Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Generacija 2013. - 9. dio

25 pro 2015, 10:58

Drage moje, želim vam sretan i blagoslovljen Božić!!! Puno sreće mira,ljubavi i božjeg blagoslova!!! :kiss :hug

Ajme Laticeeeeee!!!!! :joy :joy :joy Čestitke!!!!! Prekrasne vijesti!!! :luv :luv Neki ti trudnoća bude školska!!!! :hug

25 pro 2015, 14:46

Latice pa bas mi je drago. I kako su reagirali? Sigurno su bili odusevljeni. Stvarno si im na originalan nacin priopcila vijesti. Bas lip poklon za Bozic svima vama <3

25 pro 2015, 15:01

Latice, cestitam vam od srca, stvarno ce imati najljepsi bozicni poklon
Kako su reagirali malisani?

Drage, sretan vam i blagoslovljen Bozic

25 pro 2015, 16:44

Latice.. :luv :hug
bez riječi
kako divna divna objava i vijest! :srca
Znala sam, znala sam da u tebi ima još volje i želje, osjećala sam.

Od srca ti čestitam i grlim te i čitavu tvoju obitelj koja će ovaj Božić proslaviti posebno a idući potpunije nego ikad.
Evo iz iste pozicije ti poručujem da je srce puno, prepuno uz nov život koji braco i seka dočekaju s ljubavlju.

Nadam se da ću ja onda idući Božić proslaviti kao dr.sc. možda i na stalno radnom mjestu, kad smo već, nas dvije krenule sličnim rutama ali drugačijim redosljedom!

Svim generacijskim mamam i vašim obiteljima želim blagoslovljen Božić!! :zivili

joj što moji uživaju .
toliko poklona
stigli su baka i deda iz zagreba
radili su i kolače samnom ma jooj
Lidija je jučer dva sata buljila u bebu. van sebe je.
pavlo je jako dobro sve prihvatio.
ja imam vremena za svakoga od njih i nije mi ništa teško. (LAtice čuješ!!)
uživamo više nego ikad! :xmasatmosfera :xmasfamily :xmastree :xmasfamily

25 pro 2015, 17:27

Pčelice kako te lipo čitati..postovi ti baš odišu srećom i zadovoljstvom. Drago mi je od srca da vam je tako lijepo i uživajte i mazite se puno.

25 pro 2015, 17:38

Drage moje sreeetan, najsretniji Bozic svima!!!!!!
latice ajme kako predivne vijesti :joy !!!! Rasplakao me od srece i dragosti tvoj post i pismo klincima :luv :srca I ja sam imala feeling da nisi ti jos digla ruke od jos jedne bebice ;) Zelim ti od srca školsku trudnocu i šaljem najvecu pusu!!! :kiss
Diana001 je napisao/la:Pčelice kako te lipo čitati..postovi ti baš odišu srećom i zadovoljstvom. Drago mi je od srca da vam je tako lijepo i uživajte i mazite se puno.

Potpisujem!!! :kiss
Mi smo kod mojih, L dobio puno poklona, presretan je!!! Ja sam vecinu dana na rubu suza od srece koliko sam sretna i blagoslovljena divnom obitelji!!
Rano ujutro se L probudio i prvu stvar kada je oci otvorio je pitao jel dosao Deda Mraz. U pidjami trcao dole po stepenicama i sreca beskrajna kada je vidio poklone ispod bora :xmasatmosfera :xmasfamily :xmashappy Sve poklone nosio kod mojih da ih pokaze :lol

25 pro 2015, 19:36

hej cure, hvala na čestitkama!
ja jesam htjela još jedno još kad se seka rodila i stvarno sam imala dojam da nismo još kompletni, ali mm nije htio više. a meni je bilo teško i ovako i sama sam si rekla da neću ništa na silu, nema mislila a i bilo mi je super kad je ona odjednom postala tako samostalna i okrenula se totalno, mogla sam putovat i radit i sve i sama sam rekla - nek je onda to to, sad je i tako sve daleko lakše. ali onda se mm predomislio, drago mi je da je i stvarno ovo vidim ko mali blagoslov - kao da je tako baš trebalo biti ;)

klinci su primili vijest onako - totalno cool, ja mislim da su oni stvarno kužili i prije kroz neke razgovore onako implicitno i nisu se ništa iznenadili, samo su s ponosom svim dalje govorili vijest! oni su zapravo veseli već sad, sigurno će seki bit teško kad beba dođe, ali do tada ima vremena tak da će se naviknut i još će narast. ona je jako htjela da dobijemo bebu i već ljubi trbuh :lol a velikog sam jučer pitala jel bi on stvarno htio još jednu ovakvu malu, a oni sjede zagrljeni na kauču, gledaju u tablet, on je malo pogleda sa strane i kaže: da, ja bi htio još jednu ovakvu :luv

uopće nemam onih strahova kako ćemo, kao u drugoj trudnoći, toliko mi je pozitivno iskustvo bilo s povećanjem s 1 na 2, iako je seka bila zahtjevna beba, da sad oko toga još nemam nikakvih briga. samo da sve bude Ok s bebom. za sad je sve super i ja kao da i nisam trudna :lol

pčelice tebi posebna pusa :luv stvarno zračiš srećom kroz postove i stvarno si inspiracija :le

kod nas veselje od jutra, jedino je seka odvalila do 11 :shock brat je nije mogao dočekat da se probudi da i ona otvori svoj poklon. ja kažem pa šta ti fali ovako, kaže: pa htio bi da bude malo bučnije! veseli su otvarali poklone, poslije ručka su išli kod bake povirit pod bor, ma ne znaš za njih cijeli dan :srca pravi Božić, pta da kažem, srce mi je ko kuća, sunčeko i ja sam cijeli dan na rubu suza!

puse svima šaljem!

28 pro 2015, 13:39

:shock :shock :shock :shock :shock Latice :luv :luv :luv :luv :luv

28 pro 2015, 13:40

Ajme meni kakvo iznenađenje, draga moja čestitam ti od srca :kiss :kiss :kiss i želim ti školsku trudnoću :hug :hug :hug
Ajme draga kako mi je drago zbog tebe...ajme meni :luv :luv :luv
Znači dolazi nam mala lavica :luv

28 pro 2015, 14:35

Ujutro sam vadila krv na Transfuzijskoj medicini u Petrovoj, nalazi gotovi u srijedu. Privatno izvadila krv za TSH i ft4, opet mi je TSH malo povišen, vidjeti cu kaj ce mi endokrinologica reci u srijedu u Vinogradskoj. Otisla po doznake, odnijela ih u firmu i na HZZO, moj porodiljni je sluzbeno otvoren :)
Dan je predivan, popodne idemo u Maksimir malo prosetati i u park. Stize zahladjenje tak da sutra, preksutra idem kupiti skafander i buce L.
tinice mozda nas i ti tak ugodno iznenadiš ko latica :lol

28 pro 2015, 14:48

tinice čaka sam kaj ćeš ti reć :lol
sunčeko uživajjjj

mi smo za zimu spremni, skafanderi čekaju, a čizme se već nose :lol ne volim kad je hladno ali iskrneo ubilo me ovo blato po svuda. nakon svake šetnje po parku pola sata čizme perem - nek se malo smrzne pa da nije barem to blato!

moji su danas u vrtiću, jer inače seka ne spava a i ja imam posla ovih par dana. u četvrtak ne radim pa smo onda malo na godišnjem onaj sljedeći tjedan.
jučer je braco bio u kinu, a mi u shoppingu. ne možemo više govorit da je kod zubara, pa moramo seku nekako zaokupit. dakle cure, mi smo 2 i pol sata shoppingirale, ona je bila predobra i preoduševljena, malo me to i brine :mrgreen birale smo si rajf za kosu s Elsomi Anom, gaćice s Elsom i Anom, štramplice s Elsom i Anom, nastavi niz... ja kažem danas da koga ćemo zvat popodne na igranje, a ona meni: Elsu i Anu :ajme

i dalje je ufurana u bebu :luv jučer je dobila još jednu vrećicu s poklonima od rođaka, vadi neku sviralicu i kaže: ovo je za našu bebicu kad se rodi :lol onda stalno hoće da je ja vodim na wc jer - nećete vjerovat - onda ne mora dotaknut WC pa kao ne mora prat ruke, mislim koma šta se ona sjeti. i ja kažem da ne mogu ja sad nek je tata vodi, ja sam umorna i beba je umorna. a ona meni: onda ti tu legni i odmori se bebice :luv inače, beba će se zvat Elsa ili Ana naravno, ali Ok, do nedavno bi bila Spiderman :nesvist

kaže sinoć u krevetu: mama, tata je danas stooo puta reko jebiga. i neces dobit slatkis kad bude slatki dan (taj je dio bio onako strogo i njemu upućeno) :lol

28 pro 2015, 14:59

Sunčeko ma ne brini sad si već pri kraju :hug znam da si imala u početku isto povišene te vrijednosti ali sve je super i zbilja ti brzo prolazi :luv
Što se ovog iznenađenja tiće :hahaha ja sam gotova sa svojim potomstvom :hahaha
Dok sam imala Frana uvijek sam pričala o curicama ali sad sam zbilja završila...ok, nisam još u menopauzi ali ne planiram :lol
Ančica je baš planska curka :luv
Latice...znači još jedna Ančica nam stiže u klub :luv

29 pro 2015, 12:56

vidjet ćemo, ne znamo još ni spol, a kamoli ime :lol joj, ima tu sad novih momenata - imamo novi auto koji će nam sad postat premali i tak :lebdi ali iskreno, nekako ćemo se snaći, nek je to najgora briga, samo da sve bude Ok s bebinjem.
seki je naravno bitno da ona sjedi kraj bebe, a mi možemo i na krovu što se nje tiče :lol joj mrva moja, ništa ona zapravo ne kuži koliko će se njoj sve promijenit, ali mislim da će nju braco spasit u svemu - on je totalna zamjena za mamu, dakle ona njega doslovno obožava i s njim bi valjda i na kraj svijeta :luv

moramo im i sobu sredit, samo sad prematalica i dalje ostaje tamo, ma vidjet ćemo, ekako će se sve posložit.

sunčeko, javi sutra šta kažu, ali ja isto vjerujem da će sve bit OK. još malo pa beba stiže!!!

29 pro 2015, 13:13

Ma da nemaš ti brige sa njom :hug braco će odigrati u svemu glavnu ulogu :luv
Joj pa da..ti sad dosta stvari ne možeš micati kad dolazi bebolina :luv
Dobro da si je na vrijeme preselila u veliki krevet pa ti ostaje slobodan kinderbet (ali ne zadugo) :kiss
Kad dolazite u Zagreb? Obavezno se vidimo :kiss

29 pro 2015, 13:40

kad smo kod zagreba, ajmo počet pregovore - sunčeko nek se uključi. nudim ponedjeljak i utorak, jer u srijedu ja odoh za beč ;)
kad vama paše, mi ćemo se prilagodit, s obzirom da mi ne spavamo, a imat ćemo i auto, dakle ni mjesto nam nije presudno. samo da baš nije centar zbog parkinga :dunno

29 pro 2015, 14:06

Meni pase i pon i uto, moze Kaptol centar? L spava tak da mozemo ili rano ujutro ili popodne iza 16h kad se naspava i pojede. Juuupiiiii, jako se veselimo!!!!! :joy
Ma sve cete organizirati, i auto i kindac, bebica stize u presuper obitelj :luv
Ja sam ujutro rano skuhala, L i ja bili u parku koji je pun djece (baby boom u kvartu tak da ima cura na porodiljnom ful; jos bitnije 2 moje frendice mi rekle da su trudne, jednoj je termin u 6, a jednoj u 7.mjesecu :joy )... Dosli doma, L pojeo i spava, ja se ispružila malo. Popodne cemo se zaletiti do Citya da mu uzmem skafander i buce, zovu snijeg za vikend :)

29 pro 2015, 14:55

Ja u ponedjeljak ne mogu ali mogu u utorak. I to tek navečer jer curke netko ovdje i radi :gaah
Tak da ja ne mogu prije 18 nikako...ali čekaj Latice ti si u zapadnom dijelu kaj ne? :conf
I Sunčeko taj Kaptol je full preko cijelog grada, gužve su prestrašne...tak da nema šanse da do tamo dođem prije 19 sati :ajme
Ančica je osigurana sa skafanderima i sa čizmicama i sad samo da padne snijeg.
No kako god ukoliko ga ne padne tu u gradu nadam se da će ga biti na Sljemenu... :joy

29 pro 2015, 15:04

ja ću bit u zaprešiću, tako da meni zapad najviše odgovara. ako hoćete shopping centar, može CC1 west? ne znam jel ima tamo nešto da možemo klince pustit da trčkaraju a mi da popijemo kavu uz njih?

29 pro 2015, 15:17

Može :srca ali opet ništa prije 17:30 dok ja dođem doma već je skoro 17:00, dok je presvučem i nahranim taman dođemo do 17:30 :kiss
Onda utorak u City centru :joy :joy :joy Baš se veselim :luv

29 pro 2015, 20:36

Latice, čestitam na lijepoj vijesti :buket :luv veselim se s tobom, neka trudnoća prođe uredno! :hug

Pozdravljam vas, drage moje, nakon dužeg vremena i želim svako dobro vama i vašim obiteljima za ove blagdane. :xmasfamily

Pisala sam već prije o zdr.problemima. Najprije sam u studenom imala TIA (tranzitorni ishemijski atak), a kasnije se ispostavilo da je tumor sjedio na karitidi i smetao protok do mozga.
Već sam prije bila naručena za operaciju 8.12. Operirali su me na kraju 16.12. A 26.12. sam došla kući. Op. je trajala 3h. Izvadili su tumor od 10x4,5cm. Zver! Išao je iz vrata dolje u lopaticu. I sad imam veliki rez na vratu, 11 šavova i problem s mišićima vrata i lijeve ruke. Moram mirovati, a uz njih 5 nije lako. I mm-a koji ponekad baš i nema razumijevanja i bude neugodan.
HdB, imam veliku djevojku, moju P, koja uskače za sve što treba.
Sutra idem na kontrolu, nadam se da ću dobiti možda i phd nalaz.

Eto, neću vas više "komirati". Najgore je iza mene. Uz Božju pomoć, sad će biti sve bolje... :)

Ljubite svoje mališane!
Bvb, čitamo se!

29 pro 2015, 22:56

Mariachi draga i tebi sve najbolje u novoj godini. Bitno da je sve ok proslo i da je najgore iza tebe, sad ce sigurno sve polako na bolje. Bome prava zvijer je to bila. A kako su oni sve to podnijeli?
Koliko traje oporavak? Hb na divnoj djecici koju imas pa cete zajedno i uz njihovu pomoc to sve izgurati.
Saljemo ti puno pozdrava i da se sto prije oporavis.

Cure zavidim vam na toj kavi i druzenju, bas bih vam se rado pridruzila.

30 pro 2015, 09:10

Ajme Mariachi :hug pa nisam imala pojma da je to baš tako gadno :hug
Glavno da je ovo najgore iza tebe, da se ti polako ali sigurno oporavljaš i u ovakvim situacijama vidiš da si odradila najbolji mogući posao u životu što imaš ovakvu dječicu brižnu i pažljivu. A za muža :baba mislim da ne bi još dugo nosio taj naziv :gaah sram ga može biti :roll u ovakvim situacijama se najbolje vidi kakav je tko čovjek...jer kad sve ide ko po loju lako je onda biti super kad cijela kuća i klinci stoje na tebi...e sad kad nisi u full snazi odmah problemi... :baba
Želim ti da u Novoj godini sve krene nabolje...prvenstveno mislim na zdravlje :hug
Diana ak ne prije druge godine smo opet u Vodicama na starom mjestu od 30.7.-21.08. :joy
Ovo je moja profesionalna deformacija tak da već sad znam kad uzimam godišnji i gdje idemo.
Evo baš planiram nešto da se za Uskršnje praznike zaletimo do Provance pa uzduž Azurne obale...Nica, Monte Carlo... :luv

30 pro 2015, 09:29

Duplić
Zadnja izmjena: Mariachi; 30 pro 2015, 09:42; ukupno mijenjano 1 put/a.

30 pro 2015, 09:41

Hvala, cure. Mm je bio na g.o. dok sam ja bila u bolnici. Imao je dosta problema s najmlađim, IPom, jer s njim nije izgradio nikakav odnos kao otac, posebno ne autoritet. Strpljivo sam mu govorila na mob šta da radi (tehnički) a glede odnosa s djecom, to sam mu rekla da mora izgraditi sam, to ja ne mogu umjesto njega.
Katarini je bio rođendan dok sam bila tamo. Organizirala sam ga s njenom kumom. Donijela je kolače, cure su pospremile i malo su se podružili, dovela je i klince.
Al kad sam došla doma.... Hirošima je kamilica :ajme
Prvo sam išla ribat kupaonu!
Drugi dan sam složila 4 košare suhog veša, P ga je složila u ormare.
Treći dan smo K i ja sredile dječju sobu kroz koju se nije moglo proć.
Kupil je preveliki bor i natrekeljili su ga nared srede tam di svi prolaze i bor po deset puta dnevno padne u nesvijest, na jaslice, da mi je znat šta si mali Isus misli? "Oooooopet mi pada bor na glavuuu!!" :ajme
To isto moram popravit, prepravit, prije blagoslova kuća... nadam se da će ostat koja iglica na njemu... :zub
Danas idem na kontrolu, pa ću to sutra ili večeras. Naravno, P će asistirati.
Polako ide na bolje s mišićima, vraća mi se snaga malo po malo. Ipak ne smijem dizati, velika je rana i imam brdo potkožnih šavova.

30 pro 2015, 09:49

Ma sad razmišljaj o sebi i zdravlju, zamisli da ti popucaju šavovi pa da opet ispočetka moraš na šivanje... :hug pusti bor na miru i nemoj ga slučajno dizati...ne kužim pa kak njemu to ne smeta :gaah
Ili ako već sam ne vidi "problem" reci mu što treba napraviti :ajme
Joj sad si me iznervirala a tek je jutro počelo :hug
Doslovce poludim na takve stvari... :gaah

30 pro 2015, 10:14

mariachi :hug je nije lako s muškima, ali sve će to doći na svoje, samo da ti ozdraviš kak treba. baš si me isprepadala s ovim vijestima, bome tumor i pol su izvadili. nek je to sad gotovo, polako dalje. jako je lijepo da ti djeca pomažu :le a i muž će barem na kraju sve više cijenit kad se ti vratiš u normalu :hug joj čuvaj se draga, zna mali Isus šta je kome na srcu ne brini se za bor ;)

diana kako ti je na poslu? kako je K?

tinice,nek još sunčeko javi jel može ona u CC1! sunči onda se nas dvije možemo naći malo ranije, pa barem tračamo u miru dok tinica ne dođe :p zezam te tinice, to ja zapravo hoću da L upozna Martu prije Anči ;)

moje perce danas zadnji dan vrtića ove godine, od sutra sam na godišnjem malo, hvala Bogu. jutros im nabrajam u autu - sutra idemo na rođendan, navečer doček, u nedjelju spremamo po kući jer moramo raskitit budući da nas neće bit dugo, u subotu još jedan rođendan i nedjelja zg, napeto je, napeto :lol

30 pro 2015, 10:31

Mariachi samo polako, cure su sve vec rekle, doci ce to polako sve na svoje. Nije lako s muskima nekad a ja ti iskreno zelim da mu dodje malo vise do glave i da te vise razumije i vise ti pomogne.
Al zna Bog kome treba poslati divnu djecicu, samo nek su oni uz tebe i lako cete vi to. A ti se nemoj sad forsirati jer si mozes samo pogorsati pa sto ces onda.

Latice na poslu mi je ok, malo strka i guzva sad jer je kraj godine al sve 5.
Super su vam planovi za ove dane, lijepo se provedite. Mi cemo popodne isto vjerojatno na djecji docek.
Tinice ako ne prije sigurno se vidimo na ljeto.

30 pro 2015, 10:42

ja bi se isto s nekim vidjela ovo ljeto, ali teško :lol osim ako mi se netko ne priključi u rodilištu ;)
ne znam uopće ako ćemo se izorganizirat, ali daleko mi je to planirat, nek sve bude Ok s bebom i sve će doći na svoje! možemo mi i novorođenčetom 10-ak dana na more, imamo di bit, na svojem smo, što ne bi malo i tako kombinirali :dada

tinice, vi ne idete na skijanje?

30 pro 2015, 10:46

Latice zaboravila si da su se Luka i Ana Marija već upoznali prije par godina :hahaha
Ali tko zna...sigurno su se i zaboravili kak su se često viđali :rolf
Ja sam rezervirala utorak popodne za druženje sa ekipom :luv
Ajme jadna ja...imam druženje sa dvije trudnice :luv
Ja sutra radim... :ajme, danas ću napraviti neke kolače još makar više nitko nema želje i prolazi kod nas samo kupljeni Ferero Roche :lol
Mi imamo doček doma...ustvari od kad se Ančica rodila nismo nikud išli osim na skijanje ali to je bilo nakon dočeka.
Čak smo i onu godinu prije nego što se ona rodila a ja bila u 6. mjesecu trudnoće išli na doček u Pariz :luv
Za Novu ćemo imati sarmu, popodne sigurno otići do grada a 02.01. Fran već ima državno prvenstvo ;)

30 pro 2015, 10:55

http://www.calipso.md/banere/l_49.jpg
http://ngampleng.com/wp-content/uploads ... images.jpg
Joj nemoj mi mast vaditi sa skijanjem :gaah
Dosta mi je da mi ekipa šalje fotke od ranijih godina jer oni naravno svi idu i ove godine :lebdi
Joj ovaj njegov tenis... :ajme meni (nama) se cijeli život vrti i ovisi samo o njegovim nastupima i kad god želimo negdje ići sve moramo prilagoditi njegovom kalendaru natjecanja :gaah
A tak bi htjela barem par dana malo otići u planine... :luv
Tamo je tako nekako dobra i pozitivna vibra :luv tak smo svi disciplinirani sve ide ko po loju...zna se točno što je čija zadaća, gdje što i kako :faca
Plan mi je da barem onda nju ove godine stavim par dana na Sljeme da uopće vidim kak diše po tom pitanju :lol
Tema je zaključana