Ajme Laticeeeeee!!!!!
Čestitke!!!!! Prekrasne vijesti!!!
Neki ti trudnoća bude školska!!!! 
Sada je: 04 kol 2026, 10:07.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Čestitke!!!!! Prekrasne vijesti!!!
Neki ti trudnoća bude školska!!!! 

!!!! Rasplakao me od srece i dragosti tvoj post i pismo klincima
I ja sam imala feeling da nisi ti jos digla ruke od jos jedne bebice
Zelim ti od srca školsku trudnocu i šaljem najvecu pusu!!!
Diana001 je napisao/la:Pčelice kako te lipo čitati..postovi ti baš odišu srećom i zadovoljstvom. Drago mi je od srca da vam je tako lijepo i uživajte i mazite se puno.
Sve poklone nosio kod mojih da ih pokaze 

a velikog sam jučer pitala jel bi on stvarno htio još jednu ovakvu malu, a oni sjede zagrljeni na kauču, gledaju u tablet, on je malo pogleda sa strane i kaže: da, ja bi htio još jednu ovakvu
stvarno zračiš srećom kroz postove i stvarno si inspiracija
pravi Božić, pta da kažem, srce mi je ko kuća, sunčeko i ja sam cijeli dan na rubu suza!
i želim ti školsku trudnoću

ne volim kad je hladno ali iskrneo ubilo me ovo blato po svuda. nakon svake šetnje po parku pola sata čizme perem - nek se malo smrzne pa da nije barem to blato!
jučer je dobila još jednu vrećicu s poklonima od rođaka, vadi neku sviralicu i kaže: ovo je za našu bebicu kad se rodi
onda stalno hoće da je ja vodim na wc jer - nećete vjerovat - onda ne mora dotaknut WC pa kao ne mora prat ruke, mislim koma šta se ona sjeti. i ja kažem da ne mogu ja sad nek je tata vodi, ja sam umorna i beba je umorna. a ona meni: onda ti tu legni i odmori se bebice
inače, beba će se zvat Elsa ili Ana naravno, ali Ok, do nedavno bi bila Spiderman

znam da si imala u početku isto povišene te vrijednosti ali sve je super i zbilja ti brzo prolazi
ja sam gotova sa svojim potomstvom

joj, ima tu sad novih momenata - imamo novi auto koji će nam sad postat premali i tak
ali iskreno, nekako ćemo se snaći, nek je to najgora briga, samo da sve bude Ok s bebinjem.
joj mrva moja, ništa ona zapravo ne kuži koliko će se njoj sve promijenit, ali mislim da će nju braco spasit u svemu - on je totalna zamjena za mamu, dakle ona njega doslovno obožava i s njim bi valjda i na kraj svijeta
braco će odigrati u svemu glavnu ulogu

)... Dosli doma, L pojeo i spava, ja se ispružila malo. Popodne cemo se zaletiti do Citya da mu uzmem skafander i buce, zovu snijeg za vikend 

ali opet ništa prije 17:30 dok ja dođem doma već je skoro 17:00, dok je presvučem i nahranim taman dođemo do 17:30
Baš se veselim 
veselim se s tobom, neka trudnoća prođe uredno! 

pa nisam imala pojma da je to baš tako gadno
mislim da ne bi još dugo nosio taj naziv
sram ga može biti

pusti bor na miru i nemoj ga slučajno dizati...ne kužim pa kak njemu to ne smeta

a i muž će barem na kraju sve više cijenit kad se ti vratiš u normalu
joj čuvaj se draga, zna mali Isus šta je kome na srcu ne brini se za bor
zezam te tinice, to ja zapravo hoću da L upozna Martu prije Anči

osim ako mi se netko ne priključi u rodilištu 
, danas ću napraviti neke kolače još makar više nitko nema želje i prolazi kod nas samo kupljeni Ferero Roche

meni (nama) se cijeli život vrti i ovisi samo o njegovim nastupima i kad god želimo negdje ići sve moramo prilagoditi njegovom kalendaru natjecanja
tak smo svi disciplinirani sve ide ko po loju...zna se točno što je čija zadaća, gdje što i kako

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.