Sada je: 01 kol 2026, 17:55.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

oni se u vrtiću naviknu na pravila vrtića i sasvim normalno funkcioniraju bez uspavljivanja, čak i tako maleni... isto je i sa hranjenjem... ja svog skoro 5ogodišnjeg sina doma još uvijek često hranim i on mi uredno govori kako u vrtiću ZNA jesti sam, a doma ne
obuvanje, skidanje ista stvar, u vrtiću su samostalniji nego doma jer tako moraju... i to je bolje za njihboysmama je napisao/la:Mrs. E... mislim da je pola 3 i pola 5 mala razlika jer tad su se već navikli duže vremena provoditi u vrtiću i čim prođu te ključne stepenice kao što su obrok i spavanje, ovo ostalo je manje stresno...

) ali je popila vode,puzala i igrala se. kaze teta, gurala joj se u prsa,pa me je pitala dali se uspavljujemo dojenjem. kazem,samo uvece pre spavanja sisa (kao za spavanje) ali preko dana ne bas. tako da, sisa nije bila upitna, vec to sto joj se spava. a kad nece da zaspe u normalno neko doba,pa joj je tesko 

i prostor je lijepo uređen. Nakon tolikog čekanja baš sam zadovoljna.
kod mog starijeg u grupi u 16 vise nema nikoga 

danna je napisao/la:nego da vas pitam - moj malac kako je krenuo u vrtić dosta sanja i budi se u plaču, da li je to zbog vrtića??

danna je napisao/la:danas prošla adaptacija bolje p mišljenju teta, plakao je opet kad smo ga ostavili, ali nije plakao kad smo došli po njega i igrao se, jedino je još za tetom znao ići pa g aje malo nosila
danna je napisao/la:noćas smo gotovo cijelu noć svaki sat vremena budili se uz njegove najezde plača, više ne znam šta da radim..
joj, ništa... tješenje i grljenje, maženje... i pijenje kava da te održe budnom preko dana
nema druge
ali bolje i tako nego da mi zakuri pa da prekinemo adaptaciju, to bi nam bilo veliki korak natrag sad... ajd, barem se na inhalator naviknuo pa sad navečer zaspi u parama
nadam se da će se barem malo sjećati ranijeg odlaska nakon što se zaliječiteNatrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju.