja loše rješenje, ali mene je uvijek bilo trta ostavit tak dijete nekom kog ne poznam, valjda previše gledam filmove i surfam po netu pa vidim svašta :lol . Kak sad stvari stoje moj će u vrtić od jeseni, to je lijep novi privatni vrtić u kvartu, blizu mi je, manje su grupe, krasan je skroz i tete su odlične, poznajemo ih već, samo je sad pitanje što će moj gospon reć na ideju odlaska u vrtić :lebdi A kaj se pelena tiče, ništa se ne uzrujavaj, ja kažem niti jedno dijete nije u školu sa pelenama otišlo, pa neće ni tvoje. Ako neće ovo ljeto, bude idućeg proljeća ili ljeta, kad se njoj u glavici desi klik, a ipak si ti još i trudna, pa nije baš lako trčat za njom okolo, presvlačit stoput, objašnjavat, brisat...
Mi smo evo prije desetak minuta došli izvana, tak je lijep zrak vani da je grehota sjedit unutra. Igrali smo nogomet na dvorištu, graničara, "pjetlića", cure su se vozile na biciklima, milina :srca
mamamana

PostPostao/la ŠokNaŠok » 30 lip 2015, 23:48

zapravo ju ne bi ostavljala, nego bi dadilja bila doma kod nas jer ja sam doma s bebom #2.
al dadilja je tu za pomoc.. primarno da radi nesto kreativno s njom, da joj se posveti kad ja uspavljujem #2 ili dok kuham, da se lakse nas 4 spremimo za park ili odemo svi zajedno u setnju... i da ja imam s kim popricati, a ne da sam cijeli dan sama s djecom :nata

bili danas kod kosa na 4d. beba okrenuta, sve ok, oko 1900g, mjere za 33-34tt, zijevala je u jednom trenutku.. nismo pitali spol ;)
joj i meni pozlilo za vrijeme uzv. previse sam dugo lezala na ledjima pa mi se valjda stisla ta neka glavna zila i postalo mi mucno :ajme
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la mamamana » 01 srp 2015, 07:10

A jesam :plavusa , pa naravno da si i ti doma kada si rodila ;) . Iz tog kuta gledano i na tvom mjestu, ja bih si svakak dadilju uzela. Čisto iz razloga što barem kada su moja djeca išla u vrtić, svako malo su bile bolesne i od tih njihovih boleština razboljeli smo se svi u kući, a pošto ti imaš malu bebu to nipošto nebi bilo ugodno... Kako nikad nisam bila niti u potrazi za dadiljom, ne znam kako to funkcionira, ali znam da su moji susjedi našli studenticu pedagoškog fakulteta koju im je preporučio lokalni svećenik i full su zadovoljni. A za bebicu :srca , Bogu hvala da je sve dobro i da anđelek lijepo napreduje!
mamamana

PostPostao/la Tinica » 01 srp 2015, 08:30

Pa dobro ženske kad vi uopće spavate??? :lol
Ok, ja sam isto jučer legla kasno zato što sam klafrala sa susjedama do kasno dok su se klinci igrali na cesti.
Jučer su me baš podsjetili na nas kao ekipu kad smo bili mali :luv igrali su se skrivača, graničara i svi vrište sa ceste i samo čuješ "Mama daj nam baci tekučine, mama imaš kaj za jesti, mama imaš kaj slatkoga mi smo gladni..." Onda sam im napravila tople sendviče, ustvari tostove, imala sam one papirnate tanjuriće i dala sam im punu bocu mineralne i plastične čaše, a za desert sam im dala muffine (da ne mislite da sam ih sama mijesila pomogao mi je dr. Oetker) :lol
Pa čak mislim da su bili do jedno 11 sati vani. Poslije se istuširao, mala je već odavno bila u snovilendu :luv
Trenutno su im tete koje će im biti druge godine tak da se pomalo privikava na nova lica. Od danas su u centralnom vrtiću tak da će joj i to biti novost ;)
Šokica dr. Kos je moj prvi susjed i on ti svako jutro u 6 sati šeće peseke po kvartu. Jedno jutro sam mu otuširala peseka jer je došao ispod moje terase a ja taman zalijevala moje cvjetiće Super je!! ;)
ček ček..
nismo pitali spol ;)
:shock kaj je to moguće???? Ajmeeee ja ne bi to mogla nikako nikad...ma nema šanse....ajmeee kad se sjetim ove trudnoće znaju moje proljetnice...bila sam uvjerena da je curka ali od samog početka i kad mi je rekao da je curka ja sam tako zavrištala da su svi skočili u ordinaciju i pitali "ma jel moguće da je curka" a mala taj tren poklopila rukicama uši koliko decibela sam joj priuštila :lol ...i drugi dan sam kupila karte za London i odvela svoja dva muškarca na vikend i naravno po žensku oblekicu za curku :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 01 srp 2015, 08:59

šok mislim da ti je super ideja s dadiljom. ako je imala bronhitis kad je krenula u jaslice, moguće da bi vam dosta bolesti nosila doma, a ovako će vam to biti puno lakše. samo uzmi u obzir da kad je mama doma, onda je dadilja uvijek druga u redu za napravit nešto s djetetom. moji i danas, da ja ostanem s njima, ništa dadilja, osim što ide za nama i nešto pomaže meni, ali mala se njoj ne da ni obuć ni ništa, sve mama mora. moguće da bi se to primijenilo da smo dulje svi skupa, ali eto, čisto da uzmeš i to u obzir. iako, i da je tu netko odrasli da ti složi nešto po kući i popriča s tobom, opet je i to pomoć. sretno s pronalaskom ;)
i super mi je da ne znate spol, ja sam i sto htjela ne znat, ali mm nije, tako da onda nema smisla...

mamamana, je, ja pravim tortu od kartona. svake godine napravim novu, jer svake godine tete se malo promijene i onda nove kažu: joj kak je super, oćete na ostavit za uzorak i ja ostavim :lol ovo mi je treća, ali ja to sad već brzinski napravim. moramo samo ići slatkiše kupit za napunit je!
htjela sam ti reći za trampolin, nemoj se brinut za njih, jer drugo je kad su oni sami na tramplinu, a drugo je kad se u ovim javnim trampolinima kraj kafića prekrca djece, neki veliki, neki mali, ne možeš na druge vikat: nemoj na rub, gledaj di su drugi i tak. to je meni prenaporno!

što se tiče centra, mi smo u širem centru. imamo pješice 15 minuta do glavnog trga, a živimo skoro ko na selu - mirna ulica, prak pokraj, jezerce i livada i sve otvoreneo isto na 5 minuta hoda. dvorište nam je malo, ali je vrijedno, taman za njih dvoje da mogu kopat i sadit i valjat se po travi, a mi zaroštiljat... jedino nam je kuća prevelika, to nam je malo problem. super nam je i što imamo garažu, a bilo i bolje kad bi mogli parkirat u nju. ali ja sam dovukla (u suradnji s mm-om) jedan predivni stari ugradbeni ormar koji smo kao mislili restaurirat i sad tamo stoji godinu i pol, takli ga nismo, samo se jedva provlačimo pokraj njega kad treba bicikle izvest van :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 01 srp 2015, 09:34

a ko ce vas pohvatati :ajme Stvarno smo najbrbljavije :p

Mi smo u sljepoj ulici, preko puta imamo livadu, na kojoj ima tobogan, vrtuljak i nekad bile ljuljacke. Milina, a samo 15 min od centra grada. A da bude jos bolje, lidl mi na 2 min od kuce, tako da ni nemoram daleko. Jedino mi je najgore zbog prometa. Uopce ga nema pa su navikli igrat se na cesti, a npr. kad odemo mojoj mami, tamo je jako prometno, oni bi se igrali u kanalu :ajme Ali hdb nekako smo uspjeli da neidu na cestu, e sad to jos i Borna treba skuziti

Jucer mi je pao, pa su zubici stradali, jedan je okrhnuo, a na drugom ima kao podljev. Jedva je jeo jucer. Ali je mogao sladoled, kad smo bili u setnji obiteljski :lol
sok ja bi mozda radje uzela dadilju, evo moji npr. neidu u vrtic, al kad je jedan bolestan odmah su i drugi. Ovako ce bebac ipak biti zasticen :dunno Sta god odlucis bit ce u redu :kiss Super za dobar pregled. Jos malo pa cete i saznati je li curica ili decko :dada Bome, nebih ja mogla izdrzati da neznam :nokti
tinice meni su bolji oni lidlovi muffini kad bude americki tjedan. A cak sam ovdje nasla i super lagan recept za cokoladne muffine koji su savrseni, da obavezno moram 2 ili 3 ture ispeci :liza
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.