29 lip 2015, 11:48
I ja obožavam koncerte! Kad sam bila bez podmlatka sam bila spremna potegnuti na drugi kraj Europe zbog koncerata
- najbolje uspomene imam s ogromnih koncerata kaj se izlazaka tiče! A naizlazila sam se, uf
Baš na svadbi u subotu bilo dosta ekipe s kojima sam tulumarila stalno pa smo se prisjećali tog presuper dijela naših života - vikend nam je počinjao u srijedu i bilo nas je posvuda
Blaženi fax i život bez brige i pameti! Drago mi je beskrajno što sam do L se ispucala kaj se tiče izlazaka, putovanja s curama i svih čari života bez djeteta. Iako sada ne bi mijenjala život s njim za nizašto na svijetu
29 lip 2015, 11:55

29 lip 2015, 11:58
. Moj hahar je danas ujutro strgao stranicu od krevetića. Dođe MM po njega, a on sav ozbiljan kaže "Znaš, tata, trebaš ovo popraviti. Ali nisam to ja strgao. Možda je bukač došao".
I nema druge nego šarafinciger u ruke i popravljati...
, ma kažem, sretna sam da mi socijalna služba doma nije došla
29 lip 2015, 15:04

29 lip 2015, 17:09
tako da je misija odrađena u potpunosti. Dakle, Ana Marija službeno nema pelenu od ponedjeljka s tim da sam joj noćnu skinula prvog dana i do sada nije bilo niti jedne nezgode. A bome kak je krenulo prvi dan
mislila sam si ajme meni koja sam ja luđakinja od odmora ću si napraviti pakao
jer ona je pišala doslovce bilo kad i bilo gdje. Po cijele dane smo bili na plaži, odnosno na ležaljkama pored bazena koji je udaljen 2 metra od mora tako je po cijele dane bila u kupaćim gaćicama. Naravno da ljudi nisu kužili da piški jer je ionako bila sva mokra ali jesam.
i onda dopliva do ruba i onak si briše oke i ja joj velim svaki put sad kad ćeš me zezati bacit ću te u bazen a ona meni veli "Dobo mama" i od tog trenutka kao da se u njoj nešto prelomilo dakle sad je već točno tjedan dana niti jedna nezgoda nam se nije desila.
Ona je prije 10 godina bila i Franu teta tako da me jako dobro pozna.
a ja lijepo slikam i snimam sve sa ležaljke. Znala sam ja da si sigurno misle "ajme kako je ova majka nemarna da tako bezbrižno ostavlja dijete pored bazena..." a meni je upravo to bio cilj, da ona nauči plivati i da padne u vodu znam da joj se ništa ne bi desilo da bi se primila za rub ili doplivala do kraja bazena... i sad jedan dan kupila ja Ančici kanticu za pijesak sa svim tim grabljicama, lopaticama i inim stvarima i ona se lijepo igra i dođe njoj jedna djevojčica i baci joj kanticu u bazen a moja anči bez frke poleti za kanticom u bazen a tata od ove male obučen skoči za njom u bazen i vadi je van...ja govorim frajeru na njemačkom da je sve u redu da ona zna plivati, a mala njemu "Maki se, maki se" i baci se opet u bazen
i opet se ponavlja ista priča kao i sa Franom a to je da ja pokušavam roditeljima objasniti da ne mogu očekivati od djece da nauče plivati ako godišnje provedu u vodi tjedan ili dva...mislim pa ja skoro dvije godine dva puta tjedno idem s njom na bazen pa proplivala bi i sjekira
a gdje neće dijete sa kojim se baviš.
29 lip 2015, 17:09
tako da je misija odrađena u potpunosti. Dakle, Ana Marija službeno nema pelenu od ponedjeljka s tim da sam joj noćnu skinula prvog dana i do sada nije bilo niti jedne nezgode. A bome kak je krenulo prvi dan
jer ona je pišala doslovce bilo kad i bilo gdje. Po cijele dane smo bili na plaži, odnosno na ležaljkama pored bazena koji je udaljen 2 metra od mora tako je po cijele dane bila u kupaćim gaćicama. Naravno da ljudi nisu kužili da piški jer je ionako bila sva mokra ali jesam.
i onda dopliva do ruba i onak si briše oke i ja joj velim svaki put sad kad ćeš me zezati bacit ću te u bazen a ona meni veli "Dobo mama" i od tog trenutka kao da se u njoj nešto prelomilo dakle sad je već točno tjedan dana niti jedna nezgoda nam se nije desila.
a ja lijepo slikam i snimam sve sa ležaljke. Znala sam ja da si sigurno misle "ajme kako je ova majka nemarna da tako bezbrižno ostavlja dijete pored bazena..." a meni je upravo to bio cilj, da ona nauči plivati i da padne u vodu znam da joj se ništa ne bi desilo da bi se primila za rub ili doplivala do kraja bazena... i sad jedan dan kupila ja Ančici kanticu za pijesak sa svim tim grabljicama, lopaticama i inim stvarima i ona se lijepo igra i dođe njoj jedna djevojčica i baci joj kanticu u bazen a moja anči bez frke poleti za kanticom u bazen a tata od ove male obučen skoči za njom u bazen i vadi je van...ja govorim frajeru na njemačkom da je sve u redu da ona zna plivati, a mala njemu "Maki se, maki se" i baci se opet u bazen
i opet se ponavlja ista priča kao i sa Franom a to je da ja pokušavam roditeljima objasniti da ne mogu očekivati od djece da nauče plivati ako godišnje provedu u vodi tjedan ili dva...mislim pa ja skoro dvije godine dva puta tjedno idem s njom na bazen pa proplivala bi i sjekira
29 lip 2015, 17:10
29 lip 2015, 18:07
Jooj, nisam se dugo ovak dobro nasmijala! Ma Ančica je legendica! Ma ja isto sa svima idem "u glavu" kada mi se petljaju oko djece ( ili muža
). Makar se to po meni nikad nebi reklo, djelujem kao umilna djevojčica, ali nek mi neko dirne u moje svetinje bolje da ga nema
. Dakle i vi ste bez pelena, ja sam se šokirala kako je moj Ivan to bezbolno riješio, kako je sada u nekoj tvrdoglavoj fazi, već sam stavila živce na "hozintregere", al baš je dobrica
. A koliko vidim Ančici nam se i jezičak odvezao, sad će biti "Joj, samo da zašuti više"
. Baš mi je drago da ste se lijepo proveli!
30 lip 2015, 08:11
a i propričala je malo, a? Nek ste se lijepo zabavile.
30 lip 2015, 08:52
nevečer su ih svekiji uzeli na sat vremena, ja sam se nakon ne pamtim koliko vremena otuširala bez počasne straže pokraj kade, sve ne mogu sebi doć od šoka
30 lip 2015, 11:04
. Bas volim kad imaju zelju pomoci, moji bi stalno nesto pomagali
Sad ide redom i vazno vice mao kekiko. Ili puo kekiko
Ma koliko god da je naporan i vezan za mene toliko uzivam u njemu. Jucer smo opet uspjeli obaviti voznju s kolicima. Isli mojoj mami koja je dalje puno od nas pa mi lakse sa kolicima. Cijelim putem nije usta zatvarao. Svakoj ljepsoj teti je vikao kao (cao)
i idem babe.
To mi se nikad nije desilo
30 lip 2015, 11:13
vidjela sam da me testira a i fino se isprala u bazenu

ona kad je polegnem u krevetić zaspi za manje od minute i do jutra se ne budi

30 lip 2015, 11:43
gaga0305 je napisao/la:Svakoj ljepsoj teti je vikao kao (cao)i idem babe.
super je!
30 lip 2015, 12:16
gaga0305 je napisao/la:Svakoj ljepsoj teti je vikao kao (cao)i idem babe.
Kaj ti je šarmer, već od malih nogu
. Moj kad vidi na stanici neke ženske zavjerenički šapće tati "Vidi, kakve lepe ženske". Maloprije jurca u autiću (onom na akumulator) i krepa mu akumulator naravno, a kaže on meni "Mama, jel imaš ti u dućanu benzina za onaj moj auto? Ne radi više".
, moj isto čim vidi da netko nešto radi krene i on pomagati. Samo se pitam do kad ga bude držalo
.
...
30 lip 2015, 12:54
nemoj biti tužna, čuva njega deda s oblaka
Fakat je pravi mali šarmer, moj brat tak komentira s L redovito ženske, on se samo još smijulji
Znaju moje proljetnice koliko sam bila happy na porodiljnom i stalno u gradu, na Jarunu, Bundeku, Maksimiru, ma nema di nas nije bilo.
30 lip 2015, 13:14
30 lip 2015, 14:01
sunceko29 je napisao/la:mamamananemoj biti tužna, čuva njega deda s oblaka
![]()
.
, ma nema kaj nema, osim poštenog parka
. Sreća pa mi imamo dva ogromna dvorišta i okućnice u koje smo instalirali sve moguće dječje igrčake i zanimacije, pa nam nikad nije dosadno
. Jedino se još dvoumim za onaj trampolin... Kad sam čitala kak Latica opisuje njihovo "iživljavanje" na toj spravi, sve me nekak trta da nebudemo na hitnoj završili
.
Sve ženske su mu pobjegle...
30 lip 2015, 14:07
a što ti starije curke rade? Čime se zabavljaju pod praznicima? Kad idete na more?
30 lip 2015, 14:15
, obožavaju čitati knjige, u kvartu im živi i druga baka, pa svrate i k njoj. Ako zatopli, aktivirati ćemo opet i bazen. Prošli tjedan su bile u toplicama, imamo stan tamo. Hoteli su rezervirani za sredinu srpnja i kolovoz, nadam se da će i vrijeme poslužiti... Nadam se da ćemo uhvatiti i koji vikend pa otići do moje bake (od tate mame) u Slavoniju... Nema kod nas dosade i praznog prostora, samo se sjetim Mariachi i čišćenja oraha, da vidiš kak si cure nađu zanimaciju
30 lip 2015, 14:16
30 lip 2015, 14:22
Samo neka uživa zaslužio je
U subotu putuje u Split na prvenstvo Dalmacije tako da ćemo opet Anči i ja solirati
30 lip 2015, 14:28
30 lip 2015, 14:55
koliko god da su brda živim na super lokaciji što se tiče dućana, vrtića, škole, mesnice, tramvaja, doma zdravlja (sve na 5 minuta hoda) no nema sadržaja za klince previše. Sada smo dobili novi shopping centar pa se priča da će otvoriti za klince neke sportske aktivnosti - živi bili pa vidjeli. Kad smo razmišljali što i kako ćemo logičan izbor je bio da uredimo veliki stan tu gdje jesmo iako ja imam svoj manji stan u centru pa da to bude dugoročna priča kada dobijemo djecu. Često sam ja ljuta što sam otišla iz mog centra no onda se urazumim (ili me netko od meni bliskih ljudi urazumi
) i izvažem da sve ima za i protiv.
Za vikend idemo na ročkas frendici od L - sestra od mojeg kumčeta slavi 2. ročkas pa se veselimo!
30 lip 2015, 16:37

30 lip 2015, 22:45
. Kak sad stvari stoje moj će u vrtić od jeseni, to je lijep novi privatni vrtić u kvartu, blizu mi je, manje su grupe, krasan je skroz i tete su odlične, poznajemo ih već, samo je sad pitanje što će moj gospon reć na ideju odlaska u vrtić
A kaj se pelena tiče, ništa se ne uzrujavaj, ja kažem niti jedno dijete nije u školu sa pelenama otišlo, pa neće ni tvoje. Ako neće ovo ljeto, bude idućeg proljeća ili ljeta, kad se njoj u glavici desi klik, a ipak si ti još i trudna, pa nije baš lako trčat za njom okolo, presvlačit stoput, objašnjavat, brisat...
30 lip 2015, 23:48

01 srp 2015, 07:10
, pa naravno da si i ti doma kada si rodila
. Iz tog kuta gledano i na tvom mjestu, ja bih si svakak dadilju uzela. Čisto iz razloga što barem kada su moja djeca išla u vrtić, svako malo su bile bolesne i od tih njihovih boleština razboljeli smo se svi u kući, a pošto ti imaš malu bebu to nipošto nebi bilo ugodno... Kako nikad nisam bila niti u potrazi za dadiljom, ne znam kako to funkcionira, ali znam da su moji susjedi našli studenticu pedagoškog fakulteta koju im je preporučio lokalni svećenik i full su zadovoljni. A za bebicu
, Bogu hvala da je sve dobro i da anđelek lijepo napreduje!
01 srp 2015, 08:30
igrali su se skrivača, graničara i svi vrište sa ceste i samo čuješ "Mama daj nam baci tekučine, mama imaš kaj za jesti, mama imaš kaj slatkoga mi smo gladni..." Onda sam im napravila tople sendviče, ustvari tostove, imala sam one papirnate tanjuriće i dala sam im punu bocu mineralne i plastične čaše, a za desert sam im dala muffine (da ne mislite da sam ih sama mijesila pomogao mi je dr. Oetker)
nismo pitali spol
...i drugi dan sam kupila karte za London i odvela svoja dva muškarca na vikend i naravno po žensku oblekicu za curku
01 srp 2015, 08:59
ovo mi je treća, ali ja to sad već brzinski napravim. moramo samo ići slatkiše kupit za napunit je!
01 srp 2015, 09:34
Stvarno smo najbrbljavije
Ali hdb nekako smo uspjeli da neidu na cestu, e sad to jos i Borna treba skuziti
Sta god odlucis bit ce u redu
Super za dobar pregled. Jos malo pa cete i saznati je li curica ili decko
Bome, nebih ja mogla izdrzati da neznam