vikend zatišje
mi smo imali super vikend! bili smo dva dana na kupanju na Dravi i uživali beskrajno. nije more, ali meni je draže od bazena, lijepo pijesak, nema gužve, ekipa s klinicma, ima i hlada, voda je super, plitko onako dugo dok se uđe pa je super za klince, ma baš za uživanje! seka se isto kupala naravno, neće van iz vode, trese se već od zime, osmijeh od uha do uha i govori: ajde tata mene baci

onda je vidjela bracu kako se zaleti pa se baci u vodu, odmah ona isto tako, to je toliko smiješno za gledat kako ona njega kopira. doslovno šta vidi, možeš joj zamislit onako žarulju iznad glave - imam ideju, i evo je, ode do istog mjesta odakle se on zaletio i isto ko i on sve radi

onda skače po vodi do vrata i viče - lovim ribe, lovim žabe
jučer smo cijeli dan lunjali, išli na ručak sa svekijima na Dravu, poslije smo mi šetali na sladoled, pa doma malo predahnut i na kupanje. eh, da je tako svaki dan ... jedino se tog pijeska ne možeš riješti, koja je to napast, poslije u kadi bude prst pijeska što se ispere iz njih
u petak ja njoj čistim ribu, ne mogu ja čistit koliko ona brzo guta i iako jako pazim na kosti izgleda da je ostala košćica u jednom zalogaju. ona jede, pogleda me, izvadi košćicu iz usta i kaže: necu ovaj bibak

to joj je od trešanja sotalo - neću bibak! a jučer smo kupili lubenicu, ona je gutala komadine, sok curi iz usta po bradi, ja sam mislila da možeda neće jest jer nismo pd prošle godine jeli, a jutros mi dadilja kaže da su njih dvije bile u Interpasru prošli tjedan i dok je ona čekala da joj izvažu kupus, mala je pojela kaže pola tacne lubenice što je bilo narezano za degustaciju
šok, lijepo si ono napisala

ali mojima nije da im ja falim

ja sam s njima baš puno. ja kad dođem to četvrtkom, idem ja za njima, a ne oni zamnom. ali bio je baš neki ludi dan i onda oni imaju tu potrebu da svoje frustracije od cijelog dana izbace iz sebe kad sam ja s njima. ja si tepam da je to kompliment - ja sam njihova sigurna luka, ne vičem više, već sam se stvarno skulirala, znam da je to njihova muka i da se uče nosit s emocijama, znam da ne rade to da mene izbace iz takta, stalno si to ponavljam u glavi, ali nekad mi dođe da se zatvorim u sobu kad krenu i malo predahnem...